Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşa, Wauuuu...(veya oha) dedirtecek hediye

paspatur

Öne çıkan mesajlar

iCequeen said:
ilk resminizi (bulabilirsen) ya da herhangi güzel bir resminizi ressama karakalem çizdirip güzelce çerçeveletip paketleyip verebilirsin.arkasınada içinden gelen güzel bişiler yazabilirsin.ben eskı erkek arkıma yapmıştım çok beğenmişti.

Bu güzel bir fikir. Sanatkarlar sokağı nerede?
Sosyal ağlarda paylaş

notlar denince aklıma geldi yılbaşı sabahı yapmıştım bunu:

kinder yumurtadan çıkan oyuncakları seviyodu mesela, gittim 40 tane mi ne aldım. evde boştu bende kaldık gece, sabah o uyanmadan kalktım önce güzel bi kahvaltı hazırladım masayı süsledim filan, sonra kinderleri başucundan masaya kadar dizdim. sonra da gittim öperek uyandırdım filan, takip et bakalım ne varmış dedim, öyle yani güzel zamanlardı :)
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:
iCequeen said:
ilk resminizi (bulabilirsen) ya da herhangi güzel bir resminizi ressama karakalem çizdirip güzelce çerçeveletip paketleyip verebilirsin.arkasınada içinden gelen güzel bişiler yazabilirsin.ben eskı erkek arkıma yapmıştım çok beğenmişti.

kadıköyde.boğadan yukarı çıkarken ilk sol.zaten kimse sorsan gösterir.
ben 2 sene önce 50ytl ye yaptırmıştım haberın olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Azcık dinle kendisini ona göre aklında şekillenir bence.

Mesela küçüklükten beri Titanic filmindeki "Okyanusun Kalbi" kolyesine bayılırım.Öyle bişeye sahip olmak istemiştim.Alakasız bi film muhabbetinde bunu erkek arkadaşıma söyledikten aylar sonra hiç yoktan baya leziz bi yemek+şarap+gül falan hazırlayıp, bi anda boynuma o kolyeye benzeyen bi kolyeyi takıverdi.Tabiki orjinali gibi öyle değerli taş değildi aldığı,kristaldi ve öyle kocaman bişiy de değildi ama çok mutlu etmişti ve kesinlikle "Oha,vay be" dedirtmişti.

Bu arkadaşla gelecek ay 1. yılımız dolacak =P
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:
iCequeen said:

bende de galeria da çizdirilmiş resmimizin karikatür şeklinde olan versiyonu var, çok tatlı birşey.
doğumgünümde sevgilim benim doğumgünü pastamı yapmıştı, kalp şeklinde birde ben kelebekleri çok severim üzerinde kividen kelebekler vardı, yani lezzet olarak süper olmasa da süperdi, birde bir balık lokantasına gitmiştik, bana siparişimden önce sevgilimin kendi tuttuğu balıkları pişirip getirmişlerdi :)
Sosyal ağlarda paylaş

look said:
kiz arkadasa o sesler hediyeyle cikarttirilmaz.

sldghsjkdgsdjkg..Dağıldım.

Jose said:
eğer kız ile ortak bi geçmişin yoksa, öle bi hediye de bulamazsın. varsa,

şöle sevimli bi kutu alırsın mudo dan. çektirdiğiniz resimleri picasa da editleyip, canlı canlı renklendirir, kimini siyah-beyaz yapar, çıktı alıp kutunun içine koyarsın. sonra şeker bi kart alır, içine doğumgünü notu yazarsın güzel bitane. sonra ona ufak incik boncuk tadında hediyeler ya da mesela sevdiği bişey varsa (ki atıorum, sünger bob dur, şudur budur) onun minik bi modelini fln alırsın. kutunun içine hop, onu da koyarsın.

en son da siyah bi karton alırsın, üzreine ikinizin resimlerini kesip koyarsın. ve kesip yapıştırdığın resimlerle ikinizi agaçlar altında yürüo fln gb yaparsın. hatta bu tarz resimlerin bir adı var da hatırlayamadım. hiçbişey çizmiosun ama her parçayı bi resimden kesip yapıştırıosun, çok renkli bi resim çıkıo ortaya. o tarz bişey yapabilirsin.

işte sana manitayı doğumgününde duygulandırma tuto su.

Bence bu fikir çok iyi, aklına gelen güzel geçirdiğiniz günleri hatırlatan şeyler olabilir, tabi böyle garip şeyleri saklayan felan biriysen : ) Mesela işte, tatile gitmişsinizdir, ordan bi taş kaya kum felan bişi koyarsın gibi..

Bi de, seni nefes almak kadar çok seviyorum yaz. :D
Sosyal ağlarda paylaş

kız arkadasımın bana dogum gunumde aldıgı hediye grubunu sıralıyım cok hosuma gitmisti..

almanyada tanıstıgımız icin orda farklı bi yasam bicimimiz ve alıskanlıklarımız oldugu icin onları hatırlatan seyler almıs bana..

ilk olarak orda ictigimiz sigaradan almıs turkiyede bulamıyorum die cok yakınıodum..
sora m&m tadında choco hoppers die surekli yedigimiz bi cukulata wardı ondan almıs..
Yine turkiyede bulamadıgım almanyada icmeye doyamadıgım birayı almıs..
Ve o bira markasının bardagını almıs..
Ha hala bitmedi.. 2 tane cerceve hazırlamıs (almamıs kendi yapmıs) cok guzel fotolarımızdan 2 tanesini koymus.. Birini benim secmemi istedi birini kendisine aldı..

Wauuuuuuu die sesler cıkarmasam da baya sevinip mutlulukla dolmustum... İlk kez dogum gunu hediyesi vericeksen boyle onceki gunlerinizi hatırlatan seyler almanı tavsiye ederim.. ya da yapmanı..
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:
kız arkadasımın bana dogum gunumde aldıgı hediye grubunu sıralıyım cok hosuma gitmisti..

almanyada tanıstıgımız icin orda farklı bi yasam bicimimiz ve alıskanlıklarımız oldugu icin onları hatırlatan seyler almıs bana..

ilk olarak orda ictigimiz sigaradan almıs turkiyede bulamıyorum die cok yakınıodum..
sora m&m tadında choco hoppers die surekli yedigimiz bi cukulata wardı ondan almıs..
Yine turkiyede bulamadıgım almanyada icmeye doyamadıgım birayı almıs..
Ve o bira markasının bardagını almıs..
Ha hala bitmedi.. 2 tane cerceve hazırlamıs (almamıs kendi yapmıs) cok guzel fotolarımızdan 2 tanesini koymus.. Birini benim secmemi istedi birini kendisine aldı..

Wauuuuuuu die sesler cıkarmasam da baya sevinip mutlulukla dolmustum... İlk kez dogum gunu hediyesi vericeksen boyle onceki gunlerinizi hatırlatan seyler almanı tavsiye ederim.. ya da yapmanı..

yae 5 kurus para harcamamak icin 15 takla atmis
wawwwww
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...