Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Headstart Serverları Belli Oldu

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Niye bölüyosunuz İnsanları anlamıyorum. Yani Eight peaks Denildi, Şimdi son dakkada Bi değişik işler. 10 defa konuştuk oyunda guild allianceler önemli. Ne kadar bol Birbirini tanıyan guild olursa o kadar iyi diye. Biz Eight Peaks da açıcaz Karakterleri. Karar değiştirmeyi düşünmüyoruz, Dediğim gibi Pati elemanlarıda gelirse iyi olur. Oyuncu sıkıntısı çekicez diyen arkadaşlar invadoria nın topic inden Gelicek guildlerin kişi listesine bakabilir. Hiç sanmıyorum Özellikle Eight peaks ın boş olucağını, Bunun ötesinde bu oyundaki en kaliteli rvrde orda olucak
Sosyal ağlarda paylaş

Nası yalan ya, oyuna gelen guildler Zamanında Daoc oynamış, Stabilitesini oturtmuş Kalite li guildler. Oyuncularda daha bilinçli hardcore kişilikler. İsteyen istediği yerde açsın o zaman. Ne diyeyim, Hayır kararı son dakkada değiştirmek birşey kazandırmayacak dememe rağmen neden ısrar ediyorsun anlamadım, Biz eight peaks deyiz. Gelen buyursun gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

ekmek, insanlar oturmuslar uzun sure milletle beraber oynamak icin bir organizasyon yapmislar. Umduklari gibi, calismalarinin sonucunu alirlar mi bilinmez. Su an sadece organize edilen tek guild event bu. O yuzden digerlerinin arasindan siyriliyor.

Dedigim gibi, umulan olur mu bilinmez, tamamen senin kendi kararin, kimse kimseyi zorlamiyor, sadece yonlendiriliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam Komik ve saçma, Fakat orası seçildi ve bi Kaç insanda hazır bekliyor şuan girmek için. Bölmek bize Hiçbirşey kazandırmayacak, Eight Peaks Bütün pati ailesi için iyi bir seçim gibi duruyor şu an :)

Arkadaşlar Artık havada kalmasın. Hala itiraz eden yoksa Pati dest Eight Peaks da açabilir karakterlerini..
Sosyal ağlarda paylaş

yarım saat kaldı 8-)

The waiting is almost over, the Headstart will soon be here and your adventures can begin in earnest. We will be opening the servers at 15:30 CET this afternoon, all Collector's Edition pre-orders will be able to log in and begin their exploration of the Warhammer world. Battle awaits and adventure beckons!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...