Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Görüşte Platonik Aşk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Off nasıl bişey bu hiç gözümün önünden gitmiyor.

Bu forumdan bir kızın resimlerini gördüm ve ilk saniyeden itibaren içimi garip bir his sardı.Aklımdan çıkmıyor.Ağlıcam şimdi.nickini söylesem mi bilemedim.
Mesaj tarihi:
güzel kızlar var tabi patide ben şaşırmıştım ilk buraya üye olduğumda lan burda kız mı olur heralde fake acc fln diodm sdf
Mesaj tarihi:
la_bombonera said:
abartma sende :)

hadi gerçek hayatta görürsün tanışırsın anında aşık olursun da resimden aşık olmak nedir ya? lütfen....

Oluyor abi işte onlarca güzel kız resmi gördüm önümde net var sonuçta, ilk gördüğüm kız resmi değil ama böyle etki yapmamıştı hiç biri
Mesaj tarihi:
resimden bi kızı gorup aha bu demiştim bi kere :).arkadaş hemen tanıştırdı.ilk başlarda bişi olmadı.sora kızla ara ara gorustuk falan filan daha sora aşk yaşadık :)
Mesaj tarihi:
Abi belki çoğunuza güzel gelmeyebilir ben tam karar veremiyorum güzel mi değil mi sorgulayamıyorum.Resme baktıkça hüzünleniyorum sonuçta aşık olduğun kız sana dünyanın en güzel kızı gelir.çoğunluk beğenmese bile
Mesaj tarihi:
Baluu said:
Ağbi adam sağlam dalga geçiyor yaa, 2 mesajı var direk konuya gel, patiden bir kızın resmini görüp platonik bağlamda aşık olmuş.

Ben inanmadım.

ha "bu forumdan" demiş pardon ben de "bir forumdan" dedi anlamışım...

sağlam fake evet o zaman...
Mesaj tarihi:
Baluu said:
Ağbi adam sağlam dalga geçiyor yaa, 2 mesajı var direk konuya gel, patiden bir kızın resmini görüp platonik bağlamda aşık olmuş.

Ben inanmadım.

Vallaha dalga değil bu hesabı dalga olsun diye aldım sonra kullanmadım bi süre ondan 2.mesaj
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...