zydar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Başlık haberde ki bir yorum. Bana ait deil öncelikle belirteyim hehe Satanistler dört kişiyi öldürüp etlerini yedi Batı Rusya'da sekiz satanist dört genci bıçaklayarak öldükten sonra vücutlarının çeşitli bölgelerini yedikleri iddiası ile gözaltına alındı. Rusya'nın Komsomolskaya Pravda gazetesinde çıkan habere göre yaşları 16-17 arası olan 4 genç ayrı ayrı tuzağa düşürülerek Volga Nehri yakınlarında Yaroslavl kesiminde bulunan kır evine götürüldüler. Üçü kız, biri erkek olan kurbanlara, zorla içki içirildikten sonra satanistlerin ayini olarak her kurban 666 kez bıçaklanarak öldürüldü. Daha sonra satanistler, evin yanındaki ağacın altında ateş yakarak kurbanların parçalarını pişirerek yediler. Polis, yaptığı inceleme sonucunda küller arasında kurbanlara ait saçlar bulduklarını belirtti. milliyet yorumlara bakarsanız yurdum insanının ne kadar cahil olduğunu görebilirsiniz. şaka gibi =) Habere gelince, abartı oluğnu düşünüyorum gerisi saçmalık satanist ayininde insan yemek mi var? ne kadar saçma.
progamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Boşu boşuna 666 kere bıçaklamışlar aslıdna o sayı 616ymış diyor cahillikler kitabı :)
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 666 kez saymışlar mı tek tek be işsiz herifler.
zydar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Apache said: canlı olanı yeseler daha igrenc sonunda biri yakaladım buna çok güldüm bende işte yorumlar aynı tarz okumanızı tavsiy ediyorum eheh
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ekmek said: 666 kez saymışlar mı tek tek be işsiz herifler. forensic adamının işi o be
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hit almak için ne yapacaklarını şaşırdılar, habere bak be.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 canlı canlı ısırıp ısırıp altttan bı dış şeklinde yeseler dahamı iyi. adamlar pişirmiş bile.
tellos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 elemanların fotografları olsaymş kşke :/
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Cons said: afiyet olsun ha dana yemişin ha insan +1
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 tellos said: elemanların fotografları olsaymş kşke :/ Sadece mayhem vs. tişörtlü teenyler olmamalarını umuyorum.
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Cuce said: canlı canlı ısırıp ısırıp altttan bı dış şeklinde yeseler dahamı iyi. adamlar pişirmiş bile. abi cig yenirse bagirsaklarda kurt oluyo adamlar mantikli satanist.
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Zengin çocukların mideleri sapasağlam ama siz üzülmeyin! Ekmeğe katık edersen bişey olmaz. not: Ekmek iyidir(:D
Öne çıkan mesajlar