fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 oturduğum yerde başım dönüyo. hareketlerim yavaşlıyor filan. baya devrilcekmişim gibi oluyor. nedendir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Beele geç saate kadar oturuyosundur belki ondandır yat uyu mis gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ping yükselmiştir ondandır. loss ya da choke da vardır ondan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Tansiyon düşüyodur çok fena olm temiz hava al. Neden? Kapalı odada sigara içip duruyon saatlerce. İşte ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 evet, düşününce ondan hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ondan tabi lan. azalt sigarayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 camı açsan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sigara içme lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ekmek said: sigara içme lan =/ +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Büyük ihtimalle tansiyondur. Ani düşüşlerde dediğin olur. Başka belirtileri çevrede olup bitenleri yavaş algılama, kulaklarda uğultu ve en sonunda bayılmaya kadar giden göz kararması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 anaam. ölecekmiyim rewen :) öyle bi anlatmışsın ki 3 ay ömrüm kalmış gibi hissettim. dur camı açayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 dunyayla baglantinda sorun olabilir, kabloyu cikarip tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ben de laga giriyorum hatta bir keresinde gözlerim karardı koltuğa çarptım öyle durdum. tansiyon mu şimdi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Kalp ritminle ilgili bi sorun warsa tam bilmiyorum ama bi arkadaşın kalp ritmiyle ilgili bi problem wardı sık sık bayılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 çok fazla pc başında olmanda olablir (başlık açıklıyo zaten:p) pc+ hareketsizlik+havasız ortam+sigara+ salak salak besinler vs. olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bahsettiğin şeyi anladım fede. Ve sen haksızsın -yok bu değildi- Bi kaç gün şöyle normal insan moduna sok uyku düzenini filan. 23:00'da yat en geç mesela. Bi de vitamin al (tatları çok güzelo oluo :D) O değil de bende bunun gibi bi lag hiç olmuo. Bakıyorum ping hafif sapıtmaya başlayınca hemen willpower için zar atıyorum kurtuluyorum o lagdan. güzel oluo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 laflar hazırlamamışsın. o diil de. düşündüm taşındım. bok gibi yaşadığıma karar verdim ama bu durumdan kurtulmak için kılımı bile kıpırdatma niyetinde değilim. lagsız oyun olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 hocam işin gücün yoksa hiç kasma takıl böyle sonra özlersin böle takılmayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 agalili özellikle gece aç karna tam uyuman gereken saatlerde kapalı odada sigara içersen dc bile yersin dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fede said: dur camı açayım kem aç kem aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 okumamış olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 dinan beni aşagıladı böhü :( psikolojim bozuldu topak açıcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fede said: dur camı açayım camı açınca hemen ciğerler falan temizleniyo üçbçuk dakikada bide sakıpoğlu süzme yourdununa bufalo tulum peyniri kat yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bu ne peki abi? Aksamüstüne kadar bişeyim yok. Ama akşamüstü burnum çok kaşınıyor snra gözüm kaşınmaya başlıyor derken 20 kere hapşuruyorum sonra bütün gece aralıklarla devam ediyor bu:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 banada oluyor haa arada :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar