adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sesu ne diyosun sen ayıp ayıp !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Raincloud said: tellos said: biri kutsiyi çagırsın Onsuz olur mu hiç:) üstünden prim yapmayın kutsi'min=/ seviyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 video çekip aşığım içten duygularım bunlar diyip sonunda da şarkı söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ha bir de resimden aşık olursan senin çok çekeceğin var bu huyundan vazgeç. bütün salakları toplarsın sonra başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sesu!! çocuğun duyguları ile oynama!!! oyalama cocuğu!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 tamam da (ciddi post geliyo dikkat) adamı ezmişsin bari adını doğru yazsaydın. @syn: nediyonlan. şurdan alayına birkişi alırmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Çokakıllıadam said: Ben adamdaki özgüveni taktir ettim. http://img411.imageshack.us/img411/1044/taktirlt6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ben adama niye arka çıktım onu hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fede said: tamam da (ciddi post geliyo dikkat) adamı ezmişsin bari adını doğru yazsaydın. @syn: nediyonlan. şurdan alayına birkişi alırmısın AHAH pontipati yazmışım..neyse sağol düzelttim şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fede said: vay anam vay neler dönmüş burda serhat ya zamanı büktüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 canın sağolsun. olm bi dakka evren kırıldı lan galiba. lhc patladı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 cern ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 olm o kadar lenli menli şikayet spamledim hala göndermediler yörünge dışına strese giriyorum sayfa yeniledikçe aha gittim aha gitcem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 aga paintte cern resmine ekmek koycaktım ki ekmek diye aratınca bu çıktı karşıma konuyla HİÇ alakası yok paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ben gittim, güzel bir yer değil. trolleri feedlemek zor oluyor sonrasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ahahha ben de arattım, sonra ne kasıcam lan dedim. biri yapar zaten şimdi dedim. reper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bayat Ekmek diye geçio hatta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sesu said: ha bir de resimden aşık olursan senin çok çekeceğin var bu huyundan vazgeç. bütün salakları toplarsın sonra başına. Zaten her hafta birine aşık olan biri değilim.Tanımadan etmeden gördüğüm üç resimle bunları nasıl söyledim bende bilmiyorum ama gerçek bu yani şu dakika hayla aynı şeyleri hissediyorum.Ayrıca seni rahatsız eden sana böyle bir duygunun beslenmesi mi veya pati albüm de hali hazırda bulunan resimlerini bi topikte yayınlamak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 http://www.tulumba.com.tr/mmTULUMBA/Images/MU9399076JG517_250.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 hayla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ya ben kendimi tutamıyorum AHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAH nasıl kaçırdım ben efsanevi topic'i !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ekmek said: aga paintte cern resmine ekmek koycaktım ki ekmek diye aratınca bu çıktı karşıma konuyla HİÇ alakası yok paylaşmak istedim. ben bu saf gülüşe aşık oldum sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 psıkopati said: sesu said: ha bir de resimden aşık olursan senin çok çekeceğin var bu huyundan vazgeç. bütün salakları toplarsın sonra başına. Zaten her hafta birine aşık olan biri değilim.Tanımadan etmeden gördüğüm üç resimle bunları nasıl söyledim bende bilmiyorum ama gerçek bu yani şu dakika hayla aynı şeyleri hissediyorum.Ayrıca seni rahatsız eden sana böyle bir duygunun beslenmesi mi veya pati albüm de hali hazırda bulunan resimlerini bi topikte yayınlamak mı? çok heyecanlı, ben arkasındayım arkadaşın. gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 haylayf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar