Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Sevgili Antalyalı kardeşlerim! Az önce Lunapark'ta hırs yapıp 20 Ytl mi kaybetmenin acısı içindeyim. Herşey '5 Metre Bisiklet Sürene Telefon Veriyoruz' afişini görmem ile başladı. Çocuğun yanına yaklaşıp sordum 'olayı nedir bu bisikletin' diye. Çocuk 'Sağ çevirince sola gidiyor, sola çevirince sağ gidiyor' demesiyle. Gaza gelip atladım hemen ve 20 cm gidemeden az daha yeri öpüyordum. Kaybetmem ile birlikte çocuk bisiklete atlayıp fırıl fırıl dönmeye basladı ufacık arazide ben daha 5 metre bile dümdüz gidemezken. Ardından birkaç kez daha denedim ve gene başarısız oldum, tam umudumu yitirmiş giderken. Adamın teki telefonu almaya hak kazandı. Aniden gaza gelip tekrar jeton aldım ve bu sefer süper bir taktik geliştirip direksiyonun tam ortasından tek alimde kontrol edip bastım pedala, son bir metrede dengemi kaybettim ve ayağımı yere bastım. Ardından çocuk 'direksiyonu tutmak zorundasın' dedi. Bende 'tamam' dedim. Tekrar atladım bu sefer ve gene çizgiye 1 metre kala dengemi kaybettim. Sonra üzgün üzgün eve geldim. Şimdi size sesleniyorum sevgili patiler!! O bisikleti almamız lazım. Tüm patileri o bisikleti almaya davet ediyorum. Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ahaha fail:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 gittiğim gün alıcam intikamını! ama 20 ytl de acıymış be ben bi bilemedin iki kere denerim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 o telefonu alan adam sebekeden mıllet gaza gelsın dıyee arada fırıldak cevırıyorlar ahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ne telefonu veriyorlar + 5m ne simdi cıkıp gelir toplarım tüm telefonları ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Masakari said: o telefonu alan adam sebekeden mıllet gaza gelsın dıyee arada fırıldak cevırıyorlar ahahaah Abi yok ortada dümen filan. Zaten olayda bir hile filan yok çocuk deli gibi sürüyor. Beynin sağ-sol lop olayı. Abi telefonun piyasa değeri 600 ytl dedi çocuk. Faturalı filan veriyorlar direk. Ama bir yapan bir daha yapamıyor yasak df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 abi ben de ne kadar zor olabilir laaaan diye denedim de onu bisikletin olayı sağ sol değil ki. çok hassas direksiyon bi milim çevirisiyon tekerlerk 90 derece dönüyo anasını satim. pis adiler yalancılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Abi çocuk deli gibi kullanıyor ama yapılmıycak birşey değil. 15 kişide almış şuana kadar. Hatta bir tanesini gözümle gördüm işte. Bende yarısına kadar gelebildim. Böyle sımsıkı yapışıyorum direksiyona. Başka birşey düşünüyorum yani dikkatimi direksiyona vermiyorum. Ama 7-8 defa denesem alırım kesin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ahah inanmayın olm öyle şeylere. tezgah onlar kasa her zaman kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Abi olayla hile filan yok ama yapması zor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ellerini bırakıp bisiklet sürebilen bi arkadaşa deneticem bigün. öyle hem düz gider belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 mantıklı :D ama direksiyonu tutmak zorundasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bisikleti 10 dk verseler herkes yapar onu. ama adamlar çakal ayağın yere dokunduğu anda falan dur höt bırak diye koşuolar antrenman olmasın diye :p adam basitmiş gibi gösterip layn yaparım halooo triplerine sokuyo ama yok ya kolay bişi değil biraz çalışmak lazım. aslında kendi bisikletlerimizle oynayıp öyle ayarlasak olabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 pisiklet senin neyine bee asdflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 velesbit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 kontrviraj ya da countersteerin diye bi arat gugıldan ..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 düz yolda mı gidiliyo dönüşlü yol mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Abi dümdüz yol ama ellerini hiç kullanmazsan direksiyon sag kayıyor gevşek biraz. 4 ytl gitti bugün gene yarın kesin alıcam ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 abi ahah yazık lan parana :D eniyisi denemiyim ben şimdilik kumara ihtiyacım yok hiç:D hmm ozaman direksiyonu azcık sol elinle döndürerek ilerle yani sağa kaymasını önlemiş ol ters işleyince böyle oluyo galiba :D yalnız adamlar 15 telefon verdiyse 150 telefonluk para kazanmıştır senin gibiler sayesinde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 benim onu ilk seferde yapan arkadaşım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar