Grudge Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Pseudodragonımız tanıdık. ders arasında çizdimdi. bi benzeri 3.5 ed. monster mannualde mevcut. Orjinal çok çok daha başarılı tabiiki. fekat hafızamla gurur duydum ;)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 aman bi de karalama demiyomusunuz su saheserlere.. uffsp yani.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Güzel olmuş. Ellerine sağlık.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 karalama gibi ama =)[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 negaddar da şey olmuş yov. beyle lhum gibin. lakin ernie chan gibisin be hoca. unreadable yani. karalama da nereye kadar!! NEREYE KADAR ULAN! bu arada nası scanliyosan sen bunları acaip grenli görünüyolar.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Horace sensei. pek bi kriptik konuştunuz. (meali: abi ne diyon sen yaw? :-p)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 diyorum ki okunaklı olmamış. yormuşsun. ben böyleyim aga işine gelirse. bok atarım! kurukafaya da dikiz ayrıca. peh! ejderhanın kolları ne öyle hangisi önde hangisi arkada belli diil... bahane hazır tabi çok uğraşmadım öyle karaladım felan. MADEM KARALADIN NE BURAYA KOYUYON ARTİS! mesela yani.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 A4e çalışırken ciddi olamıyom. scanner da fazlasını almıyo. işine gelirse :)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 kurukafayada hayran oldum mis gibi eline saglik add: horasaya bakma kiskandi kiskandi :P[signature][hline]says the rhino... [Bu mesaj AssassiN tarafından 05 Nisan 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 bi dakka ejderhanın bi patisi yok? *!pati?*[signature][hline]So take me, don't leave me Take me, don't leave me Baby, love will come through It's just waiting for you [i]My Website,My playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 arkadan kurukafa ile cinsel irtibata geciyor sanki[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 güzel olmuş harika çiziyosun. bu çizime bi arkadaşla bakıyoduk demin bakarken durdu suratıma baktı "sebep?" dedi bana. bende hafif tebessüm ettim.nie kurukafaya dalmış o yaratık ne gerek var gibisinden sebep? dedi heralde ehehehe[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 sanat şahsi ve muhteremdir (bölemiydi :P )[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 çizim iyi de yaratığı sevmediğim havası yok :D[signature][hline]ya ya ye koko cambo ya ya ye eyoov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 fena değil güzel olmuş. ama horace'ında dediği gibi kollar karışmış sankimsi biras..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 grudgeda kurukafa feti$i varmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Su murekkebi nasil yapabiliyorsun ona sasiyorum ya Ben Elime aldimmi murekkebi kesin mahvediyorm resmi[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 mürekkep gibi durmuyo yaw. sanmam ki mürekkep olsun hatta.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 pilot kalem[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 kurşunkalem olması lazım.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 bu kagat nie sarı[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 off abi süper olmuş ya bana da bi tan böyle gotik vampir bi kadın çizsene. böyle karanlık filan olsun.[signature][hline]:rock::hrr: Death darkness on thy horrid angst! White?NO!!:hrr::rock: kingsofchaos orduma katılıp iyiliğin saflarını altüst edin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 lan bi daa senin bölümüne resim koyarsam iki olsun horace :-p[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 yok bişi ;)[signature][hline]:rock::hrr: Death darkness on thy horrid angst! White?NO!!:hrr::rock: kingsofchaos orduma katılıp iyiliğin saflarını altüst edin! [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 22 Nisan 2004 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 22 Nisan 2004 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 imzan da bi garip olmuş senin? n'oldun olm sen? yok aslında anladım ne olduğunu da neden oldun onu şeedemedim. :-p Silkelen ve kendinegel ALOOOWWW!!! [signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 22 Nisan 2004 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar