aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Holosko :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Beşiktaş'ın lehine olabilecek hakem hataları, Hasan Doğan'ın anısına bu sene Beşiktaş şampiyon yapılacak laflarını doğurabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 eldar said: Beşiktaş'ın lehine olabilecek hakem hataları, Hasan Doğan'ın anısına bu sene Beşiktaş şampiyon yapılacak laflarını doğurabilir. öeh bağlantıya ve de söylentiye gel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 BulletRide said: BJK'nin Trabzon'a karşı bir psikolojik mi desem avantajı var sanki son yıllarda. Trabzon iyi bir dönem geçirse bile BJK bir şekil rahat geçerdi , aynısı olmaz umarım da güzel maç izleriz.Trabzon'un ortasaha göbek BJK'ye göre daha güçlü ama BJK de uçlarda iyi.Defans belirler skoru. 2-1 veya 3-2 Bjk alır. trabzon'un orta sahasındaki kimler beşiktaş'tan daha iyiymiş çok merak ettim gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 selçuk inan yattara colman transatlantik çapası hüseyin --- ugur cisse serdar ozkan aydın karabulut (holosko yok buyuk ihtimalle o oynucak) karşılaştırın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sakallı var trabzonun ortasahada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 açık ara daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mumu said: BulletRide said: BJK'nin Trabzon'a karşı bir psikolojik mi desem avantajı var sanki son yıllarda. Trabzon iyi bir dönem geçirse bile BJK bir şekil rahat geçerdi , aynısı olmaz umarım da güzel maç izleriz.Trabzon'un ortasaha göbek BJK'ye göre daha güçlü ama BJK de uçlarda iyi.Defans belirler skoru. 2-1 veya 3-2 Bjk alır. trabzon'un orta sahasındaki kimler beşiktaş'tan daha iyiymiş çok merak ettim gerçekten. Gidereyim merakını ajan... Orta saha göbek dedim , yani Cisse-İnceman vs. Selçuk İnan-Hüseyin fantasy match-up'ı yaptım. Sonuç bence Ts'den yana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 maçı izlemek isteyen bjkli kardeşlerim öm atabilirim canlı canlı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 pm attım refresh pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ben de attım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bende size attım umarım izliyorsunuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bende attım öm kaç kaç maç :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Evet, teşekkürler gayet guzel ve net :) Her maç veriliyor mu burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 0-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 nası net ya banada link :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Youtube boyutunda guzel ve net diye editleyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ula özel msj patladı: ) durun yaa maçı izliyiyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 teşekkürlerde, burası paso takılıyo yau izlenmiyoki :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 üff ne gol kaçtı beee... Edit: tabi böyle çöp msj gibi olmasın. dakika 38 bobo kornerden gelen topta boş kaleye atamadı topu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 hocam banada atin sunu romayadayim izleyemiyorum titreme geldi link acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bobo golün kokusunu aldı ilk yarı bitmeden atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 herkez maç izliyor :) ne güzel olum ramazan günü dua okuyun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 takılıyo arkadaşım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar