Chemical Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 biliyom onu:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Kemıkıl işte naparsın?[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bıvbıv gıvaA, gıVV bıvbıvAa yıv ovmadı gıddı... tercümesi: bülbül güle, gül bülbüle yar olmadi gitti. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 fatal error:chemical is meftaa[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 sessiz bekle. aradan zaman geçince, (1 gün ila 3 gün) tahammül edemeyeceğinden emin olduğun bir şeyle karşı saldırıya geç. ankaralı turgut olsun, afrodit banu alkan olsun, kökle de kökle. a) kapına gelirse: siz geçen gün yaptınız diye serbestim zannetmiştim dersin pişkin pişkin... b) gelmezse: 1 saat çal kapat, bayılmıştır muhtemelen ondan gelmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 yüksek sesle "Dimmu Borgır-Mourning Palace" benim burda işe yarıyor[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:20 tarihinde demiş ki: yukarı çıkıp kibarca kapıyı tıklatıp, adam açtığında "çok afedersiniz ama anunuza koyiim" diyebilirsin. sonra da "heyoo mor gözlüyüm! Nasıl olmuş?" diye bi topic falan açarsın. bilmiyorum yani bence güzel şeyler bunlar. Hatta sonra, "Yaaa Gözüm niye mavi değil mor" "Gözümün rengi normale döndü-Oley!" gibisinden topikleride görebilitemiz var değil mi horace?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 mümkündür sayın mumi[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: Halfmumi, 21 Nisan 2004 23:25 tarihinde demiş ki: Blab bla bla bla bla bla bla bla blaaa bla bla. Evet bence de. *!Cipsinden otlanır.*[signature][hline]Benim tanrım yok.Ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 hay allam ya alexi ya:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. bayaa bildiğimiz bomba bu yahu fitili var yanıyo içeriği var aynı zamanda mayın bu basınca patlıyo bomba etkisi yaratması muhtemel yani yok böyle bişi (bkz: yeminlen)[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Gidip kısarmısınız dersen büyük ihtimal utanırlar, kısarlar. Ama sende yüksek sesle bişi çalarsan iş inada biner. Kendimden biliyorum;)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 yukaridakin terbiye sahibi bi insan oldugunu varsaymamiz gerekir bu utanma durumu icin, ama bence de sen bi cik yukari, lufen kisar misiniz calisamiyorum tarzi bisey soyle, sana ne kardesim tadinda bisey derse anna ki terbiyesiz, o zaman inada bindir, tavsiye olarak kalorifer borusuna falan vur[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 horace ın fikrini (booklu kese kağıdı) en kısa zamanda uygulamayı düşünüyorum hem video ya da çekerim süper olur off liste de kabarık önce hangisine yapsam[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 müzik yine iyiymiş bizim üst katta bütün daireyi yeniliyorlar 2 haftadır tadilat var biteceğe de benzemiyor gündüz başı şişiyor insanın matkap ve benzeri aletlerin sesine apartmanın da duvarları acaip ses geçiren cinsten hatta bazen öbür dairelerdekilerin yüksek sesle konuşmalarını net bir şekilde duyabiliyorsun ki bu benim acaba bizim duvarlar kağıttan mı depremde direk gider miyiz diye kıllanmama da sebep oluyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 benim konyadaki evde öyle yukardakilerle birlikte yaşıyoruz sanki acayip ses geçiriyor duvarlar ilerde bi odaya ses yalıtımı yaptırmayı düşünüyorum ne kadara patlar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Turkiye yine iyi, en azindan tugla beton falan oluyo veler, burda duvarlar kartonpiyer, yukardakinin, asagidakinin, yandakinin yurumesini, konusmasini, muzigini, seksini, hatta horlamasini bile duyabiliyosun :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Bizim apartmanla yan apartman bitişik. Yan apartmanın tam da benim odama denk gelen dairesine yeni evli bir çift taşındı... Artık neden gecelerimin uykusuz geçtiğini anlıyosunuzdur.[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Alı$ırsın Zamanla...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 hmm bizim üst katta da gelir müzik sesi zaman zaman. Bir makarena bir ferdi tayfur çalıyor kendileri. Halen müzik zevklerini anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chry Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 önce gidip kibarca uyar. dinlemiyor sallıyorsa seni bir daha çal kapıyı açana kadar çal kibrit çöpü sıkıştır zile kapının önünde otur. kapı açılınca dal içeriye. allah ne verdiyse.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 EHeh bidefa kaloifere vuramam çünki plastik borular ses gitmiyo:D Birde yalıtım yaptırmak minimum 4 5 milyara vuruyor bir oda hemde oda her yönden 5cm küçülüyor bayada hissedilir bu[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 sopa gibi birşeyle yukarıya vur.''hoop gençler gettirtmeyin beni oraya!''de susarlar bir kaç dakka sonra.eğer susmazlar zaten ne yapacağını biliyorsun ;-).[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 bence tetikçi tut, evden çıkınca vursun... daha ucuza gelir.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ne gerek var tetikciye ben varım ya[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar