Syn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 abi dışarısı çok soğuk ya, sarıyer'de donuyoruz vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 içerde durun ovakit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 orası da bi garip. biz burda sıcaktan erirken orada fırtına vardı falan. gerçi esiyor burası da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sonbahar geldi :( bu çok üzücü... salıya da yağmur yağacakmış zaten kıştan nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Yağmur yağdığı zaman banliyo trenlerinin içi çok pis oluyor =/ Gerçi sıcakta da leş gibi ter kokuyor:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 özlemişim ben sonbaharı bugün anladım. mutlu oldum öyle bi soğudu hava diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 beni ısıt sen :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Llama said: beni ısıt sen :S Havuç ısıtsın seni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 güz güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 gün içinde dengeler değişmesin yeter..kalın giyiniosun terliosun ince giyyosun üşüosun falan..sabit dursun sıcaklık ona göre alalaım önlemimizi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bir an önce kış gelsin izmire mümkünse. böyle bir gariplik olsun kar falan yağsın. ama tutsunda. böle minyatür kardan adamlar yapalım. havuç kardan adamdan büyük olduğundan burnu olmasın. ngzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 cerebralis said: gün içinde dengeler değişmesin yeter..kalın giyiniosun terliosun ince giyyosun üşüosun falan..sabit dursun sıcaklık ona göre alalaım önlemimizi:) benim kazak ne oldu ? başladınmı örmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 İzmirde kış baya geç gelmiyo mu ya? Hatta saçma bi iklimi olması lazım şubatta hava güneşli falan oluyor mart nisan kış mayısta direk yaza geçiyor falan:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 izmirde herşey olur abi herşeyy yani sabah yapmur yagar sonra akşam kısa kolla gezersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Llama said: cerebralis said: gün içinde dengeler değişmesin yeter..kalın giyiniosun terliosun ince giyyosun üşüosun falan..sabit dursun sıcaklık ona göre alalaım önlemimizi:) benim kazak ne oldu ? başladınmı örmeye 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Atkıya ihtiyaç varsa onu ben halledebilirim.3 kişilik bi atkım war çok büyük ama yumuşacık:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Raincloud said: Atkıya ihtiyaç varsa onu ben halledebilirim.3 kişilik bi atkım war çok büyük ama yumuşacık:S kışın buluşma falan olursa oraya getir sen onu tüm pati ahalini sarıp sarmalar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 türkiye çöl olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bir tuğlada sen koy fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar