MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bide amd 2500+ bartonalanda çok eğerkki oc yapacaksanız, ben pek anlamam ama yapan ark var yeni memnunler hepsi (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 intelden şaşmam ben :P[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 su soğutma olayı gereksiz bence bu sistem için zaten intel en fazla ne kadar ısınacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 fanın o vın vın sesini duymamak için iyi aslında :P[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 o kadar fazla ses çıkartmıyor yaw fan senin alet muhtemelen eskidiği için ötüyodur bayağı bendede var bi tane ondan ama yeni fanlar baya gürültüsüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Yazın tatil yapıcam bilgisayar kullanmıcam aşırı, yazı idare ederim diyosan SAKIN ALMA BILGISAYAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 yazın bilgisayar oynucam alla alla ne var bunda :P[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 sakın prescott (Pentium4E) alma, daha hızlı olmamalarına rağmen daha pahalılar ve ÇOK ısınıyolar northwood dan devam et. İpucu, prescott işlemciler de 1mb cache olduğu için genelde bilgisayarcılar P4 1mb falan yyazarlar, ordan anlarsın, 512k cache olanını al benim tavsiyem.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar