tunca Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 invadoria da eight peaksdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 oyuncuların %40 ı axe bite pass te.yalnızlık ve romantizm diger realmlerde yol dostu olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Evet invadayım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 eight peaks in olayı ne millet o KARAK bilmemnli serverları beğenmedii için tek ismi farklı olan AXE BITE PASS'e gidiyor, Şimdi Celtic Leaf Army ni forumlarına bakıoyrum benim order guildim. Orda da AXE BITE PASS dio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Niye bölüyosunuz İnsanları anlamıyorum. Yani Eight peaks Denildi, Şimdi son dakkada Bi değişik işler. 10 defa konuştuk oyunda guild allianceler önemli. Ne kadar bol Birbirini tanıyan guild olursa o kadar iyi diye. Biz Eight Peaks da açıcaz Karakterleri. Karar değiştirmeyi düşünmüyoruz, Dediğim gibi Pati elemanlarıda gelirse iyi olur. Oyuncu sıkıntısı çekicez diyen arkadaşlar invadoria nın topic inden Gelicek guildlerin kişi listesine bakabilir. Hiç sanmıyorum Özellikle Eight peaks ın boş olucağını, Bunun ötesinde bu oyundaki en kaliteli rvrde orda olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColorDead Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 hala kesin bişey belli degilmi sorver olarak nerede başlanacagına dair ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ilk karar axe bite dı zaten 8 peaks sonradan çıktı ayrıca kaliteli rvr I---------------------------I böyle bi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Nası yalan ya, oyuna gelen guildler Zamanında Daoc oynamış, Stabilitesini oturtmuş Kalite li guildler. Oyuncularda daha bilinçli hardcore kişilikler. İsteyen istediği yerde açsın o zaman. Ne diyeyim, Hayır kararı son dakkada değiştirmek birşey kazandırmayacak dememe rağmen neden ısrar ediyorsun anlamadım, Biz eight peaks deyiz. Gelen buyursun gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 az kaldıdestruction olarak neredeyiz? söyleyin de ona göre açalım. Ben de CLA ya katılabilirim gerçi LA tekrar toplaniyor mu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Eight peaks icin uzun zamandır bilincli yapılan olusum var, sonucta random degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 RANDOM GIREMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Neyse ben tayfa nereye giderse oraya gelirim de bu elit server mantığı çok komik ve bi o kadar saçma belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Elit degil bilincli, yoksa haklısın elit nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 so be it Eight Peaks olsun. Paticikten kimler geliyor şimdi onu öğrenmemiz lazım invadoria dışında , pati guildine üye olacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ekmek, insanlar oturmuslar uzun sure milletle beraber oynamak icin bir organizasyon yapmislar. Umduklari gibi, calismalarinin sonucunu alirlar mi bilinmez. Su an sadece organize edilen tek guild event bu. O yuzden digerlerinin arasindan siyriliyor. Dedigim gibi, umulan olur mu bilinmez, tamamen senin kendi kararin, kimse kimseyi zorlamiyor, sadece yonlendiriliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Tamam Komik ve saçma, Fakat orası seçildi ve bi Kaç insanda hazır bekliyor şuan girmek için. Bölmek bize Hiçbirşey kazandırmayacak, Eight Peaks Bütün pati ailesi için iyi bir seçim gibi duruyor şu an :) Arkadaşlar Artık havada kalmasın. Hala itiraz eden yoksa Pati dest Eight Peaks da açabilir karakterlerini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Okey benim muhattabım siz değildiniz sanırım anlatamıyorum. Beraber oynicam adamlara soruyorum sadece. Indavoria orda açsın demiyorum ki ben banane ne haddime. Ille de abp de oynayalım diye de tutturmadım ayrıca niye karar değişti onu soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Karar değişmedi ki be ekmekcim, dedik ki "Axe Bit Pass" isim nedeniyle en kalabalık server olur büyük ihtimal en başta. Kimse ABP'de başlıyoruz demedi yani, be Invadoria başlığında, ne Pati başlığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Resmi bi karar yoktu evet de okey demişti insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 SE nasil elde edebilirim varmi bir sansim uzun suredir yurtdisinda oldugumdan ilgilenemedim yarin donuyorum hemen girmek itiyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Abi servera karar verin topic açın "X Serverı Paticik Guildi" diye, Zealotumla akayım ortamlara. Fakat yarın sabah 11'e kadar karar vermiş olun plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 e 8 peaks dedik napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yarım saat kaldı 8-) The waiting is almost over, the Headstart will soon be here and your adventures can begin in earnest. We will be opening the servers at 15:30 CET this afternoon, all Collector's Edition pre-orders will be able to log in and begin their exploration of the Warhammer world. Battle awaits and adventure beckons! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Invadoria Karak-Hirn demiş Devo. Bana farketmez siz nereye ben oraya. Finansmanları ayarlıycam ben gelince, vergilere hazır olun sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sen gelince biz senı dovmeye karar verdik ama abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar