bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ufak kuzenim var lan nerden buldun çetene bu kadar adam dedim.Demez olaydım. Girdi tartışma bölümüne Davetiyem var yazdı sonuç : milletin işi gücü yok mu ya. Artık bi sürü arkadaşım var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 hepsi erkek mi agali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Çete savaşları ölsün abi ölsün :@ Ne hevesle açıyorum kızlar eklemiştir beni diye ama hanzo arkadaşım üst üste yolluyor çete davetiyesini ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 blocklayamıyor musun ya? bana gelmiyor artık hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 82 nin arasından 5 tane kız ismi var ne kadar gerçek bilmem. Ben can sıkıntısına oynuyorum eğlenceli oluyor.Feedlerini kapattım seviye atladığımda bişey aldığımda kimseye bişey gitmiyor. Almak istemiyorsanızda ignorelayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 esas oynayanlardan değil artık isyan edenlerden sıkıldım herkesin statusunde INVITE YOLLAMAYIN PLSSSSS lerden sıkıldım. blockla yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 arada bi geliyo invite.merak etmedim değil nası bi oyun ogame gibi bişi herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sil abi sil çete üyem 200 ü geçti :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bi ara da ''süleyman bayt yor nek vampir ıstırık asfas'' olayı wardı artık kimse kimseyi ısırmıyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 NASIL BLOKLUYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ██......██....█...█....███....████ █.█....█..█...█...█....█...........█ █..█...███...█...█....███.......█ █.█....█..█....█.█.....█...........█ ██.....█..█.....█.......███.......█ ▓..▓.......▓▓.......▓▓.....▓..▓....▓ ▓.▓.......▓..▓......▓.▓....▓..▓....▓ ▓▓.......▓▓▓▓...▓▓.....▓..▓....▓ ▓.▓.....▓......▓....▓.▓....▓..▓....▓ ▓..▓...▓........▓...▓▓......▓▓.....▓▓▓▓ ████....██.....█....█.........█....██ █..........█.█..........█...............█.█ ███......█..█...█....█.........█....██ █..........█.█....█....█.........█....█.█ ████....██.....█....████...█....█..█ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 éméqé sàyqì dòstùm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ██...... █... .█...█....███....████ █.█....█.. █...█...█....█........█ █..█...█ █ █...█...█....███......█ █.█....█.. █....█.█.....█........█ ██.....█.. █.....█......███......█ ▓..▓.......▓▓.......▓▓.....▓..▓....▓ ▓.▓.......▓..▓......▓.▓....▓..▓....▓ ▓▓.......▓ ▓▓ ▓... ▓▓.....▓..▓....▓ ▓.▓.....▓......▓....▓.▓....▓..▓....▓ ▓..▓...▓........▓...▓▓......▓▓.....▓▓▓▓ ████....██.....█....█.........█....███ █.......█.█....█ █. █ █ █ ███.....█..█...█....█.........█....███ █.......█.█....█....█.........█....█.█ ████....██.....█....████.. .█....█..█ fixd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar