psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Off nasıl bişey bu hiç gözümün önünden gitmiyor. Bu forumdan bir kızın resimlerini gördüm ve ilk saniyeden itibaren içimi garip bir his sardı.Aklımdan çıkmıyor.Ağlıcam şimdi.nickini söylesem mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 abartma sende :) hadi gerçek hayatta görürsün tanışırsın anında aşık olursun da resimden aşık olmak nedir ya? lütfen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 AHAHAH kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 güzel kızlar var tabi patide ben şaşırmıştım ilk buraya üye olduğumda lan burda kız mı olur heralde fake acc fln diodm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sdkghdskhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hoşlandım desen şuna? Aşık oldum çok iddialı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 la_bombonera said: abartma sende :) hadi gerçek hayatta görürsün tanışırsın anında aşık olursun da resimden aşık olmak nedir ya? lütfen.... Oluyor abi işte onlarca güzel kız resmi gördüm önümde net var sonuçta, ilk gördüğüm kız resmi değil ama böyle etki yapmamıştı hiç biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ooo sex var. koşun. (çok kaba oldu) ooo forumda ihtiras dönüyo. koşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 isim ver. lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Masa'da kuzenin, Duvarda lcd'in var mı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hadi hepimiz itiraf edelim beğendiğimiz patigirlleri ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 geçen gün, adminle konuştum. biraz lafladık. gelin itiraf edelim. forumun daha da güzel kızlara ihtiyacı var. -ertuğrul özkök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Abi garbıça haber salimmi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ne var abi bir resimle bu kadar aşık olunacak... merak ettim koy diyecem de... demiyorum neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ben kızdan çok resmi merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ağla ağlaa açılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 resmi tarif etsene biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hmm bana da oldu bi kere =) Ama geçiyor hemencik! Bari biraz ipucu ver tahmin edelim bişey yapalım hatta sana çok yardımcı olmak istiyoruz sevincini paylaşmak istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ağbi adam sağlam dalga geçiyor yaa, 2 mesajı var direk konuya gel, patiden bir kızın resmini görüp platonik bağlamda aşık olmuş. Ben inanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 resimden bi kızı gorup aha bu demiştim bi kere :).arkadaş hemen tanıştırdı.ilk başlarda bişi olmadı.sora kızla ara ara gorustuk falan filan daha sora aşk yaşadık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Abi belki çoğunuza güzel gelmeyebilir ben tam karar veremiyorum güzel mi değil mi sorgulayamıyorum.Resme baktıkça hüzünleniyorum sonuçta aşık olduğun kız sana dünyanın en güzel kızı gelir.çoğunluk beğenmese bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Baluu said: Ağbi adam sağlam dalga geçiyor yaa, 2 mesajı var direk konuya gel, patiden bir kızın resmini görüp platonik bağlamda aşık olmuş. Ben inanmadım. ha "bu forumdan" demiş pardon ben de "bir forumdan" dedi anlamışım... sağlam fake evet o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 çoğunluk beğenmiyor? bu bir ipucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Lan Dory'e aşık oldum de de, bi dağılıyım şuracıkta, gece gece gülme krizlerine gireyim felan.. Dory no offence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Baluu said: Ağbi adam sağlam dalga geçiyor yaa, 2 mesajı var direk konuya gel, patiden bir kızın resmini görüp platonik bağlamda aşık olmuş. Ben inanmadım. Vallaha dalga değil bu hesabı dalga olsun diye aldım sonra kullanmadım bi süre ondan 2.mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar