RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Order tarafında oynayan arkadaşlar kimler server belirtirlerse yapalım beraber bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 order Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Abi zaten o yüzden istiyorum. Paticik ahalisinin girdiği servera baktım. Order 53 - Dest 260 küsürdü. Şimdi girip o serverda Dest oynayacağımda ne olucak ? Şuan büyük bi dengesizlik var herkez Dest açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… badbuckle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ben empire açmayı dşünüyorum 19 unda alıcam normal oyunu eğer order olcak insanlar varsa görüşelim aynı yerde başlıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Quenas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 redalhoor bahsettiğin sıradaki kişi sayısı, yani server limiti 2k dersek biri 2075 dieri 2250 olmuş çok büyük fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Abi tek başınaysan, seninle oynayacak bir arkadaş grubun yoksa ve biz destruction tarafında hayli kalabalık olmamıza rağmen nüfus yoğunluğu yüzünden order olmayı tercih ediyorsan hata ediyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… badbuckle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ya hiçmi allan kulu yok order olcak tamam 2 kişiyiz şimdiden yokmu başka kimse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bende order olacagım axe bite pass in popülasyonu nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bari aynı servera gelin bizle de pişmanlığınızı yüzünüzden okuyalım akşam simidi gibi yerken sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 3-5 kişi ile hiç geçmeyin bence belli bir çoğunluk olursa aynı serverda olalım da yabancıya gitmeyin :P bende ilk başta witch hunter düşünüyordum sonra marauder oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Yok ben Dest açtım zaten. Orderda açıcam ilerde başka bir serverda şimdilik desti kasayım paticik guildinde takılayım boyle kaynaşalım keyifli oyun oynayalım istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 RP serverlarda Order baskın bu arada. Eğer RPden hoşlanıyorsanız güzel bir alternatif olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 betada mortis i kesiyorduk iyi oluyordu xp renow filan :D şimdi oda kalmadı keşke axe e gelseydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… draedan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mighty_THoR said: betada mortis i kesiyorduk iyi oluyordu xp renow filan :D şimdi oda kalmadı keşke axe e gelseydiniz utanma, sen de gel mighty yanibasimiza, hemide order sin, butun gun hem forum hem oyundan takisip durururz iste, en sevdigin is :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yok ben almıyayım axe güzel bir dünya kesicek adam var order da low bütün xp benim :D benim server değiştirebilmem için 10 adamın daha değiştirmesi lazım oda yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… draedan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mighty_THoR said: yok ben almıyayım axe güzel bir dünya kesicek adam var order da low bütün xp benim :D benim server değiştirebilmem için 10 adamın daha değiştirmesi lazım oda yalan. henuz gec olmadan, bir tekrar dusunun, ayni konuda konusmak hatta ayni rvr den konusmak cok eglenceli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sardius Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bende order olucam vorya prist:p serverımı secmedim henüz bakıcaz artık oyuna girince:) order olanlar serverlarını yazarsa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben de mesela mahalle baskısı yüzünden dest olcam ama kalabalık olucaz order da diyosanız direk satarım dwarfumu açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sardius Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yok ki bi order türk guildi katılalım:) hepsi gitti dest tarafına ve en kalabalık servera. bende sanırım mighty nin servera girecem order olarak. 2 de kuzenim var belki onlarda bana katılır orda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hayvan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Axe Bite da 8 kişiyiz su an 10-12 kişi olucaz sıra beklemeden oynamak ve order olmak isteyen arkadasları bekleriz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 race order class ne lazımsa suan pacth yapıom yarım saate ordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MasterSoul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 axe bite de order charm var diğer server bekletme yuzunden cıldırttı benı axe dekı arkadaslar ne durumda guild falan kuruldumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 crayzturks order wicht hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sardius Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 axe bite da basladim nick sardius/warrior priest:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MasterSoul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bemde soultaker lvl 8 order shadow warrior yaşasın sıra beklememk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Abi zaten o yüzden istiyorum. Paticik ahalisinin girdiği servera baktım. Order 53 - Dest 260 küsürdü. Şimdi girip o serverda Dest oynayacağımda ne olucak ? Şuan büyük bi dengesizlik var herkez Dest açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
badbuckle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ben empire açmayı dşünüyorum 19 unda alıcam normal oyunu eğer order olcak insanlar varsa görüşelim aynı yerde başlıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 redalhoor bahsettiğin sıradaki kişi sayısı, yani server limiti 2k dersek biri 2075 dieri 2250 olmuş çok büyük fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Abi tek başınaysan, seninle oynayacak bir arkadaş grubun yoksa ve biz destruction tarafında hayli kalabalık olmamıza rağmen nüfus yoğunluğu yüzünden order olmayı tercih ediyorsan hata ediyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
badbuckle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ya hiçmi allan kulu yok order olcak tamam 2 kişiyiz şimdiden yokmu başka kimse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bende order olacagım axe bite pass in popülasyonu nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bari aynı servera gelin bizle de pişmanlığınızı yüzünüzden okuyalım akşam simidi gibi yerken sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 3-5 kişi ile hiç geçmeyin bence belli bir çoğunluk olursa aynı serverda olalım da yabancıya gitmeyin :P bende ilk başta witch hunter düşünüyordum sonra marauder oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Yok ben Dest açtım zaten. Orderda açıcam ilerde başka bir serverda şimdilik desti kasayım paticik guildinde takılayım boyle kaynaşalım keyifli oyun oynayalım istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 RP serverlarda Order baskın bu arada. Eğer RPden hoşlanıyorsanız güzel bir alternatif olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 betada mortis i kesiyorduk iyi oluyordu xp renow filan :D şimdi oda kalmadı keşke axe e gelseydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mighty_THoR said: betada mortis i kesiyorduk iyi oluyordu xp renow filan :D şimdi oda kalmadı keşke axe e gelseydiniz utanma, sen de gel mighty yanibasimiza, hemide order sin, butun gun hem forum hem oyundan takisip durururz iste, en sevdigin is :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yok ben almıyayım axe güzel bir dünya kesicek adam var order da low bütün xp benim :D benim server değiştirebilmem için 10 adamın daha değiştirmesi lazım oda yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mighty_THoR said: yok ben almıyayım axe güzel bir dünya kesicek adam var order da low bütün xp benim :D benim server değiştirebilmem için 10 adamın daha değiştirmesi lazım oda yalan. henuz gec olmadan, bir tekrar dusunun, ayni konuda konusmak hatta ayni rvr den konusmak cok eglenceli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bende order olucam vorya prist:p serverımı secmedim henüz bakıcaz artık oyuna girince:) order olanlar serverlarını yazarsa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben de mesela mahalle baskısı yüzünden dest olcam ama kalabalık olucaz order da diyosanız direk satarım dwarfumu açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yok ki bi order türk guildi katılalım:) hepsi gitti dest tarafına ve en kalabalık servera. bende sanırım mighty nin servera girecem order olarak. 2 de kuzenim var belki onlarda bana katılır orda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Axe Bite da 8 kişiyiz su an 10-12 kişi olucaz sıra beklemeden oynamak ve order olmak isteyen arkadasları bekleriz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 race order class ne lazımsa suan pacth yapıom yarım saate ordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterSoul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 axe bite de order charm var diğer server bekletme yuzunden cıldırttı benı axe dekı arkadaslar ne durumda guild falan kuruldumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 crayzturks order wicht hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 axe bite da basladim nick sardius/warrior priest:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterSoul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bemde soultaker lvl 8 order shadow warrior yaşasın sıra beklememk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar