delikanli Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bence harika bi site ! Bi bakin bakalim! www.gercekdostlar.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Bence mükemmel bir site değil ama emek harcandığı belli, saygı duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 güzel-hoş site. Şarkılar süper olmuş... Efkara iyi gitti..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 çok romantik bir site[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 (tahir komiser mode on) ordan burdan bi böyle bi sayfalar açıldı ki önüme fırladı falan ben anlamıyorum bunu şimdi yav siz ne diyorsunuz buna pup ap diyorsunuz değilmi. yoktu bizim zamanımızda böyle şeyler. nerden çıktıki yaw boşver allasen kavrayamadım bu yeni nesili. (tahir komiser mode off)[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 çok pismiş valla. kaçarak uzaklaştım.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 (kuskucu mode on) acaba kendi siteni tanitabilmek için yeni bir account alip ilk isin buraya siteyi yazmak mi oldu? (kuskucu mode off) çok sey var sitede gözümü aldi[signature][hline]Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 *!sok geçirir* canisi mi caliyor yoksa uykusuzluktan sacmaliyor muyum ben? :-O OMG[signature][hline]Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Canisi...CAnisi.. Ömrümün yarısı... offf offff *!efkarını demler* *!kimseye vermez ucundan* Septimuz,bu cipsle efkar benim..senin ki şurdaki...karıştırma,efkarlanırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 eheuheuh *Kopar*[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 *!1972'de icat edilen rezil background'u gorur ve isik hiziyla alt+f4 ceker, akabinde uzaklasir*[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 *Bagio'yu bu olumlu davranışından ötürü kutlar*[signature][hline]I Only Die For This Woman [Bu mesaj Brook tarafından 23 Nisan 2004 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar