khala Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yeni sezon yeni heyecan invitation code: 20976-4894 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 girdim, tequila boom boom - yiğit özen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Beni geçen seneden oynadığım lige otomatik attı yani paticik ligine... Benim takım Drama Theatre,gözüküyor mu ligde registerlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 beni atmadı ondan yeni lig açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 predictor yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 beni geçen senekine atmadı buna girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 off uefa nın sitesinden nefret ediyorum, bu kadar karmaşık ve anti-userfriendly olabilir bi site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Şu an Shaktar'ın defans Lewandowski en çok seçilen oyuncu.Basel karşısında bu kadar mı gol yememe favorisi Shaktar anlamadım. Adamım Wallcott da en çok seçilen 2. oyuncu olmuş , Hırvatistan maçının gazına gelmişler.Ama fiyatına göre iyi Wallcott banko da oynar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 no remorse, daldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 lewandowski 4.0 fiyatı zaten iyi bir yedek olur walcott 6.5 kelepir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 taktiklerimi gizli tutuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Yahu geç kalmadık umarım bu arada matchday1 e daha yeni tamamladım görüp de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yok geç kalmamış olman lazım benim son yaptıım transferler matchday1 de etki edicek dedi yklaşık 15 dakka önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 aha günün birincisiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Gerardı son dakkada takımdan çıkardım ya benden iflah olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 son dakka bakmadım mexes ve fabio aurelio ilk 11 deymiş 2 si de oynamamış peh gitti güzelim puanlar... Bende başta gerrard'ı aldım sora dedim yok salla attım takımdan uff:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bi de birinci herif lampardı koyup kaptan yapmış(ki muhtemelen bi sürü kişi yapmıştır) 30 puan oh oh içim gitti:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 lampard + gerrard vardı takımımda 27 puan getirdiler saolsunlar.. barça gol yiyince puyol 4 puan götrüd :@ adi barça :P werder gol atar yener şov yapar diye werder forvetini almıştım 0-0 bitti 0 puan getirdi allah razı olsun. 57 dakka + 1 sarı kart lolz. totti 1 puan ellerinden öpüorm. gerisi çok kötü değil zten 4. yüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 tottiyi ben yasin çakmakla değiştirdim ama noluo bi fikrim yok replace edince :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Casillas ve Van Nistelooy'dan clean sheet ve hat-trick bekliyorum Bate karşısında. 7. oyuncum bugün sahne alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 valla ne güzel kuyt gibi bir golcüyü ortasaha yapmışlar bu fırsatı hemen değerlendirdik tabi... kendisi asistini de yaptı sağolsun... ibrahimovic i kaptan yapmak ta isabetli bir tercih olmuş.... diego ve messi den beklediğim goller gelmedi :( ama walcott ve adebayor var daha duruuuuuun >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bende semih vardı ya sakatmış geç öğrendim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 58 puanla geçtim md 1 i, takımı 15 dakkada kurmuştum o yüzden çok eksik oldu :( önümüzdeki haftalarda daha iyi performanslar bekliyorum kendimden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 adebayor walcott 2 side takımımdaydı..patladık galiba:) ama lucho kurtardı bugun beni..bazı herifler ilk günden 89 puan yaptılar biz 2 günde 50 yi zor görürürüz:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar