slickers Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bana 900 1000 ytl arası bir laptop lazım bir tane msi buldum sizce msi laptoplar nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Kendin toplasan daha iyi edersin bence, msi ler piyasadaki fazla parçanın toplanması ile oluşuyor, bir nevi çöpün ortadan kaldırılması, en azından ben öyle olduğuna inanıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 abim yeni aldı bi tane bana acer 1000 ytl.. normalde 1500 civarı imiş fiyatı nasıl indirmiş bilmiorum 1000 liraya almış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 baluu kendin nasıl laptop topluyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hakkaten laptopu kendin nası topluyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 laptop toplamak şöyle olabilir. mesela dell'in(başka markalarında var) abd sitesinde istediğin kasaya sana sunulan seçenekler arasından seçim yaparak bilgisayarı oluşturuyosun. 1 gb 2gb 4 gm ram seçeneği işlemci seçeneği ekran akrtı seçeneği vb. customize olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 asustek yapacaktı o işi en son 3 yıl önce falan mail geliyordu isteği göre laptop diye. Sonra bidaha ilgilenmedim. Ne oldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Yaptırıyor yahu bazı firmalar, bir ara çözüm bilgisayar yapıyordu sanırım öyle bir şey. Bilgisayarcılara gidin yolunuzu bulursunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 4, 5 yıllık bi MSI'ım gayet sağlam. Zaten bilgisayarda komponentler aynıyken, malzeme kalitesi, ekran kalitesine göre fiyat olur. MSI için sağlam diyebilirim. HP içinse fiyatıne göre kötü malzeme ve tasarım derim ve ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar