senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 arkadaşlar bu sap denen mereti nasıl öğrenebiliriz? izmirde bir kursu fln varmıdır? tüm firmalar sap bilen adam arıyor. benim arklar iş ariyorlar hepsi gül gibi bilg. müh biri java'yı yutmuş yemiş diğeri c#'ı ciddi projelerde fln bulunmuş kişiler. brisa, bimsa, arçelik, vestel ... gibin şirketler'e başvurdu ikiside adamları abap ve sap bilmio diye geri çevirmişler :( banada abi ne yap ne et öğren dediler. bazı firmalar elemanları kursa gönderio ama bir çoğuda bilen adam istio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 en iyi yolu staj veya bedavaya yakın fiyata kullanan bi firmada çalışmaya başlamak :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 başka türlü olmaz diyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sakın o kursa gitme. biraz araştır ne dediğmi anlayacaksın ama ben de biraz söyliyim. bu sap olayı çok berbat bişeymiş. özellikle de bizim ülkede daha betermiş. ben de bi yere başvuracaktım. bimsa nın yetiştirme programı vardı, hala da vardır gecenlerde çıkmıştı çünkü ilan istersen bak bi. neyse işte bi araştırim dedim. arkadaşıma sordum. o sektörde çalışan birinden bilgi edindi. adam hiç tavsiye etmiyor. çok sakatlık çıkıyormuş, hep sorun hep sorun gibi bişeler dedi işte. umarım yardımcı olmuşumdur. bu arada ne okuyorsun ya da ne mezunusun bilmem ama illaki sap kursuna gitmek zorunda değilsin. bi sürü kurs var. mcse yap. ccna yap. yazılım kursuna git oyle geliştir kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yazılım müh okuyorumda türkiyede fellik fellik sap bilen adam aranıyor. yoksa bende istemem sapla uğraşmak bimsa'nın programı var ama mezun öğrencileri kapsıyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 opette staj yaparken sap öğretmişlerdi. en ucuz yolu sap kullanan bi firmada çalışarak öğrenmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 senko said: yazılım müh okuyorumda türkiyede fellik fellik sap bilen adam aranıyor. yoksa bende istemem sapla uğraşmak bimsa'nın programı var ama mezun öğrencileri kapsıyor o. bak ben IT sektöründe çalışan arkadaşıma araştırttım bi ufaktan. böyle bişe söyledi bana. umarım yardımcı olur sana da. ayrıca ekşisözlükte de ufak bi arama yapabilirsin orda da yazıyor bişeler. birisi said: Bn sordm bgn bikaç kişiye Pek önermediler, şirket olarak özellikle Ne kurumsal ne de küçük bi yer Hani kurumsal olsa tek bi iş başlıında ii şeler öğrenirsin, küçük olsa birsürü şeyi öğrenirsin Ama bu biraz nası diyim ortaya karışık bişi Birçok firmaya hizmet veriolar farklı farklı konularda ama bu sebeple hem çok gezebiliolar Hem de spesifik bişi öğrenmiosun vs dediler... Özellikle şirketi önermediler yani.. daha önce orda çalışmış tanıdıkları varmış... Böle yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 SAP ci arkadaşlarımdan sadece bi tanesi kursa giderek iş buldu, o da gitmese bile yine girerdi bi yere. 4 milyar falan veriliyo kurslara bence yazık o paraya. SAP türkiyede gittikçe yaygınlaşıyor ve iş imkanları şu aralar baya geniş ama sen gerçekten bu işi yapmak istiyor musun önce ona karar ver. Sanırım bilgisayar mühendislerinden asıl beklenen abap bilmeleri, onun için de programlama bilmek gerekiyor temelde. İlla ki sap üzerine çalışayım diyosan bence yetiştirmek üzere eleman arayan bi yere gir orda öğren kursa falan para verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bak bana burda biri önermişti. madem bilg mühendisisin. artificial neural network olayını bi araştır. gerçi bizim ülkede pek yaygın deil yurt dışı için dedim bunu. ama tekrar ediyorum. sap çekilmez diyolar. sürekli uğraşırsın diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bizim sapciler güzel para kazanıyor, özellikle projeler canlıya geçerken işler çok yoğun ama genelde rahat çalışma saatleri var. Yalnız yaptıkları iş sürekli farklı işletmelere gidip son kullanıcıya laf anlatmak, onu da herkes çekemez. İyice bi düşün sen erpci olmak istiyor musun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 rogue trainer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 QQ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Iyide simdi bir uygulayici firma vardir bir de musteri firma. SAP, MS vs. bunlarin zaten kendi caplarinda yazilim yaptiklarini sanmamakla birlikte yaptiklarinin maksimum gidip sattiklari urunu kurduklarini dusunmekteyim. Ha urun satildiktan sonra Arcelik vs. vs. gibi firmalar aldiklari urunu istedikleri sekle sokmak isterler ki bu noktada sadece kendi firmalari icin (kendi sektorleri de diyebilirsin) adam alirlar. 2 sikkiniz var, ya uygulayici firmaya girersiniz ya da musteri firmaya. NOT: Kuran yine MS degil, onlar da partner'larina pass ediyolar, o firmalar gidip kuruyo. Bu partner'lar ayni zamanda modul vs. de yaziyor urunlere. Adam programi almis, ayarlayacak insan ariyorsa, senin yeni bastan dil ogrenmeni bekleyemez haliyle. Kursa gitmen de senin isine yaramaz cunku muhtemelen kursta bunlarin nasil kullanilacagini gosteriyolardir. Bu nedenle benim tavsiyem uygulayici bir firmada staj yapman yonunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar