karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hala dişçiye giderken mutsuz, huzursuz oluyorum. Ayaklarım geri geri gidiyor. edit : oha internet bölümüne açmışım afedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 20 yaşına geldin, doğru bölüme konu açmasını öğrenemedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 benim o atmosfer hosuma gidiyor her ay duzenli giderim artık aletlere fln aşinayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 oha her ay mı? oldu olacak her akşam git de dişlerini de dişçi fırçalasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 benim altkatımda dişçi var en boş ağnımda matkap benzeri aletin sesi kulağıma geliyor irkiliyorum. Acayip tırsarım gitmem. Hastahane iyidir narkoz versinler öyle soksunlar beni dişçiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 85 doğumluyum daha bu yaşıma kadar hiç dişçiye gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 karpuzcum biz senin yerini ip'den tespit ettik, tam teşekküllü diş hekimimiz yola çıkıyor şimdi. iyi günler. *yanlış bölüme topic açanları cezalandıran smiley!11* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 internet nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 budur: said: edit : oha internet bölümüne açmışım afedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Jos said: 20 yaşına geldin, doğru bölüme konu açmasını öğrenemedin. Burdan bizim köye lol olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 dentafobi Bir de lazer kullanan dişçi falan diyordu birileri hiç acı vermiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 külliyen yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 nası bi diş korkusudur bu adamın dengesi şaşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 şuan bir dişim kırık katı gıda yiyemiyorum sürekli sıvı ama gel görki yinede dişciye gitmeye tırsıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 benimde bir dişim kırık 1,2yıl önce gitmem gerekirdi ama hala gitmedim ağrıdan ağlamaya başlayınca giderm ancak dişçilerden nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bende 20 yaşıma geldim slm asdf la dişçiyi kim sever ki.. demiycem çıkıyo bazı arızalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Apache said: benim o atmosfer hosuma gidiyor her ay duzenli giderim artık aletlere fln aşinayım Apache seviyomuş ankette fobileriniz neler kısmına dişçiyi de eklemeliymişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 HELAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bu yaşıma geldim!! Hala dişlerimle ilgili hiç bi sorunum olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mine bozukluğu var dişlerimde ondan çürüyorlar kolayca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Kişiselde 20 yaşıma geldim diye topik görünce babacan tavrımı takındım, öğüt vermek için girdim. Tam bi hayal kırıklığı oldu bu topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bende 20 yaşına geldim bana öğüt verebilirsin istersen8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mum_Chamber said: oha her ay mı? oldu olacak her akşam git de dişlerini de dişçi fırçalasın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bir de bu ağrısın sonra giderim mantığında olanlar gittiklerinde dişçilerden daha çok nefret edicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 dişçideki buharlaşmış kazınmış diş tozu kokusundan nefret ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar