karakedi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 orc archer kestirdim gozume indireyim sunu bir diyip poison salladim kacip bi buyu atarak oldurecem aklim sira. gel gor ki tam kaciyordum server kapandi :) umarimbunu save etmiyordur cunku dark elf olmanin ezikligi icerisinda 3-4 vuru$ta ala$aaa ederler beni yazik olur :P yahu zaten kapandi kapanacak beta server ne diye bu saatlerde kapatirlar ki serverlari bizim mesai saatlerimize gore ayaralasalar :P
kermit Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 her çarşamba günü genel bi bakım çalışması[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
kermit Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 adamı kesceksen demekki oyunu almıycaksın gibi :P pk olmayı göze alıyon yani baksana :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Bither Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Bende az önce download'u bitirdim oyunu kurdum tam giricem deniyorum bi türlü girmiyor bendemi bi problem var diye düşünmeye başlamışdım,peki ne zaman açılır bu serverlar?[signature][hline]Eğer arzularına ulaşacaksan,güç kullanmak erdemdir.
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 http://boards.lineage2.com/announcement.asp?id=2 Every Wednesday between 10:00am-12:00pm PDT, the game servers will be brought down for periodic maintenance. çarşamba 20:00 -22:00 arası kapalıyız kardeş diyor arkadaşlar mealen. [signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. [Bu mesaj bahadir tarafından 21 Nisan 2004 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Bither Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Cumaya gittik gelicez :)[signature][hline]Eğer arzularına ulaşacaksan,güç kullanmak erdemdir. [Bu mesaj Bither tarafından 21 Nisan 2004 21:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Peka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 serverların durumuna şurdan bakabilirsiniz http://www.glop.org/lineage2/
Bither Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: baaluo, 21 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: serverların durumuna şurdan bakabilirsiniz http://www.glop.org/lineage2/ Saolasın kardeş.[signature][hline]Eğer arzularına ulaşacaksan,güç kullanmak erdemdir.
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 patiye site yapmak lazım, bu tür işe yarar toollar yaratıp siteye koymak lazım.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Karakedi of Gustin - Lvl 21 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 11 Dark Elf - Mage
kermit Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 valla karakedi sardı seni oyun heralde baksana abi neler düşünüyon :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Ehahhah , BOT programını ben gönderirim söz :) bir bulabilsem zaten Levelin dibine vuracam .:) ama az kaldı bulmak üzereyim.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Öne çıkan mesajlar