Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 dandik istasyon köşelerinde raylara uzanmış bekliyor treni altında kalacağı anın korkusu lanetler yağdırıyor ruhuna layık olduğu bedenden ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 recaidir belki adın ahmet te olabilir cansın canansın tadından yenmez ama ellenmez mahallede gözler onda arka sokaklarda indirdimiydi sümsüğü ne oldum olursun unutursun geçmişi susarsın pısarsın köşelerde kastım cidden kastım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 DeadSkinMask EadSkinMask AdSkinMask DSkinMask SkinMask KinMask InMask NMask Mask Ask Sk K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Drall Denizliye gitmeyeli Rüzgarların yönü değişti Al yanaklarına renk geldi Lale devri çoktan geçti Lüleleri kaçırma veli Denmiştim oysa veliye. Rahat ol, koy o deliğe. Ama bizimki ararmış lüle. Lale devri çokten geçti. Lüleleri kaçıram veli Densizlik yapmış, hasta kıza kaçmış Regl ne demek bilmezmisin sen veli? Amacına ulaşamadan deli Lale devri çoktan geçti. Lüleleri bul artık veli. Drall el atmış olaya. Respawn olmuş hemen oraya. Anlatmış birer birer veliye.. Lakin dinlememiş, deli veli. Lüleleri yapamaz bizim veli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ow sori double post :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Gkgokhan derler ona Kaçırır kızları hep dağa Gelinlikler içinde bembeyaz Özellikle de yanakları kiraz Kahpe dünya derler buna gökhanım Hadi gel seninle bir dota atalim Aleme rezil rüsva oldum senin yüzünden Nuri Alço öpsün seni gözünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 veyr10 diye nick olmaz olsa da güzel durmaz birşeyler çağrışsa da beyim pek anlam kurmaz sıçar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 seaGle Senin icin yazıyorum ilk şiiri tanımadan Eski misin patide dün mü geldin anlamam Aska geldim bu forum oyununda Görmesem de seni siir yazmadan duramam Lol garip oldu biraz kusura bakma Eglendim ama ben, sırf nickine bakmakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Det magnetik hiç olmamış beğenmedim Unforgiven 3 neden metalika, beğenmedim Neden metalika Nasıl metalika O değil de meraba dunno, nickini harcadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 chastise çastis derler namına hayırlı olsun ramazana almış mı evine pidesini sofrasına koymuş mu yeşil zeytinini tamımına erdirsin işallah işini unutmasın maşallah sıcaktan çok bunalmış evini yurdunu alçaklar basmış. bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Abi son yarım saat içinde yaptıklarımın aynısını yazmışsın yalnız. Yeşil zeytin, pide, sıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Cok ayıp, lafı mı olur aramızda Hem emek harcamıssın, yazmıssın buraya Aklından neler gecti pek anlamadm Sanki metalikaya biraz kafayı taktın Tüm kelimeleriyle yine de İste benim siirim buydu iste Sen diilsin zaten tek uyduruk yazan En yakın ornek simdi okudugun bu siir. direk b*ktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Dürüst dediğin adam dunno gibi olur Un helvası gibi kavruk Ne desem uygun olur Ne desem, heh Olmamış metalika ^^ Mahçup kaldım araya girdim de Araya girip de sıranı çaldım da Davullar zurnalar çalsın buralarda Cariyeler oynar sarayda Ata binmek tehlikelidir bazen Tiziano ferro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Chastise said: Abi son yarım saat içinde yaptıklarımın aynısını yazmışsın yalnız. Yeşil zeytin, pide, sıcak. ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 madem geldin hoş geldin ama ellerin boş mu geldin? demedimmi sana gelirken ekmek al diye canım yumurta ekmeksiz olmaz kie al işte ettin akşam yemeğimin içine transfer yaptım çok karizmayım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 mulgear6 said: aman drall gitme drall drall drall naber drall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Fly said: Mavi zeplin yıkılır üstüne Usülsüz inşa edildi diye Lpg niye takarsın Garaja çek de üstü kalsın Eyvah eyvah yangın mı var Arka koltukta maymunum sayıklar Rüstem bişeyler diyor kendisi çok pis 666 the number of the beast mutlu mu oldun =( sdgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Dandini dandini dastana Rokalar girmiş bostana Ayarılık vaktinden sonra Lanet olsun hayata Lan bu son mektubum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ARKADASIM ONU NE AZINDAN BEN YAZMISIM! EMEGİM VARDI YANİ ÖNCEDEN SEN DİREK C/P YAPTIN GÖZÜM GÖRMESİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Dağ taş gez dur işin yoksa Resmen trolledin topiği baştan sona Allaha havale ettim seni valla Lüle lüle saçların dökülsün torpağa L ile kelime bulmak da zor iş heyhat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Fatma ayşe elele Lamiayı vurmuşlar Amcam geldi bizim eve Masaya sofra kurmuşlar Erkekliğn namına O harffi yakışmaz Fatma dediğin gız Fatmalarla takışmaz E yeter artık ne nickmiş Ağrıdı elim koum Rakı içelim ama midem bulanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ______________________ Cunda adasında papalinalar Lale devri gibi adamı paklar Yol almak gerekir gelmişse zaman Murat Birsel Cihangir'e gelmiş aman Otoyolda gördüm kavşakları Rahat ettirir tüm yavjakları ______________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 BulletRide Bu mevsim bitmez oldu Ugursuz hayvan kız oldu Laleler sarardı soldu Limuzin gibi kasan var Elbise olsan defon var Taç taksan senden önce kral var Rakı balık kime yarar İnsan pencereden bakar Davet mi beklersin bre bekar En iyi fala baluu bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bulunmaz çaresi dediler uğursuz hastalığa lalelerden portakal eksik olmaz leyla niye gelmiyon yatağa evet sonunda bir gün tren istasyonunda radyolar dinlerdim internet explorerda değişti zaman döndü devran explorer yok artık vay aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Hemen gelin, adam var kanalda Allpick oyun atalım sanalda Dedenin de canı istemekte İnsanları ormanda genklemekte Doğunca alırım circletimi Onsuz başlamam, başlayamam Temiz bir şekilde kasarsam Anında alırım secrettan itemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar