Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Dün sigarayı bıraktım da, nikotin bandı kullanıyorum, memnun gibiyim. Zor oluyor biraz, yemekten sonra, kahveyle falan çok kasılıyorum ama bant olduğu için mecburen içemiyorum tabi. Bu sabah mesela mutlu uyandım, ciğerlerimde bir pislik yoktu, gözlerimi direk açabildim falan. Neyse böyle yani bir sigarayı bırakma evresindeyim de, belki nikotin bandı kullanan olmuştur diye bir soru sorayım dedim: Duşa girilir mi lan bununla? Taktım şimdi daha da duşa gireceğimi unutmuşum, bişey olmazsa çıkarmıycam ama etkisi falan geçerse ıslanınca kötü olur. Birazdan evden çıkıcam, kafayı yiyebilirim öyle bişey olursa. Bir bilen yardım etsin, mersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 markadan bmarkaya değişiyor sanırım ama google sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Birşey vardı bak adını unuttum, yanağına koyuyordun dumansız sigara gibi birşeydi. Nikotin veriyordu direkt, 1 tanesiyle 5-6 saat sigara aramıyordun. Adını unuttum ama :( İsveçte fln çok ünlü birşeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 snus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 snus (diş etine veya yanağa koyulan) snuff (burundan çekilen tütün) tavsiye etmiyorum... bağımlılığı sigaradan bile fazla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Snus dünyanın en iğrenç şeyi, sidik gibi tadı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 http://data1.blog.de/blog/k/kairokairo/img/snus.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 zyban diye bir ilac var biliyorsundur belki , onuda deneyebilirsin , baya etkili . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Saeros said: snus? cosnus heheheheheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar