_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ben karakter yaratma ekranında doğaçlama olarak varıcam bu karara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Xaenin - Chaos Chosen Herhalde yani bilmiyorum karar veremedim %100. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mortis said: herkes DoK olmaya başladı ne oluo xP valla ob'de vakit yokluğundan sadece bright wizard oynayabildim. sorceror/dok kararım sadece diğerlerine olan uzaklığımdan kaynaklanıyor =) delikanlı adam ne kolumu bacağımı kılıç yapıp cobra'cılık oynar, ne de squig mquid denen abisinin arkasına sığınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Greenskins - Goblin Shaman - Akelikke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Quenas - sorceress ilk açacaım char bu fekat tamamen farklı bişey de oynayabilirim class denemelerim bitmedi henüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ismimi yazayım da çalızlayın di mii yemezler eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Killerlord - Marauder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 CnK - Black Orc veya Marauder karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bleeding said: ismimi yazayım da çalızlayın di mii yemezler eheheh 20 -25 server var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Shaman oynamayın Çok çirkinler çok pisler, detaunt ettiklerinde oldukları yere sıçıolar sesleri çok tiz oynamayın, evet :p Ben kendimi feda edip sizin yerinize oynicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Şimdi headstart a az kaldı sitede hangi serverların acılacagı da yazılmıs burda okudugm kadarıyla bir cogumuz destruction olcuak peki hangi serverda oynicaz , acık soylemek gerekirze ben eskisi gibi hardcore oyun oynayamıyorum okul nedeniyle ,ama pati ahaliysle de kaliteli ,duzeyli ve zevkli bi oyun olsun istiyorum hangi server da bulusucaz ey cemaat Core Axe Bite Pass Karag Dron Karag Orrud Karak Eight Peaks Karak Azgal Karak Hirn Open RvR Dragonback Mountains Eltharion Finuval Plain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 farklı isimden dolayı Axe Bite Pass serverının daha kalabalık olacağını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 İpne Kovboyların serverı da var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Eheh aklıma vizyon bölümündeki post geldi 'Kagıs dagı' hala gülüyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yani sonuç olarak bu kadar insan hangi serverda oynicak ? head start la baslıcak olanlar var 2 gun kasıp sonra 3 cu gun hadi birader biz vaz gecdik b serverına gecicez olmasın su oyunu gercekden bu tayfayla oynamayı cok istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Karak Hirn olmalı bence beta da burda oynadım gayet guzel server dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Dağ havası mı vardı? En işlek serverı tutturmaya çalışıyoruz işte serverın güzeli çirkini mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ekmek said: Dağ havası mı vardı? En işlek serverı tutturmaya çalışıyoruz işte serverın güzeli çirkini mi var. evet temiz hava bol yeşillik felan!!! Ne alakası var güzel derken lag sorunu yaşamadım baya bir türk oyuncu da vardı ne cok kalabalık ne de cok boştu.. serverın güzeli çirkini bu yönüyle var! nedir bu agrasiflik anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Yok agresif değilim hiç. Birincisi bütün serverlar aynı yerde zaten bildiğim kadarıyla hepsinin pingi aynı. İkincisi büüyük çoğunluk türklerin bol olduğu serverda oynamak istemeyecek çünkü kalite ortalamamız çok düşük malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bence guild içinde zamanla eleme yapılır ;) daha faydalı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 O zaman zarfı baya kısa olur merak etmeyin. Çoğumuz causal oynayacak bu oyunu sırf türk diye kimsenin egosuyla denyoluğuyla uğraşamam ben heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 wiç elf isim Nythalas olması muhtemel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Drc said: ... Open RvR Dragonback Mountains ... brokeback'in hatrına burası tabii ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar