Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Antalyaspor 13.09.08 @ 21.45

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

maçın 15. dakikasında 10 kişi kalması gerekiyodu bi kere antalyanın. tabi bunların hepsi bir yerde galatasarayın antalyaya neden sadece 1 gol atabildiğini açıklamıyor veya hava topunda o adını telaffuz edemediğim oyuncunun neden boş kaldığını.
tamam ömer iyi ömer şanslı falan da bir yere kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar çok güzel gol attılar yalnız baya şık bi goldü. Defans malladı o ayrı.

Ve evet 15. dakkada ikinci sarıyı çıkartamadı adam. Ömer de fazla ballıydı be abi hakkaten girecek yerlere giden topları çıkardı hepsi üstüne gelse iyi. Daha doğrusu ballı değildi de çoğu pozisonda iyiydi. Arka direkte Meira'nın ıskası falan var, şaka gibi ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
topal'ın sutlarına laf yok. adam hem sag hem sol ayakla deli sutlar cekiyor uzaktan. devam etsin cekmeye, girmese bile dönen top falan tehlike yaratır. zaten uzaktan atılan gollere hasret kaldık bu ligde.

sadece çekiyor var mı abi golü?ya da toplaın şutyundan dönen kaç top gol oldu?
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
topal paso çekiyor, golünüde hatırlamıyorum ama ayhanın geçen sene sivasa attığı gol bütün topal şutlarına bedeldi :)
ayhanıda yıllardır izlerim boş kaleye şut çekmediğini hatırlıyorum. hayatında ilk defa şut çekti orada oda gitti gol oldu, zaten kendide inanamamıştı
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:
nocom said:
topal paso çekiyor, golünüde hatırlamıyorum ama ayhanın geçen sene sivasa attığı gol bütün topal şutlarına bedeldi :)
ayhanıda yıllardır izlerim boş kaleye şut çekmediğini hatırlıyorum. hayatında ilk defa şut çekti orada oda gitti gol oldu, zaten kendide inanamamıştı

doğrudur ama sonuçta çok deli bir gol atmıştı
Sosyal ağlarda paylaş

dereque said:
Antalya'da golü atan eleman zaten yaz ayında Arsenal kampında denenmiş sanırım.Biyerde okudum ama hatırlamıyorum. Mayası iyi yani elemanın

benim bildiğim o adam zimbabwe li, amerika da bilgisayar mühendisliği okumuş.

Sağlam bir adam yani herşeyden önce okumuş adam, okumuş futbolcuya saygım var. Zaten günümüzün en büyük sorunu bizim topçuların kafasının 1 gram çalışmıyor olması. Ee okumadan akıllı da olsan aklını kullanamassın. Normal yani.

Maça gelince güzeldi. Antalyaspor hocası iyi analiz etmiş gs yi nasıl yıldırabıleceğini anlamış ve doğru uygulatmış.

Bence futbol joga bonito falan değildir, sertte oynanabılır ancak hakem in doğru kararlar vermesi gerekir.

Antalyasporu ya da oyuncularını sert oynadılar diye suçlamak bence gereksiz. Bu sertliğe bu kadar tölerans gösteren hakem suçlanabilir ancak.

Yensek iyi olurdu, iddaam tutardı:D
Sosyal ağlarda paylaş

rLx said:
Bence futbol joga bonito falan değildir, sertte oynanabılır ancak hakem in doğru kararlar vermesi gerekir.

Antalyasporu ya da oyuncularını sert oynadılar diye suçlamak bence gereksiz. Bu sertliğe bu kadar tölerans gösteren hakem suçlanabilir ancak.

Yensek iyi olurdu, iddaam tutardı:D

zaten sert oynamakta bir taktik sonuçta ama hakem çok tolerans gösterdi.

eğer sen galatasaraysan, kadronda bu kadar çok adam var, bu kadar transfer yapmışsan, 2 maçta 6 gol yiyen antalyaya, isterse amuda kalkıp oynasın, 2-3 gol atıcaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...