Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EA Store SE Preorder - Kodlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MADBOY said:
Yok hala yollamadi adamlar, is saatleri mi bitti noldu bilemiyorum da, ea official forumlarda keylerini alamayanlar topigi 12 sayfayi buldu, dava acmaya kalkip advertisement standards'a falan sikayet belirtmeye kalkisanlar olmus, ise yaramaz koskoca EA, hic birsey yapamayiz zaten de, yollasinlar artik yeter.
tipini beğenmemişlerdir yollamamışlardır :/
Mesaj tarihi:
Mosquito said:
Cuce said:
abi, EA'nın elinde nasıl key olmaz ben bunu anlamıyorum.

şerefsizler, digital nasılsa die kendilerine ayrilandan fazla mı satti napti adi herifler.

kendilerinea ayrılan ne demek ya, hepsi kendilerinde zaten...
Mesaj tarihi:
Delircem 1 gün önce sipariş veren adamlar, yanımda catır catır oynuyor lvl 11 oldular ben 1 ay önce verdim siparişi hala gelmedi saat kaç oldu.

Fırça çeymeyi falan çoktan bıraktım sayfa sayfa küfrediyorum adamlara hala tık yok .......
Mesaj tarihi:
Bana ikiniciyi yolladılar :S

başka ikinciyi alan varmı? Bildigin ikinci headstart ve item codeları,, 3 kere baktım..

Bi kere oyunu order edip iptal etmiştim karıştırdılar heralde :D
Mesaj tarihi:
malum headstart falam icin geciktim.yarinda release date.clienti indirip key alip direk oynamaya baslayabilirmiyim ? eastore dan alamiyorum.beklemek , ugrasmak istemiyorum dnr bimex vs. ile.key satan bir site varmi bildiginiz baska ?
Mesaj tarihi:
Preorder keyleri yolladıklarında altta şöyle bir yazı vardı..

Your code for accessing the full game will be sent to you on Wednesday 17th September.

muhtemelen size gelen yeni keyler bunlar ama ne gerek var bu keylere hala anlamış değilim se key girdik işte ayın 15.inde daha ne ?

bu arada bana gelmedi o mail :)
Mesaj tarihi:
şimdi cebimden head start kodu çıktı ne alakaysa

girdim bunu account yerine sonra mail geldi head start ok diye. ama 14 eylül 1 kasim arasi diyor. doğru değil mi bu ?
Mesaj tarihi:
Ya o değil de hala kod mod yok ortada?
Bir tane daha kod gelmesi gerekmiyor muydu?
Open beta, head start, itemlar için kodlar geldi. Ama son kod yok, 17sinde gelecek demişlerdi :/
  • Yeni Oluştur...