fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bigazla açtım muhtemelen tutmayacak ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fener girdi dötüme eller verir kediye düdük falan ne diye ebemi böyle hiç görmedm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Fıstık gibisin bugün Ellerin pamuksu Dilleşelim hadi gel Emiyorum her yerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Akrostiş mi olması lazım yoksa İbrahim Sadri tadı yakalamak serbest mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bu konuda çok iiyim ve öncüyüm ama sahurda gözyaşları bogdu beni yazamıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Cemilelerdeydim bugün Domates gibi yaptık düğün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ibrahim sadri tadı. evet sanırım bunu duyduktan sonra rahat uyuyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fede ye karşı içler acısı bi düşkünlük seziorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 enginar koydum tasa keller saça sürsün melodi diye bi kız var elleyince görürsün kapuska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 abi allah belanı versin. durmadan gülüyorum ibrahim sadriye. sinirim bozuldu ahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Lale tohumu aldım bugün pazardan Ellerimle büyüttüm azardan X hero siege oynadım zaman geçsin diye Internetim gitti durduk yere Ulan bi kerede kesme velet Sıkıldım..gogo zauhzauh fazladan o koymuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Alıyorum avuçlarıma kuşluk vaktinde Islak nemli ve çok hoş kokuyorsun. Yeşil kılıfından sıyırdığım vakit İşte o anda benim oluyorsun. Eyüp sabri tuncer kolonyalı mendile ithaf edilmiş bir dörtlüktür bu bayadır birikti içimde lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Sen fede... ve bir kısa tren düdüğü... yaklaşık 3 saat oldu... Geceleyin yağan yağmur gibi sevdim seni sevdiğimi Ben seni hiç sevmedim ki Kuşlara şarkılar öğretmeni sevdim ve o.. ve o gidiyor uzaklara. Kalamiti ceyn. Tadı yakalamaya çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 caddelerde rüzgar daha demin iyi esti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Kalamiti kuşlara şarkı söylemeyi mi öğretmiş? Salak karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 elveda cd yorgun bir akşamın şafağında her zaman sen her zaman ben sen ve ben hiç bir zaman aslına şafaktan gün batımına ne zaman düşünsem kuşluk vaktinde bir börkenek misali george orwell... o zamanlar nedir bilmez idik kelimeler bize ikindileyin gelir gider gıdıklardı ama sen sen yokmusun sen şakaktan günbatımına ah sen jet li elveda.... cd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Raincloud Rastgele seçtim ilmuhaberini, Aşkın yaşı yoktur dedim. İş yerinde iki kilo bal yedim, Nereden bilebilirdim? Ceviz ve tahin, Laubali Sinan Engin. Olacak o kadar Uf. Danimarka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 cevat, dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 cidiyrum.. dedi ve gitti -laz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ginaly said: cevat, dön. abi şiirinde bariz hatalar var. mesela dön yerine dom olsa orası daha bi anlamlı olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fede Seni yolda gördüm hatırlar mısın... Mesa Hastanesi... Yürüyor, yürüyor, yürüyordun. Bakışlarında ürkek bir tapir, Nefesinde bir baykuş kahkası... Sözcüklerin döküldü umarsızca ağzından, Sanki yetişecek gibiydin bi yerlere.. Portakal kahkahalı fede... Fede paylaşılmaz, paylaşılsa fede olmaz... bu şiirimle size elveda diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ginaly gemiler de talim var ipnemsi bi yanın var nanik attım gelmedi allahından zoru var lale devri paşası yaş haddinden emekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Yorgun bir akşamüstüydü, Ben 17 yaşında bir lise öğrencisiydim Tokyoda Kazlar küçük ve masum kız çocuklarının ekmeğini kaparken ellerinden, sana rastladım Feee de Feee de! Kellogs korn fleksin içinden çıkan azgın minik tırtıllar misali Sessizce ağladım. Koştum sağa sola, hiç durmadan Niçin yaptın bunu ha! Niçin niçin? Artık yaşamak haram bana, İçhigoyum ben subsütü şinigami Ama yapamadım sana a4 kagıttan bi origami. Fede ye yazdım ahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fede fısıldar yıldızlar yüreğime gerçekleri en koyu gölgeler kaplar ruhumu denizler duyar feryadımı, çilemi engebeli hisler yırtıyor umudumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yetenek fışkırıyo lan forumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar