Forme Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Narbonzar said: Forme said: vallahi her türlü yardım için teşekkür ederim :) ama acayip sinirlendim bu işe resmen adamlar yoğunluğu kaldıramıyor ve kaldıramayacaklarını bile bile işe girişiyor. Kayıt kapalı değildi Baltadan değilde Code un üstündeki registerdan en son baktığımda kayıt olunabiliyordu Sorun sanırım yeni kayıt olan hesapların onay maili gelmesine rağmen patch serverına girememesinde hayır tam olarak öyle değil. beta ya girmek istedim ilk 10 kere filan code denedim ve hiçbir onay maili gelmedi. şimdide deniyorum sanki kayıt olmuşumda şifre yanlış giriyormuşum gibi mesaj veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ingame Bonus Items code'u aktive edebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Forme said: betayada giremedim hs yede giremiyorum sürekli Greetings, Your code hasn't been registered. Click here to view the reason. The login you used is: ku..... The code you used is: PCEA................. Please check your login, password and code carefully before doing another attempt. The WAR Team diye bir mail geliyor bunun çözümü nedir bilen varmı? Bnde de aynı hata oluyordu.Farkettim ki.Logini dogru giriyorum.Ama şifremi yanlış yazıyormuşum.Code kısmına Sİteye üye olduğun login ve şifreyi yazacaksın.Bir eminol bakalım..İnşallah düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 @Forme hocam bende aynı şifre sorunundan dertliyim , eğer bugün girebilirsen öm den falanildiğini söyleyebilir isin ? Gangren said: Ingame Bonus Items code'u aktive edebilen var mı? Önceliğin head start code lara verildiğini söylemişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Biliyorum, o yüzden soruyorum zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Yok çok acele etme diye demiştim muhtemelen bugün olmaz onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Nasıl olmaz, ne mantığı kaldı o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Aha geldi cevap şimdi kod valid değil dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Betayı zar zor yaptılar direk itemları alabileceğimizden pek ümitli değilim şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yanlış yazmışım keyi gece grr :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Gangren said: yanlış yazmışım keyi gece grr :p lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 uykusuzluk işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Gelir inşallah tekrardan mail :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Gangren said: yanlış yazmışım keyi gece grr :p Uhahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Allahtan HS keyini doğru yazmışım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 saat 1 e geldi hala serverlar kapalı... du bakalım ne zaman acılcak merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Yahu kaç kere söyledik, öğleden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 US Headstart postponed, EU zamanında başlayacak dedi Alman CM'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Greetings Devro, Your CD-Key has been correctly registered. It also gives you access to the following components which have been activated: Pre-Order Collector's Edition exclusive items Rittenbach camp Certain components could not be activated because they are incompatible with your account. We would like to advise you that those keys can be used to activate products on another account. The WAR Team :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Gangren said: US Headstart postponed, EU zamanında başlayacak dedi Alman CM'i. Link var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 http://vnboards.ign.com/warhammer_online_age_of_reckoning_general_board/b22997/108599710/p3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Salak gibi ingame Bonus Items kodunu yanlış girmişim gece ya, gelir mi acaba validation başlayana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Gangren said: Ingame Bonus Items code'u aktive edebilen var mı? Your CD-Key has been correctly registered. It also gives you access to the following components which have been activated: Pre-Order Collector's Edition exclusive items Rittenbach camp Certain components could not be activated because they are incompatible with your account. We would like to advise you that those keys can be used to activate products on another account. The WAR Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 offf Salak gibi yanlış girdim kodu gece, şimdi bekle dur yenisi gelsin die :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Olsun digeri geldi asıl önemli olan o bu gec gelsede sorun degil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar