2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 topicde verilmek istenen msj ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 PhysX said: Ahmet Kaya mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bence biri o wall of textlerin arasına hayatın anlamını felan sıkıştırmış olabilir okumak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ne kadar inkar etsende hem jigolo hem dulcusun arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 noolll musuz burada ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ben de burdaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sesu benle evlenicek, çok eşli olmaya karar verdim. Ben ve 9 karım Utah'da mutlu bir birliktelik yaşayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 beni de alır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bende az eşli olmaya karar verdim. 3-4 tane yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sesu said: hayır yani "ayh erkekler bir kız görsünler anında öm atarlar zaten" muhabbeti patide bir yere kadar da bu kadar cesaretlisi ayrı bir fenomen gerçekten.. iyi cesaret varmış dalga konusu olacağını bile bile böyle bir şey yapabiliyorsa. Bak yeni farkettim kız burda resmen iltifat etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Günaydın psikopati naber?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 psıkopati said: sesu said: hayır yani "ayh erkekler bir kız görsünler anında öm atarlar zaten" muhabbeti patide bir yere kadar da bu kadar cesaretlisi ayrı bir fenomen gerçekten.. iyi cesaret varmış dalga konusu olacağını bile bile böyle bir şey yapabiliyorsa. Bak yeni farkettim kız burda resmen iltifat etmiş 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 eğlence başlasın! hanım koş çekirdek de al da gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sesu said: Neler dönmüş burda bir gittim geldim. Ne platonik aşkı noluyoruz arkadaşım ya? Topic kitlenmiş cevap vermeyeyim geçsin gitsin dedim de tutamadım kendimi. Akşam alkolünde etkisiyle algılama sorunu yaşadım biraz şimdi değerlendiriyorum mesajları. Çok kalpsizmiş,ilk mesajda böyle bi uslub olmamış. sanki biz isteyerek yapıyoruz. Sonuçta böyle bir duygu boşluğu verilmiş istenmeden olsa içinde bişey depreşiyor kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bence sen daha fazla mesaj atma=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sesu said: fede said: adam zaten fail. senin cevap vermen ayrı bi fail. :) benim cevap vermem mi fail? arkadaşın bahsettiği konuyla ilgili değil başka bir şeyle ilgili cevap verdim farkındaysan. o zaman burda çıksın her kızın fotosunu beğenen ben bu hatunu mikmek istiyorum desin pek bir farkı yok gözümde açıkçası. Yuh, ben bunu görmedim çok ayıp etmiş ya.Bana bu söylenir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 serhat neler dönmüş burda ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 abi takma kafana ya kiz milleti =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 oha ben ne dedim şimdi kız milleti diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ne olmuş ne olmuş ne kaçırdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 heavy troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Enteresan olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Llama said: ne olmuş ne olmuş ne kaçırdım ben ağzından öpmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar