Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 63463634634637 tane adam izliyor :D hem senin bağlantın kötüdür : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 tamam da arkadaşım! takılıyo! :P teşekkür ettim lama:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 abi maç bitti takılma durdu var mı böyle bişey. maç sırasında yayına bişey yapıo olmasınlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 İzleyenler kapattı o yuzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yok bea 20 000 kişi vardı hala ben baktığım zaman:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ikinci yarı patlarız bütün golleri o zaman atıyoz nerde ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 2.yarı başladı mı not broadcasting dio yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bune yaw hiç heycanlı değil uykum geldi ilk yarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 link çalışıyormu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 çok çirkin bi maç oluyor, zevksiz. ha bi de digiturk maçın ilk 10 dk'sı fena sıçtı failler verdi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 kaçıyor bee abi yaa kaçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 böyle bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ve NOBREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE oyuna girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 böle biterse şampiyonuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 siz kimsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Llama said: 1 0 olsun bizim olsunasıl siz kimsiniz! tERBİyenİ taKın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ben barcelonalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 benim burda ne oldugumu bilmeyen kalamdı be :D hem terbiyele ne alaksı var yaw ay terbisesizlikmi yaotum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 off of ertuğrulun deplasman taktiği beni yiyip bitiriyor. son 10dkda yine muhtemelen alırız gibi geliyor zira sahadaki kalite farkı çok fazla ama hücum etmeden anca ümit ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sağlam oyuncu değiştirdi direk beraberlik artık düşüncesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 futbol tanrıları gol istiyor 4dk uzatma mı olur yav neyse biz beraberliğe yatıyoruz gibi gibi + maç bitti bu oyunla yensek sürpriz olurdu hatta son dakikalarda atsak harbi harbi farklı düşünecektim :F neyse delgado fln kaçırdı son dk da ama kaleyi bulan şutumuz yok sanırım :F :F trabzon daha ii oynadı ama 1 paun da iidir kanımca + fb ve gs de avni akerde bayağı bir zorlanacak hele de yattaranın da olacağını düşünürsek işleri zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yazık valla yazık. trabzon gibi bomboş bir takıma karşı beraberliğe yattık. anlamıyorum ki nedir yani 1 puanı bu kadar önemli kılan 3 puan alıp farkı açma şansı varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Fıtık ettiler valla, bobo, tello, serdar özkan felan tam rezaletti, hele defansda kaç kere çalıma girip hepsinde kaptıran Tello'ya haftanın öküzü ünvanını vermeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sabaha kadar oynansa gol olmicaktı. biara sızmışım hatta o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 cisse'nin performasına yazık oldu bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar