darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben 5 saatlik mide ameliyatı geçirdim. karnımda 40 cm yarık var. Ve ameliyattan 3 saat sonra beni ayağa kaldırttılar eşşekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bu aralar burun ameliyatı olacağım 45 dakika falan sürecek tampon kullanmayacak doktor genel anestezi olacak yazıları okudum korktum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ameliyathaneye girerken bi kadın gördüm uyanmış ağız burun kan içinde yeni ameliyattan çıkmış sanırım. tam ameliyathane kapısından soraki odadaydı. ameliyat sorası bakım odası sanırsam. burunda kanlı kanlı pamuklar ardı gözler baygın baygın bakıo surat acaip. onu gördüğümde bırsmıştım zaten. ameliyat odasına girdim. Silent Hill 6 - The Hospital trailerı çekmeye geldik dedim heralde. Ulan her taraf doktor yeşili. sağda doktorlar bik bik ediyor 3 4 kişi alet masasının orda. yatacagım yer hazırlanmış soydular zaten direk. tepemde ışıklar falan. Doktora soruyorum kaç dk sürcek bana dedi 1 saat filan. ohh dedim 1 saat bunları dinlicez. dedim duycammı sizi, yok dedi sen şimdi mışıl mışıl süper rahat bi uykuya yatçan. ki öle de oldu.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 3 kulak 1 kıl dönmesi 1 mide ameliyatı oldum. Artık alıştım ameliyata =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 çaktırma black-ice tırssın die abarttım hafif :P mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Geçmiş olsun da dua et iyi olacağına sen. O fıtık ameliyatından kötürüm olup çıkan da çok adam var. Patiler size de ibret olsun. Bel fıtığı öyle 100 kiloyu kucaklamaya çalışırken olmaz. Bilgisayar başında uyuz uyuz foruma post atarken günde 8 saat koltukta oturmaktan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Apandist ameliyati olmustum 1.5 sene önce hiç sorun yaşamamiştim. ama hapşurmak çok kötü yeni dikişliyken, 3 kere üst üste hapşurup acıdan ağladiğimi biliorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 biri ameliyat sonrası eziyeti mi dedi? iki hafta önce bugün ameliyat oldum. kıl dönmesi ama aslen öyle değil tabi, kendi saçım etlerin yumuşak olduğu yerden içeriye dalmış, tabi 2 aydır filan pansumanı osu busu gidiyordu, geçmedi ameliyat dediler, olduk. olduk da ne oldu? 15 gün en az yatacaksın dediler. ayağa kalkmak yasak sırtüstü yatmak yasak oturmak yasak. tamam dedim. ilk gece ağrı ve kaşıntıdan ağlaya ağlaya annemleri kaldırdım, bir süre gece uyuyamadım o korkudan yine öyle kalkarım diye. sonra sonra ağrılar azaldı, tabi her gün pansuman oluyor bu arada, ama evde. geçen çarşamba gittik üst dikişler alındı, hatta ayıldım bayıldım pansumandan sonra bünyesel bir olay. haftaya tekrar gel dediler. bugün gittim. o kadar bakıma ve dikkate rağmen dikişim atmış, iltihap yapmış. bütün dikişleri aldı, açık devam edilecek pansumana, süre vermiyorum, yatmaya devam, her gün de pansumana geleceksin dediler. oynamıyorum ben artık ya. ne çekilmedik çilem varmış. bütün moralimin sıfırlandığı an bu an heralde. 3. haftaya giriyoruz ev hapsinde. sanırım bu iş bitince bir süre de psikiatride yatacağım zira yiyorum kafayı. her tarafım da tutuk yatmaktan artık. oynattım oynatacağım. herkese geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ulan aynı şeyler başıma geldi yemin ederim. çok kötü günlerdi abi, düşman başına yani. geçmiş olsun sana. en kötüsü de yüzüstü yatarak bilgisayar kullanmaya çalışmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ütopia çok geçmiş olsun anlıyorum aşağı yukarı seni. çok leş bir olay sureklı yatıp insanın tum vucudunun tutulması. en kısa zamanda sağlıklı günler inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 geçmiş olsun, 1 ay kadar evvel babam kasık fıtığı ameliyatı oldu dediğin gibi ameliyat fln güzel hoş da ameliyat sonrası 2-3 gün inanılmaz kötü her 2nize de geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar