Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 arkadaşım niye msn'e giriyorsun o zaman ? demek istiyordum yüz yüze olsaydım. slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 "NickOlarakİsim - YAZMAINNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!1111111111111" ben de bu olaya tepkiliyim arkadaş. Yazmayalımsa git appear offline ol en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Şey yokmu peki ''hayattan nefret ediyorum! kimse beni anlamıyo! Sinirli BULAŞMA! '' kesin olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Uyuyanlar da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yzmyn ltfn ykm... - war yokkkkkkkkk uyuyooooooo.. - war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hadi uyuyanları anlarım. Eski version msn vardır, download vardır. Uykusu da vardır ama bir yandan da msninin kapanmasını istemiyordur. Adeta "Ehe mehe, bakın ben gece uyurken bilgisayarımı download için açık bıraktım kehkeh." dercesine yaşarlar. Amaaaaa sene tutup da msnde nick kısmına hedehödö protesto edioz gül koy zart koy zurt koy yaparsan o olmaz işte. Ona kızarım bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bide boyle cort diye 'L' koyanlar war onlar da öyle işte8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 SENİN SEVGİN DE YALANMIŞ BEN YALANMAMIŞ SEVGİ İSTİYORUM diye bir iletisi var aptal bi arkadaşımın. çok salak bi insan zaten pek yadırgamıyorum nickini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ölü-diriltme vardı prudent evet başarılı buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Kulakları sağır eden ilgi çığlıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bende de var böyle bi tip şu an. master yapan bi arkadaş. ve o yazı hiç değişmiyor. ödev yapıyorum, lütfen geyik amaçlı mesaj göndermeyin bla bla. neden giriyorsun arkadaşım o zaman!! küfür edesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 asıl benım listemde bi kız var öldürüo benı. o gitti bu gitti ben yıne kaldım tek başıma fln yazıo. bide şey yazmıştı kızlar sevdikleri erkeklerle yatmazlarmış bilmemne salak saçma bişiler.öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yok aga cidden bazen ödev yaparken lazım oluyo msn. kapatamıyosun, offline olunca karşı tarafın tepki değişiyo falan. yazıyosun YAZMAYIN LAN ÖDEV YAOIYORUM falan gibi saçma bişey ama max 2 saat sürüyo sora aniden kaldırıyorum o yazıyı falan.gerçi 1 kere yaptım şu ana kadar böyle bişey ama alındım biraz lan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ona laf yok. benim dediğim arkadaşın iletisi hep o. 24 saat ödev yapıyor yani anlıycağınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Macroya bırakmışlar o herifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ESKİDEN KARANLIKTAN KORKAR YAĞMURDAN KAÇARDIM ŞİMDİ İSE KARANLIK SIRDAŞIM YAĞMUR GÖZ YAŞIM OLDU Dost ile içilen "ŞARAP" helaldir. "PUŞT" ile içilen su bile haram.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 alakasız gibi ama sinir bozucularım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 öss beni öpsene? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Şipşak eray iyimiş lan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 lakabı şipşak onların, eniştemin akrabası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Raincloud said: Macroya bırakmışlar o herifi. kız arkadaş malesef. üzülüyorum kendisi için. bi attantion whore luk seziyorum kendisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 resim de eklerim ben.sdfsdf ağır hakaret var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hmm o zaman kendisine acil şifalar dileyelim ama herif olayını düzeltsem mi düzeltmesem mi kararsızım8-) Yalnız genelde bu msn üzerinden ders ve melankoli yapanlar kızlar oluyo niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Gamze adlı arkadaşın fotosu ve iletisi beni benden aldı götürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 karpuzseven said: Uyuyanlar da var ya mümkün o , iki dakika uzanayım diyip 3 saat uyuyorum mesela, elinde değil ki insanın. UYUYORUM MESAJ ATMA DUŞTAYIM MESAJ ATMA SEXTEYİM MESAJ ATMA sorun bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar