toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 biri 20 gol atamazsa uplarsınız mesajımı diye artislik yapmıstı, kimdi o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Atar 20 gol, daha 33 maç var. edit : çok salladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 31 kaldı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yahu maçın tamamını izledim.fener cok yanlıs transferler yapmıs vallahi geçen sene çatır çatır top oynadılar şampiyon olamasalarda.birden böle oldu takım enteresan lugano ve edunun olmaması tabi şanssızlıktı.guiza bikaç hafta daha gol atamazsa işi zor.bu ugur boral ne orta yapıyor arkadaş ya cok beğeniyorum.onun harici göbekte josica ve maldonado bence fail :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Geçen seneki takımdan 5 eksik var. kezman, lugano, edu, aurelio, deivid Hadi kezmanı geçelim de, lugano edu aurelio ve deivid. Hele Aurelio ve Deivid'in yokluğu efsane hissediliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Josicho said: Aurelio kadar iyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Oturmuş bir takımın, bir kaç parçasını değiştirdiler, gene oturur, gene oynarlar, gene kazanırlar ama o vakte kadar bir iki kayıp olucak tabi, ama şampiyon olurlar en kötü 2.bitirirler, sonuçta Fenerbahçe bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Fenerbahçe'de yedek oyuncu ve as oyuncu arasında resmen uçurum var. Nispeten geniş bir kadroya sahip olsalar da üç kulvarda başarı kovalacayağız deselerde yedekler Hacettepe gibi bir maçta bile sağlam çuvallıyorlar,%30 bile hazır değilller.Hiç beklemiyordum bu mağlubiyeti , kuponlara yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 josico çok ağır adam gerisi için bişi diyemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 toggie said: Smoke maca gitmis demek ^^ bileti kakalayacak birini bulamadım ve maça gittim... oyuncuların bir suçu yok bütün sorumluluğu üzerime alıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Maç özetlerini daha izleyemedim ama can'ın asist yaptığı golde, golü atan eleman sanki ofsaytmış gibi geldi top ilk atıldığı anda. Bir de penaltı penaltımıydı? Sanki volkan topu tokatlıyor sonra adama çarpıyor gibi göründü? Bir de çok net ofsaytımız verilmedi... Bunların dışında; Öküzüz maşallah. Josico utanmasa orta sahaya sandalye atacak gibiydi. Kazım iyiydi ama aragones dede dayanamadı çıkarttı. Guiza=Kezman Sürekli koşuyor ama son vuruşlar ı-ıh. Alex ilk yarı mükemmeldi ikinci yarı çok silikti. Can için bir şey yazmaya gerek yok heralde... çok sorgulamasın neden oynayamıyorum diye... bir daha ilk 11'i göremez... görmemeli... Çok kötü oynadık. Belki çok eksiktik ama bu maçı rahat almamız lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 maçı izlemedim ama bildiğim birşey varsa fener 3 maçta 2 kez yenildi. aragones, guiza, çosiko, emre, burak falan fener yazık ediyor kendine. üstüne marco,serdar ve kezman gitti. balık baştan kokar misali, 3-4 hafta daha kötü sonuçlar devam ederse fener bu sene dikiş tutturamaz. dip not : guiza guiza diodunuz , adam da hala tık yok sanırım 7. resmi maçınıda oynadı, alışma dönemide bitti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 aziz yıldırım seneye on bin tane yıldız getirecek eminim. zira bu futbol ile fenerbahçe'nin porto karşısında hiç şansı yok. umarım başka bi kimlikle oynarlar. umarım portoyu yenerler ama gözümüzün gördüğü kadarıyla fenerbahçe gerçekten kötü rıdvan dilmen çok güzel bi yorum yaptı bugün. fenerbahçe'nin armasını sökelim formalardan, alex'i de almayayım takıma, ancak küme düşmeye oynar bu hacettepe karşısındaki kadro ile. gerçekten doğru. transferler yanlış, kadro yapılanması yanlış, gidenlerin açtığı boşluklar çok büyük ve fenerbahçe üzülerek söylüyorum ki şampiyonlar liginde daha büyük bir başarıyı bir dahaki sezona bıraktı gibi şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 kazım iyi falan değildi topu sürekli ezdi kaybetti bir sürü pozisyonu harcadı... çalım atması normal ama iyi oynamadı. deivid iyileşirse kazım formayı bir daha göremez.Umarım deivid &vederson en kısa zamanda iyileşir keza uğur boralın bencilliğinden topu alıp gidip kaptırmasından artık gına geldi josiconun fenerbahçenin hedefleri için yeterli bir oyucu olduğunu düşünmüyorum.bu gidişimiz iyi değil 70ten fazla top kaybı yaptı takım defansta biri sakatlansa yerine oynıyacak adam yok.şahsen ben can yerine yerine önderi ilk 11 de koymasını beklerdim.bakalım haftaya yedek kalecimizi göreceğiz.volkan babacan ayrıca as kalecimiz volkan demirel sana kaleci demek bile yanlış aslında artık şımarıklığından bıktım git defol bu kulüpten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 benim anlamadığım bişi var şimdi. zapo, sivok ve seriç ile dalga geçiyorlarda, acaba şunu neden düşünmüyorlar ? tmm td niz aragones oldu, adam tek forvet oynatıyor ( semihi forvet arkası gibi bişi yapıyor izlediğim maçlarda ) elinde semih,kezman,deivid,alex,ilhan parlak,kazım gibi oyuncuların var. alex ve deividide sayma 3 forvetin var. tmm burak transferinide anlarım bir yerde. madem tek forvet oynatacaksın guiza neden alınıyor ? semih tek forvet arkasına alexi koy, alex sakat yada cezalı koy deividi arkasına semihin. deividin ayagı kırıldı koy burağı ilhanı arkaya tmm, ama gidip o kadar parayı neden 1 sene parlamış bir adama veriyorsun ? senin takımının yükünü çeken, defansı rahatlatan marco gitmiş, son güne kadar bekleyip 34 yasındakı bır adamı neden alıyorsun ? madem oraya yıldız oyuncuyu alamıyorsun neden marconun sozlesmesını uzatmıyorsun. defansında edu lugano dısında adam yok. canın,önderin ve yasının kapasitesi belli, al koy stopere bir adam. serdarı satıyorsun , volkana bişi oldu mu tecrubesız volkana kalıyor kale. kezmanı projektorle ararsınız dedım, gülüp geçtiniz. hala idda ediyorum kezman bu takımda yer bulur ve guizadan daha etkili oynardı. emreye o kadar para saçıosun, 5-6 senedir sabrettiğin kemali sakatlıktan kurtulmuşken bedavaya antepe verip sonra kocaeline gonderıosun. kalecin gitmiş, kaleci almamışsın. defansına takviyede bulunmamışsın. orta sahanın yukunu ceken marcoyu bedelsiz bırakıosun, yerıne 34 luk çosikoyu alıosun. kezman işime yaramaz diyip 1 sene parlayan guizayı getiriyorsun ve Zicoyu bırakıp aragonesi getiriyorsun. fenerin son 4-5 senedeki transferlerine bakıyorumda hiç bu kadar yanlış yaptığını görmemiştim. kaçıp giden ortegadan, fenerde top oynamam diyen anelkadan,okachadan,baljicten vs vs gitmek isteyenden tonla para kaldırabılıyorsun, kar ediyorsun ama bu senekiler o karları biranda alıp götürecek türden. beşiktaş isim olarak aman aman olmayan adamları almış olabilir, hatta seriç için yunanlıların yazdıklarınıda okuduk ama ihtiyaç olan mevkilere alındı bunlar. tutar tutmaz o ayrı. ama gereksiz transferler değil. fener ise nereye ne alacağına karar veremeden hareket etmiş bu çok belli 7 maç sonunda. ha takım düzelir, şl de ilerler onu bilemem ama şu an için fener vasat bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 güiza iyi transfer ancak o da kezman gibi sistem kurbanı olacak büyük ihtimalle.gidişat aynı gol atamayan "golcü" sinirlenir. motivasyonunu kaybeder bu her forvet için böyledir. Fenerbahçenin en büyük eksiği topu dikine oynamaması sürekli yan sürekli yana pas ileri giden yok deivid varken alıp sürüklüyordu ya da appiah ama 2side şu an yok.emre iyileşir form tutarda topu sürükler umarım.bu arada volkan babacanın daha ligde resmi maçı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bu fenerin bişi yapacağı yok şamp. liginde. keşke partizanla biz bükreşle fener eşleşseydi de biraz ülke puanı kazansaydık bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 gs'nin partizanı eleyebileceği kanısına nasıl vardın merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 tromso olayından sonra zihni açıldı bunların hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fener elediyse biz daha çok eleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fener 1 defa eledi siz herhalde 3-4 defa elersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 DoruK said: bu fenerin bişi yapacağı yok şamp. liginde. keşke partizanla biz bükreşle fener eşleşseydi de biraz ülke puanı kazansaydık bu sene. ş.l de iş yapabilicenizi iddia eden takım ş.l ye gireridi bükreşten iyi takımlar var orda failsın sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Eeht said: fener 1 defa eledi siz herhalde 3-4 defa elersiniz. hahahaahea güldüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fenerden cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 can'dan nefret ettim bugün. ajandı sanki adam. 2 gol ve penaltıda da adamın hatası vardı. ilk golde markajındaki adamı kaçırdı, ikincisinde süper vurdu ağları deldi. penaltıda da ofsaytı bozdu. ayrıca volkan'ın hamlesi penaltı değildi bence, ilk önce topa vurdu sonra çarpiştilar.. AMA YUKARDA ALLAH VAR! hakkımızı daha sonra alcaz. :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar