la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 walcott adebayor bende de vardı. şimdilik hayal kırıklığı oldu tabi. ama özellikle walcott tan çok şey bekliyorum. yalnız messi çok golcü değil onu değiştirmem lazım. kaleye de lyon'un kaleciyi almıştım (vercoutre) ama allahtan as kalecileri değilmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yannız beyler şunu farkettim defans oyuncusu doldurmak pek mantıklı değil...sonuçta defans gol atması zor gol yemezse takım max 6 puan alıyor ama forvet 1 gol atsa 6 puan cepte artı bunun assisti şusu busu var... 2 defans bırakıp 5 orta saha 3 forvet tarzı bişiy düşünüyorum ben bu hafta... not:tam öyle olmayabilir dediğim gibi ama 3-4-3 en kötü daha iyi gibi 4 defanstansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Liderliği paylaşıyorum , daha farklı liderlik bekliyordum ama Roma yaktı beni Mexes saolsun. Allahtan kaleciyi son anda Casillas yaptım , yoksa Doni vardı =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Sotto said: yannız beyler şunu farkettim defans oyuncusu doldurmak pek mantıklı değil...sonuçta defans gol atması zor gol yemezse takım max 6 puan alıyor ama forvet 1 gol atsa 6 puan cepte artı bunun assisti şusu busu var... 2 defans bırakıp 5 orta saha 3 forvet tarzı bişiy düşünüyorum ben bu hafta... not:tam öyle olmayabilir dediğim gibi ama 3-4-3 en kötü daha iyi gibi 4 defanstansa ben defanstan baya topladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ya işte tabi orda gol yemicek takımları bulmak lazım şimdiilk hafta barizdi...defans gol yiyince nerdeyse max 2 puan alıyo gibi bişiy..ama forvetin hep asist gol şansı var ya tabi ona göre ayarlamışlar benimki sadece bir fikirdi.. deminbi transfer yapıyım kaç puan gitcek dedim de takımı full değiştiriyorum 10 puan kesilcek hehe kötü oldu o:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Defans da deli puan getirir. Mesela eski roberto carlos gibi ya da cafu gibi, lahm gibi sürekli ofansa kalkan atağa çıkan beklerin asist şansları gayet yüksek. Aynı şekilde göbekte oynayan adamlar da her duran topta ileri çıkıyorlar. Korner ve frikiklerden kafa golü atma olasılıkları her daim var. Kaldı ki gol puanları çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ben de üye olup takımı kurdum sonra girdim Paticik ligine de tam anlayamadım napılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Girersin lige , ama matchday 2'den başlarsın. 0 puan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 böyle bir rezalet yok ya 30 puan yapmışım bu ne demek ya.. agüeroyu yedeğe koyan aklımı... arsenale güvenen aklımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 2 hafta maçları başlamak üzere artık 3 gün kaldı bi uplıyım dedim topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Çok fantastik bir kadro kurdum,Sinama Pongolle bile var.Tutmazsa rezil puan alıcam ama adı üstünde fantasy football Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 BulletRide said: Çok fantastik bir kadro kurdum,Sinama Pongolle bile var.Tutmazsa rezil puan alıcam ama adı üstünde fantasy football Pongolle'u bende düşünüyorum..İnanılmaz formda bu aralar ve atletic süper gidiyor bu sene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ulan 2 tane transfer yaptık 2 puan gitti iyi mi... liderken 2. olduk bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ilk günden sadece iki oyuncum vardı adebayorla van persie üstelik van persie kaptandı 2 futbolcuyla ilk günün 1.siyim hehe 39 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 şova yönelmişim bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Of fantasy game diye,fantasy'nin b.kunu çıkarırsan böyle liderlikten sonunculuğa inebiliyorsunsdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar