horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ya yanlış olduğunu düşünüyo olamaz mıyım yani benden büyüksün diye niye üstüme geliyosun ki...[signature][hline]:rock::hrr: Death darkness on thy horrid angst! White?NO!!:hrr::rock: kingsofchaos orduma katılıp iyiliğin saflarını altüst edin!
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 hayda gene gerginnik oldu..[signature][hline]The Gelroth
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 benim gibi agzindan 2 bos laf cikartip hicbi .oka yaramayan gereksiz tiplere karsi protesto yapiyor horace kendimi garbagelara salacagim vallahi[signature][hline]says the rhino...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ya asasin misin nesin sen bana niye boka yaramayan diyosun ki durduk yere ya! abi burası da sanane gibi oldu iyice bu gereksiz tipler yüzünden ya!! suxxor[signature][hline]:rock::hrr: Death darkness on thy horrid angst! White?NO!!:hrr::rock: kingsofchaos orduma katılıp iyiliğin saflarını altüst edin!
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Horace bugün sende bişi var adam sana dememişki kendisine hitaben soylemiş valla sakinleş bence :)[signature][hline]The Gelroth
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ben sakinim kardeşim. allallala.. dur black metal dinliyim biarz sakinleişirm aejahejhhaa LOL!![signature][hline]:rock::hrr: Death darkness on thy horrid angst! White?NO!!:hrr::rock: kingsofchaos orduma katılıp iyiliğin saflarını altüst edin!
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 horis iyrencsin tamam mi iy-renc-sin, tiksiniorum senden zaten senin gibiler yuzunden kapadilar siteyi aylarca
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 "bos insanlar bol konusur" demis bir düsünür.. hani zevk ve sefa içinde yasayan, yerinden kimildamayan bazi yunanlilara rahat batip felsefe yapmaya baslamisti ya..
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Aoxhazoahaehaeh yardın beni yerlerde süründüm senin yüsünden püüff..[signature][hline]The Gelroth
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 bilmiyorum yani bana yanlış geliyo bu yapılanlar..sorry..[signature][hline]:rock::hrr: Death darkness on thy horrid angst! White?NO!!:hrr::rock: kingsofchaos orduma katılıp iyiliğin saflarını altüst edin!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 YA SAKİNİM BEN YA OF YA!![signature][hline]:rock::hrr: Death darkness on thy horrid angst! White?NO!!:hrr::rock: kingsofchaos orduma katılıp iyiliğin saflarını altüst edin!
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Aaaaarrrgh... Yeter abartmayın bea :p[signature][hline]The Gelroth
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 yok abi sen sinirlisin ben anlarım[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Haydaaa...?!![signature][hline]The Gelroth
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 sen ihç knouşma bik ere tamammı!! holier than thou filan.. :hrr:[signature][hline]:rock::hrr: Death darkness on thy horrid angst! White?NO!!:hrr::rock: kingsofchaos orduma katılıp iyiliğin saflarını altüst edin!
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 horis kucuk yaz buyuk konus bakiim ne o caps maps, cakir misin?
Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 açıkcası yazını okumaya üşendim ama eminimki güzel bir yazıdır :D.[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 kendimden bahsediyodum ben gereksiz diye ama...[signature][hline]says the rhino...
armra Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: Behemoth, 22 Nisan 2004 23:52 tarihinde demiş ki: açıkcası yazını okumaya üşendim ama eminimki güzel bir yazıdır :D. boşa şeeettirmeye gerek yok işte orjinali (tombala)[signature][hline]Show No Mercy
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ya b1rak assas1n bne sne1n neoldugunu b1l1yorum tamamm1! klavye de 1 yerine 1 ç1k1yo onun 1c1n..[signature][hline]:rock::hrr: Death darkness on thy horrid angst! White?NO!!:hrr::rock: kingsofchaos orduma katılıp iyiliğin saflarını altüst edin!
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 horasa olmadi hic tasvib etmiyorum dengeyi bozuyorsun farkinda degilsin salincagin bu tarafinda zaten yeterince troll var dusurceksin hepimizi[signature][hline]says the rhino...
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Abi geyiğin uç noktasına vardınız ben kaçıyorum. Ammman diyim...[signature][hline]The Gelroth
Öne çıkan mesajlar