Mojito Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Cons said: bu arada vergisiz alımda 6 ayda 1 dışarı çıkartıp sokmak gerekiyor arabayı. Maalesef o bildigini sandıgın turde olmuyor.Araba 6 ay tr de kalmıssa bir 6ay da yurtdısında kalması gerekıyor , veyahut sen tr de 1 ay kaldın cıktın sora tekrar girdin 2 ay kaldın bu surelerın toplamı max 6 ay oldumu tr de arabanın kalışı yasaklanıyor taki bir 6 ay araba yurtdısında sure gecırene kadar... Yani direk 6 ay sonunda sınırdan geciyim U donus yapıp tekrar giriyim diye birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 tabi veyron alıcak paran varsa öle şeylerle pek ugrasmazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mojito said: Cons said: bu arada vergisiz alımda 6 ayda 1 dışarı çıkartıp sokmak gerekiyor arabayı. Maalesef o bildigini sandıgın turde olmuyor.Araba 6 ay tr de kalmıssa bir 6ay da yurtdısında kalması gerekıyor , veyahut sen tr de 1 ay kaldın cıktın sora tekrar girdin 2 ay kaldın bu surelerın toplamı max 6 ay oldumu tr de arabanın kalışı yasaklanıyor taki bir 6 ay araba yurtdısında sure gecırene kadar... Yani direk 6 ay sonunda sınırdan geciyim U donus yapıp tekrar giriyim diye birşey yok o yurtdışından alınan yurtdışı plakalı araçlar için. benim bahsettiğim m* plaka araçlar. evet u dönüş yapıp gireyim diye birşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Onlar Türkiye'de yaşayıp, çalışan vatandaşlar için yahu. Çıkıp girmesine gerek yokki zaten özel statü verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccaann Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 MA plaka almak icin Turk vatandasliginin olmamasi sart. 6 ay durup Edirne ye gidip gelme olayi da artik bitti. 6 ay icerde 6 ay disarda kalmasi lazim aracin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 o dışarıdan alınıp buraya getirilen arabalar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccaann Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Evet ben de oyle demek istedim zaten. MA olursa herhangi bir Turk plakasindan farki yok. Yabanci plaka olursa da 6 ay olayi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 200.000$a fahri konsolos mu öyle bişi olunabiliyor cungacanta falan gibi bir yere ve sonra aracı 600.000$ ucuza alabiliyorsunuz kırmızı pasaport sayesinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Selam, Haydi haritada ada ülkeler arayalım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 vancouver dayim bir haftaligina. daha ilk aksamimda 1 tane veyron gordum su ana kadar, 4-5 tane de ferrari. burasi spor araba kayniyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 30dk önce görme şerefine nail oldum.. Hava yeni kararmıştı. Ulustan arnavutköye inecektim. Trafik sıkışık.. Karşıdan 2 far gördüm daha önce gördüklerime hiç benzemiyordu.. DEDİM BU NE.. Sonra yan yana geldik ve karşımda veyron.. Ilk izlenimin çok çirkin buldum.. mb 164 ü gördüm.. Içindeki de ayrı bi vakaydı ona deginmeyecegim.. Garip bi gün oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 böyle biri miydi ahauahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 mansimov almış ama kardeşine almış diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 zayıf sakallı biriydi kardeşi olabilir.. at hırsızına benziyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 kendiside hipnozcu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış dfds. ankara'da da görmek istiyoruz veyron :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yazik bu garibede tup takarlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Babam sipariş etti ama plakası 34 ats 2(epic fail) olucak diye vazgeçti. B)- %99 Ötv + %18 Kdv Sux (td) Sırf vergi yüzünden 5.20d'yi cls 350 fiyatına aldık :( (ha 5.20 kötümü? ölrüm 5 kasa için ama cls daha t.....lı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ats 02 desen bi derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 SKR 13 desen de bi derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 skr yi anladm da ats ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 atçiki bende skr 13'ü anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 abi ne biçim insanlarsınz ya 34 cük diye plaka alacam valla sizlere inat :D nelerle uğraşıosnz 2.5 milyon euro versen 34 abazan 31 yazdırsan kim sana ne diyebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Anca abazan derler abi ne diyecekler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 34 bmv diye plaka alanlar benim gözümde daha ezik.. 33 abazan diye plakası olur yanında taş gibi sarışını olur o zaman ne diceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar