Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

$ansa ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
orc archer kestirdim gozume indireyim sunu bir diyip poison salladim kacip bi buyu atarak oldurecem aklim sira.

gel gor ki tam kaciyordum server kapandi :)

umarimbunu save etmiyordur cunku dark elf olmanin ezikligi icerisinda 3-4 vuru$ta ala$aaa ederler beni yazik olur :P

yahu zaten kapandi kapanacak beta server ne diye bu saatlerde kapatirlar ki serverlari bizim mesai saatlerimize gore ayaralasalar :P
Mesaj tarihi:
her çarşamba günü genel bi bakım çalışması[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
adamı kesceksen demekki oyunu almıycaksın gibi :P
pk olmayı göze alıyon yani baksana :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
Bende az önce download'u bitirdim oyunu kurdum tam giricem deniyorum bi türlü girmiyor bendemi bi problem var diye düşünmeye başlamışdım,peki ne zaman açılır bu serverlar?[signature][hline]Eğer arzularına ulaşacaksan,güç kullanmak erdemdir.
Mesaj tarihi:
http://boards.lineage2.com/announcement.asp?id=2
Every Wednesday between 10:00am-12:00pm PDT, the game servers will be brought down for periodic maintenance.
çarşamba 20:00 -22:00 arası kapalıyız kardeş diyor arkadaşlar mealen.
[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.

[Bu mesaj bahadir tarafından 21 Nisan 2004 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Cumaya gittik gelicez :)[signature][hline]Eğer arzularına ulaşacaksan,güç kullanmak erdemdir.

[Bu mesaj Bither tarafından 21 Nisan 2004 21:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
baaluo, 21 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
serverların durumuna şurdan bakabilirsiniz
http://www.glop.org/lineage2/
Saolasın kardeş.[signature][hline]Eğer arzularına ulaşacaksan,güç kullanmak erdemdir.
Mesaj tarihi:
valla karakedi sardı seni oyun heralde baksana abi neler düşünüyon :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
Ehahhah , BOT programını ben gönderirim söz :)
bir bulabilsem zaten Levelin dibine vuracam .:)
ama az kaldı bulmak üzereyim.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
  • Yeni Oluştur...