schaker777 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 aradim ama bulamadim Katana of Raven's Power scp si ariyorum yazarsaniz sevinirim[signature][hline]Je ne sais rien sur la sphere mais, je peux jouer Ultima Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Hellstemple II acildi isteyen gelebilir... http://hellstemple.8m.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 [itemdef i_hodo] defname=i_hodo id=i_katana name= Katana of Raven's Power on=@create hitpoints 50 Buyur.. Ne ozelligi olacak, neye yarayacak birsey soyle de millet yazsin istersen, yoksa bu yazdigim caizdir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 saol baggio zaten Raven's power diyince 10 tane katana cikmiyor Belki bilen biri vardir dedim ama gorunuse gore kimse bilmiyor ve yazmasi pek kolay olmayan bir scp :( cok fazla ayrintisi var[signature][hline]Je ne sais rien sur la sphere mais, je peux jouer Ultima Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Hellstemple II acildi isteyen gelebilir... http://hellstemple.8m.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: Baggio, 22 Nisan 2004 21:49 tarihinde demiş ki: [itemdef i_hodo] defname=i_hodo Nerden akılıma takıldı bilmiyorum ama baggio oradaki i_hodo hödö denmi türemiş yoksa cidden i_hodo diye bir komut falanmı var :)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 gir dene bakalim belki ise yarar[signature][hline]Je ne sais rien sur la sphere mais, je peux jouer Ultima Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Hellstemple II acildi isteyen gelebilir... http://hellstemple.8m.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: Chemical, 22 Nisan 2004 22:03 tarihinde demiş ki: said: Baggio, 22 Nisan 2004 21:49 tarihinde demiş ki: [itemdef i_hodo] defname=i_hodo Nerden akılıma takıldı bilmiyorum ama baggio oradaki i_hodo hödö denmi türemiş yoksa cidden i_hodo diye bir komut falanmı var :) hödöden türemiş bişey ztn baggio'nun scriptleri hodosuz olmaz :P (olmaz oole'yi unutmamak lzm)[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Al editler tepe tepe kullanırsın,bişiler daha eklersin : ) geyiine yaptım öyle 1 dkda. [itemdef i_raven_katana_hesabi] defname=i_raven_katana_hesabi id=i_katana REQSTR=85 weight=5 sayua 0846,6,6,00 Katana of Raven's Power on=@create color=0846 HITPOINTS={51 65} ON=@EQUIP sysmessage Raven amca'nin gucu seninle. sound=31 ON=@Unequip sysmessage Ne cikarion karizma duruyordu ?[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Noir UO & Kolayoyun OGC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 [itemdef] icerisinde sayua komutu kullanmak ne gibi bir ise yariyor ki?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Click triggerinin altina yazacakti onu muhtemelen. Ama sayua da click'te kullanilir mi, bence kullanilmasa daha iyi, eheh.[signature][hline]'crimson legend' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 cnm 1 dakkalık scp bu kadar olur işte baggio sende yaptın yani : )[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Noir UO & Kolayoyun OGC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar