Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üst kat -grr- YETER!

Chemical

Öne çıkan mesajlar

yok yok en güseli üst komşuyu bi şekilde hayattan yalıtmak :D bu konuda hakkaten dertliyim ben de yahuuuu[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

birde yalıtım malzemeleri son derece ucuz metrekaresi 3 milyon gibi normal bir fiyat
cam elyafı falan alırsanız metrekaresi 1 milyon oluyor ısı yalıtımı yapar ama o en çok
Ama asıl ses yalıtımı yapan sistem metrekaresi 3 milyon olan üçgen prizmaları şeklinde süngerimsi bir maddeden oluşan yalıtım
üstünde sıva çekilmiyor çeksenizde önüne ayrı bir plaka koyup üstüne sıva çekmekle oluyorki bu abartır fiyatı
ama cam elyafı gibi birşeyin üstüne sıva çekiliyor sanırım
Birde ortasında yalıtım süngeri olan önü estetik bir şekilde beyaza boyanmış aliminyum olan tuğlalar var direk olarak duvar yapıyorsunuz ses ısı hede hödö hiçbirşey geçmiyo

Birde odayı tamamen yalıtmak maximum 150 200 milyona mal olur
ama sıvayı çekerseniz baya pahalı[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.

[Bu mesaj Chemical tarafından 22 Nisan 2004 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hala dövemedinmi adamları?
Ciddiyim bak bunları yap;zili çal kısarmısınız de.Adamlar illaki sana birşey dicekler hayatta sanane lan tarzında bir vaka olucağını sanmıyorum.Hadi diyelim oldu 2 tane vur devamını getiremiceksen aşaya in bir telefon arkadaşlarına yukarı çık daireyi basın bu kadar basit ya.Dert ettiğin şeye bak,dayak yeme ama vur kaç yap..

Olmadı polisi ara buda sakin insanlar için geçerli ben deliyim mesela direkt küfür ederim.Ama sen yapma öyle =)[signature][hline]Jabba
Argus Woltamold

Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya esası yukardakileri dellendirip evdeki bünyeleri küfrederek kapıma dayandırdıkdan sonra polisi arıyarak 1 2 gün yatırmada olabilir:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

ohaa[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben de evde müzik dinliyemiyorum ya. 5000W lık kolonlarım var babamlara aldırdım sesi yarısına kadar açıyorum kızıyolar. ağız tadıyla bi thy holy intestines dinletmiyolar adama..SUXXOR YA!![signature][hline]:rock::hrr: Death darkness on thy horrid angst! White?NO!!:hrr::rock:
kingsofchaos orduma katılıp iyiliğin saflarını altüst edin!

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 23 Nisan 2004 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Horace sen benim odamın duvarına dev bi dragon çiz ben senin odanın tamamını yalıtıyım
yalıtım malzemeside benden[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

belli zaten eheueh:) güzel çiziyorsun horace cidden
uğraşsan çok daha güzelini yaparsın
gaza getiricek etken lazım[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

hayda noolduk[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...