Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 PhysX said: Masquerade said: adamınbiri said: aşkııssssssssın dındırıdındınnınını aşkııssssssssın vıcı vıcı vıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 psıkopati said: İnsanmısınız lan siz. For Aiur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 rosalinda izler gibi izliyorum çok hüzünlü bu aşk hikayesi=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Evet sesu konuyu öğrendin bi beklentim yok zaten başlıkta da denildiği gibi platonik.Ben sadece resimdeki o saf yüzden çok etkilendim onu söyledim.Ayrıca pati milleti sizden korkum olsa konu açmam.Her söylediğimin de arkasındayım.İsdtediğiniz kadar dalga geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Lav mi tendır lav mi swit english listening lessons part 1 come sing with us! Dın dı dırn. Not: Kötü bi niyetimiz yok garipsedik azıcık sonuçta hergün olan bişey değil:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yalan rüzgarı gibi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 psıkopati said: Evet sesu konuyu öğrendin bi beklentim yok zaten başlıkta da denildiği gibi platonik.Ben sadece resimdeki o saf yüzden çok etkilendim onu söyledim.Ayrıca pati milleti sizden korkum olsa konu açmam.Her söylediğimin de arkasındayım.İsdtediğiniz kadar dalga geçin. istanbula gelirsen ayarlayabilirim sana sesuyu hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 psıkopati said: Evet sesu konuyu öğrendin bi beklentim yok zaten başlıkta da denildiği gibi platonik.Ben sadece resimdeki o saf yüzden çok etkilendim onu söyledim.Ayrıca pati milleti sizden korkum olsa konu açmam.Her söylediğimin de arkasındayım.İsdtediğiniz kadar dalga geçin. ben sana bişi demek istiyorum aga ama cidden çok içimden geldi bak; AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA sakın kişisel algılama AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ben adamdaki özgüveni taktir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Forumda ne özgüveni ya sdfasdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bi insanın üstüne bu kadar gidilmez lan. demek yarın öbürgün ben açsam böyle bişey sıçacaksınız ağzıma. ayol korkulur sizden vallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 biri kutsiyi çagırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 al sana gerçek yüzümüz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mortis said: psıkopati said: Evet sesu konuyu öğrendin bi beklentim yok zaten başlıkta da denildiği gibi platonik.Ben sadece resimdeki o saf yüzden çok etkilendim onu söyledim.Ayrıca pati milleti sizden korkum olsa konu açmam.Her söylediğimin de arkasındayım.İsdtediğiniz kadar dalga geçin. istanbula gelirsen ayarlayabilirim sana sesuyu hemen gökhan sen ne diyosun?!?! @psıkopati: bir beklentin olmasın zaten bir zahmet..sori burda birinin ismini ortaya verip yok ben platonik aşk yaşıyorum çok etkilendim hüzünleniyorum falan demek de insanları rahatsız edebilir bundan sonra bunu da düşünürsen iyi olur herhalde başkaları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 karizma çıkmışım heaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 tellos said: biri kutsiyi çagırsın Onsuz olur mu hiç:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 güzel gündü hacı ogün .. göbek yapmşm gene Ç:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 birisine ilan-ı aşk etmek için yanlış yerdesin ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 adam zaten fail. senin cevap vermen ayrı bi fail. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 OHA İFTİRA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 biz burda birbirimize ve ailelerine küfür ediyoruz ondan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fede mnskym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fede said: adam zaten fail. senin cevap vermen ayrı bi fail. :) benim cevap vermem mi fail? arkadaşın bahsettiği konuyla ilgili değil başka bir şeyle ilgili cevap verdim farkındaysan. o zaman burda çıksın her kızın fotosunu beğenen ben bu hatunu mikmek istiyorum desin pek bir farkı yok gözümde açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ekmek said: Forumda ne özgüveni ya sdfasdfs. İsterseniz bütün pati ahalisinin önünde de konuşurum özgüven problemim yok.Maddi manevi fiziki Akli her konuda güvenirim kendime. Size kızmıyorum saçma geliyor ama var işte böyle bişey.Resim de gördüğüm kıza aşık olabiliyomuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar