Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uefa.com Fantasy Football 2008-2009

khala

Öne çıkan mesajlar

yannız beyler şunu farkettim defans oyuncusu doldurmak pek mantıklı değil...sonuçta defans gol atması zor gol yemezse takım max 6 puan alıyor ama forvet 1 gol atsa 6 puan cepte artı bunun assisti şusu busu var...
2 defans bırakıp 5 orta saha 3 forvet tarzı bişiy düşünüyorum ben bu hafta...

not:tam öyle olmayabilir dediğim gibi ama 3-4-3 en kötü daha iyi gibi 4 defanstansa
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:
yannız beyler şunu farkettim defans oyuncusu doldurmak pek mantıklı değil...sonuçta defans gol atması zor gol yemezse takım max 6 puan alıyor ama forvet 1 gol atsa 6 puan cepte artı bunun assisti şusu busu var...
2 defans bırakıp 5 orta saha 3 forvet tarzı bişiy düşünüyorum ben bu hafta...

not:tam öyle olmayabilir dediğim gibi ama 3-4-3 en kötü daha iyi gibi 4 defanstansa

ben defanstan baya topladım
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte tabi orda gol yemicek takımları bulmak lazım şimdiilk hafta barizdi...defans gol yiyince nerdeyse max 2 puan alıyo gibi bişiy..ama forvetin hep asist gol şansı var ya tabi ona göre ayarlamışlar benimki sadece bir fikirdi..

deminbi transfer yapıyım kaç puan gitcek dedim de takımı full değiştiriyorum 10 puan kesilcek hehe kötü oldu o:)
Sosyal ağlarda paylaş

Defans da deli puan getirir. Mesela eski roberto carlos gibi ya da cafu gibi, lahm gibi sürekli ofansa kalkan atağa çıkan beklerin asist şansları gayet yüksek. Aynı şekilde göbekte oynayan adamlar da her duran topta ileri çıkıyorlar. Korner ve frikiklerden kafa golü atma olasılıkları her daim var. Kaldı ki gol puanları çok iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...