bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ufak kuzenim var lan nerden buldun çetene bu kadar adam dedim.Demez olaydım. Girdi tartışma bölümüne Davetiyem var yazdı sonuç : milletin işi gücü yok mu ya. Artık bi sürü arkadaşım var!
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Çete savaşları ölsün abi ölsün :@ Ne hevesle açıyorum kızlar eklemiştir beni diye ama hanzo arkadaşım üst üste yolluyor çete davetiyesini ...
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 blocklayamıyor musun ya? bana gelmiyor artık hiç?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 82 nin arasından 5 tane kız ismi var ne kadar gerçek bilmem. Ben can sıkıntısına oynuyorum eğlenceli oluyor.Feedlerini kapattım seviye atladığımda bişey aldığımda kimseye bişey gitmiyor. Almak istemiyorsanızda ignorelayabilirsiniz.
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 esas oynayanlardan değil artık isyan edenlerden sıkıldım herkesin statusunde INVITE YOLLAMAYIN PLSSSSS lerden sıkıldım. blockla yahu.
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 arada bi geliyo invite.merak etmedim değil nası bi oyun ogame gibi bişi herhalde :)
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bi ara da ''süleyman bayt yor nek vampir ıstırık asfas'' olayı wardı artık kimse kimseyi ısırmıyo lan.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ██......██....█...█....███....████ █.█....█..█...█...█....█...........█ █..█...███...█...█....███.......█ █.█....█..█....█.█.....█...........█ ██.....█..█.....█.......███.......█ ▓..▓.......▓▓.......▓▓.....▓..▓....▓ ▓.▓.......▓..▓......▓.▓....▓..▓....▓ ▓▓.......▓▓▓▓...▓▓.....▓..▓....▓ ▓.▓.....▓......▓....▓.▓....▓..▓....▓ ▓..▓...▓........▓...▓▓......▓▓.....▓▓▓▓ ████....██.....█....█.........█....██ █..........█.█..........█...............█.█ ███......█..█...█....█.........█....██ █..........█.█....█....█.........█....█.█ ████....██.....█....████...█....█..█
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ██...... █... .█...█....███....████ █.█....█.. █...█...█....█........█ █..█...█ █ █...█...█....███......█ █.█....█.. █....█.█.....█........█ ██.....█.. █.....█......███......█ ▓..▓.......▓▓.......▓▓.....▓..▓....▓ ▓.▓.......▓..▓......▓.▓....▓..▓....▓ ▓▓.......▓ ▓▓ ▓... ▓▓.....▓..▓....▓ ▓.▓.....▓......▓....▓.▓....▓..▓....▓ ▓..▓...▓........▓...▓▓......▓▓.....▓▓▓▓ ████....██.....█....█.........█....███ █.......█.█....█ █. █ █ █ ███.....█..█...█....█.........█....███ █.......█.█....█....█.........█....█.█ ████....██.....█....████.. .█....█..█ fixd
Öne çıkan mesajlar