Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ablamın pazardan aldıklarını taşımak için Pendik pazarına gittim. Dönüşte dolmuşta bi amcaya yer werdim amca kalkma kızım cart kızım curt kızım diye soyleyip durdu adam hem cok yaslı degil hem gozleri de iyi goruyodu snrım bilerek yaptı bunu. Dolmuştakiler de amcayı destekleyen gözlerle baktılar bana. Resnen nefret ettiler benden tek suçum eve sebze meyve taşımaktı şahsen üzüldüm lan.:( Uzun saçlı olmak bu kadar kötü olmamalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 uzun kötüdür diye 6 sayfa yazıldı burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 saç yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 abi orada sende atraksiyona girecektin buyuk asagılama cunku bi de bilerek yaptıgını hissettiysen. amca ayaklar saglam ama üstü muhafaza edememisin diye girip dogaclama gidecektin oyle.simdi dusun dur heuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Moda amcasıysa döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 gel amcacım kucağıma ikimiz de oturalım mutlu mesud falan deseydin de adam şok halindeyken dolmuştan inseydin kaçıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Sadece saç olsa gerçi aramayı da kullandım gerçi ama demek istedigim sokakta falan iyi hoş ama el kadar dolmuşun içindeki herkes planlı bi hareket gibi bi insana baskı kurar mı ya ne bilim hoş değil. Not: Abi savunsam iyiydi de hem 1 vs 20 fln olurdu hem de ablam wardı simdi onu da pis işlerime alet etmek istemedim8-) Bide Moda amcası değildi ya Kaynarca ya da Pendik amcasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 amca haklıymıs o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Vursaydın suratına çıkarıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bi an düşündüm bunda ne var ki diye. sonradan çaktım. ZUHAHAUAHAAUAHAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bu topic in üstüne bi resim gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 oper said: bi an düşündüm bunda ne var ki diye. sonradan çaktım. ZUHAHAUAHAAUAHAU evet ya bende 2 saat düşündümde sonradan dınk etti XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 http://www.orhankoyu.com/resim/topalkoca.jpg Walla bu amcanın azıcık daha genci bi de mavi gözlüsüydü gibi.Beresi vardı anadolu desenli asf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 abi düşününce gene iyi yırtmışsn en azından yediğin baskı olmuş, yani yanlış anlama ama seni yaşlı bi amca değilde; genç bir delikanlı, seni kız zannetseydi ortam dolmuş olunca sonuçları daha fiziksel olurdu,utancın öfkeye dönüşebilirdi neys geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 adam deli bile demiş olabilir sana asfsaf .geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Dolmuşla yırtmışsın. Ya minibüse otobüse binip ayakta dikilseydin her frende pardon hanımefendi lafınıda duyabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 iett yada gebze-haydarpaşa tren hattında başıma hiç gelmedi ama dolmuş bambaşkaymış meğerse8-) not: Erkek evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ben halaa anlamadım .. acaba topici acan erkekmi diee düşünüyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yer vermekten nefret ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 şimdi sordum dedemmiş o adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Masteis said: oper said: bi an düşündüm bunda ne var ki diye. sonradan çaktım. ZUHAHAUAHAAUAHAU evet ya bende 2 saat düşündümde sonradan dınk etti XD ben az kalsın pati kız listesine ekliyordum nicki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Diğer 19 kişi kimmiş dolmuştaki? Bu arada şimdi de fırına pide almaya gidiyorum bakalım kazasız belasız dönebilecek miyim8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Aynı hatayı dedem de yapmış. Otobüsten inecekken kapıya ( sırtı dedeme ) dönük saçı beline kadar uzun bir arkadaşa kızım deyivermiş. Olur, yaşlı insanlar. Hoşgörmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar