Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üst kat -grr- YETER!

Chemical

Öne çıkan mesajlar

biliyom onu:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

sessiz bekle. aradan zaman geçince, (1 gün ila 3 gün) tahammül edemeyeceğinden emin olduğun bir şeyle karşı saldırıya geç. ankaralı turgut olsun, afrodit banu alkan olsun, kökle de kökle.
a) kapına gelirse: siz geçen gün yaptınız diye serbestim zannetmiştim dersin pişkin pişkin...
b) gelmezse: 1 saat çal kapat, bayılmıştır muhtemelen ondan gelmiyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:20 tarihinde demiş ki:
yukarı çıkıp kibarca kapıyı tıklatıp, adam açtığında "çok afedersiniz ama anunuza koyiim" diyebilirsin. sonra da "heyoo mor gözlüyüm! Nasıl olmuş?" diye bi topic falan açarsın. bilmiyorum yani bence güzel şeyler bunlar.

Hatta sonra,
"Yaaa Gözüm niye mavi değil mor"
"Gözümün rengi normale döndü-Oley!"

gibisinden topikleride görebilitemiz var değil mi horace?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Sosyal ağlarda paylaş

hay allam ya alexi ya:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:

bayaa bildiğimiz bomba bu yahu
fitili var yanıyo içeriği var
aynı zamanda mayın bu basınca patlıyo
bomba etkisi yaratması muhtemel yani
yok böyle bişi (bkz: yeminlen)[signature][hline]Show No Mercy
Sosyal ağlarda paylaş

Gidip kısarmısınız dersen büyük ihtimal utanırlar, kısarlar. Ama sende yüksek sesle bişi çalarsan iş inada biner. Kendimden biliyorum;)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

yukaridakin terbiye sahibi bi insan oldugunu varsaymamiz gerekir bu utanma durumu icin, ama bence de sen bi cik yukari, lufen kisar misiniz calisamiyorum tarzi bisey soyle, sana ne kardesim tadinda bisey derse anna ki terbiyesiz, o zaman inada bindir, tavsiye olarak kalorifer borusuna falan vur[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

horace ın fikrini (booklu kese kağıdı) en kısa zamanda uygulamayı düşünüyorum hem video ya da çekerim süper olur

off liste de kabarık önce hangisine yapsam[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Oriflame temsilcisi
Sosyal ağlarda paylaş

müzik yine iyiymiş
bizim üst katta bütün daireyi yeniliyorlar
2 haftadır tadilat var
biteceğe de benzemiyor
gündüz başı şişiyor insanın matkap ve benzeri aletlerin sesine
apartmanın da duvarları acaip ses geçiren cinsten hatta bazen öbür dairelerdekilerin yüksek sesle konuşmalarını net bir şekilde duyabiliyorsun ki bu benim acaba bizim duvarlar kağıttan mı depremde direk gider miyiz diye kıllanmama da sebep oluyor[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Turkiye yine iyi, en azindan tugla beton falan oluyo veler, burda duvarlar kartonpiyer, yukardakinin, asagidakinin, yandakinin yurumesini, konusmasini, muzigini, seksini, hatta horlamasini bile duyabiliyosun :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim apartmanla yan apartman bitişik. Yan apartmanın tam da benim odama denk gelen dairesine yeni evli bir çift taşındı...

Artık neden gecelerimin uykusuz geçtiğini anlıyosunuzdur.[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

EHeh bidefa kaloifere vuramam çünki plastik borular ses gitmiyo:D
Birde yalıtım yaptırmak minimum 4 5 milyara vuruyor bir oda hemde oda her yönden 5cm küçülüyor bayada hissedilir bu[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

sopa gibi birşeyle yukarıya vur.''hoop gençler gettirtmeyin beni oraya!''de susarlar bir kaç dakka sonra.eğer susmazlar zaten ne yapacağını biliyorsun ;-).[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Sosyal ağlarda paylaş

ne gerek var tetikciye ben varım ya[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...