Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Miranda? Trillian? Icq? Icq Lite? Icq2Go?

Kaspar

Öne çıkan mesajlar

hangisi döver? yani esas bilmek istediğim miranda mı döver trillian mı? trillian daha böyle daha kullanışlı gibi gözüktü (desteklediği çeşit fazlalığı bakımından)..
hangisi daha sorunsuzdur? hangisi daha az ram yer? hangisi daha iyidir? tavsiyeleriniz.....[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
Sosyal ağlarda paylaş

Trillian tabi ki. Hem icq hem msn hemde yahoo destekliyor. Ayrıca aol ve irc de var ama kullanmadım bilemem. Miranda gibi zırt pırt çökmüyor, istersen işlev değiştiren, yeni tuşlar ekliyen skinler de dl edebiliyorsun.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

icq ve türevleri döver
trillian da ayar özgürlüğü yok
kendine has bir yapısı var
birşeyi ekliyor öbür yandan bir başka özelliği çıkarıyor
miranda ise çok buglı.[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Sosyal ağlarda paylaş

icq 2002 kullanıyorum ben

hiç bir hatasını görmedim.

icq2go ve icq lite kullanan arkadaşlara türkçe karakterli mesaj yollayamama sorunu ile karşılaşıyorum.

kim normal icq kullanıyor, kim icq2go kullanılıyor anlaşılmıyor. Bundan dolayı icq2go ve icq lite savunanları döverim.

sonu: normal icq her zaman rules...[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken;
arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye?
Sosyal ağlarda paylaş

Kullancısına göre değişir. Bir programın güzel olması göreceli bir kavramdır. Kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Birisi fonksiyonel olmasını ister, birisi güzel görünümlü, birisi sade ve sadece işini yapmasını ister.

Ben Miranda kullanıyorum Windowstayken, gayet başarılı. Bir kaç eksiği var, onlar da düzeltilirse, tam istediğim gibi olacak..[hline]
Ethernass..
Oyuncuların geliştirdiği dünya..

www.ethernass.com
Sosyal ağlarda paylaş

ICQ dışındakiler birleşince ICQ kadar fazla RAM yiyemiyor bu konuda haklısın... 20mb'ye yakın RAM yiyor ya, krizlere girdim ben bunu görünce... Lite ile hiç olmazsa bu yarı yarıya azalıyo ama miranda'nın bildiğim kadarıyla 5mb'ye yakın. Diğerlerini ise bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...