Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Gamzeye +rep =) Ne gece geçirdi ama dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 FromTheHell said: resim de eklerim ben.sdfsdf ağır hakaret var el sallarım feci, ben varım orada heahaeh:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 oper said: Gamze adlı arkadaşın fotosu ve iletisi beni benden aldı götürdü. dün gece kavga vardı onun bi arkadaşının o..puluğu yüzünden. bu salak da üzüldüğünü belirtmiş. çok salak bu. dayak yiyen de ben, kuzen falan olcaktık sdfsdf güzel geceydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Kendini kimden alamıyosun bakim heheh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 benim msnde birinin nicki 1 ay (bir ay) "yok yazma !" modunda kaldı. Çok uzun zaman önce eklemiştim ama dayanamadım artık sildim direk. yazmayın şöyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 abi avatara biraz daha iyi bak asfafggsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Cengiz mi? fasdaskasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 adhbeagasrwegbfcxegsf, Cengiz benim asfa, bahsi geçen Nilgün as dasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Wuha o zaman çiftimize mutluluklar diliyoruz asfafz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sağol hocam, gelini öpebilir miyim adhadfasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ahah Ersin Karabulut'un böyle bişeyi wardı. Şimdi sizi karı koca ilan ediyorum önünüze geleni öpebilirsiniz diye asfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 eski kız arkadaşım 1 sene "Sinirli bulaşma! Yazmayın." yı hiç silmeden durdurabilmiş bir insandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 açıldı... hatta açmıştım... Double Kill http://forum.paticik.com/read.php?62,3365258,page=1 yaptım lan sonunda yaptım bende yaptım heyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ahuhauha Killer da açtım ben diyor 3. açılışı mı bu topicin bu öeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 PhysX said: benim msnde birinin nicki 1 ay (bir ay) "yok yazma !" modunda kaldı. Adam sana yok yazma demiş. Yok yazmasaydın, kızar falan sdfg "COQ QOMIQ ESPRI BELIRTECHI GULME BOSHLUGU PLS" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 orasını karıştırma:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bide farkettimki benim topakta baya bi bombalamışlar beni: Asteroth: İsteyen istediği gibi girer, çok rahatsız ediyorsa silersin listenden. GwindonSurion: girer sanane no ofens dfs (no ofens demiş hadi neyse fdkjs) Asinanyavuz: MSN topikleri popüler oldu. uğraşmayın milletle yahu tongue sticking out smiley ama saçma YAZMA SAKIN yazmak tabi. falan filan. afişe ettim hepinizi hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ulan nickin "sinek" olsun, sonra gel böle başlık aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 AMAN TANRIM AFİŞE OLMUŞUZ sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yee men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 FRUKO BULLHIT haksızsınız ama laf hazırlamadım, halim yok iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar