Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne Olacak Bu Warhammer'ın Hali!!!

SÝNEQ

Öne çıkan mesajlar

Ne varmış Warhammer'ın halinde?

Ayrıca patchler önce US 2-3 gün sonra EU ya gelicekse zaten yazık US'in haline demek lazım... Malum patchlerden sonra sorunlarla karşılaşmak ve bunları gidermek için hotfix ler yapılıyor, önce US sonra EU olunca adamların çektiği sıkıntılardan yırtmış oluyorsunuz...

;)
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
genel olarak,
CB topiğinde kazdığım şeyler gecerli hala, CB den OB ye bir gelişim yok.

5 günlük Open Beta'dan çok fazla bişey bekleyip, bir gelişme olmayınca da çok moral bozmamak lazım...
Ayrıca bikaç minor sorunda gelen patch de düzeltilmiş deniyor.

Zaten bence oldukçada başarılı bir beta oldu... release e bu kadar yakın bir beta hiç görmemiştim diyebilirim. Hatta birçok oyunun release halinden (ve hatta release den 6-12 ay sonrasında) çok daha stabil ve sorunsuz...

Sorun yok veya olmayacak demek zaten saçma olur kimsede sıfır sorun bir oyun beklemiyordur sanırım...

Bu nedenlerden bence Warhamer'ın hali çok umut vadediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün ben resmen sinirlendim , yani tolere edemedim bi PQ ya gidiosun mobların yarısından çoğu saldırılamio. VE işin kötü saldırılamasın dursunlar öle sorun değil adamlar sana ok atio paso. sürekli etrafında 4 tane mob sana ok atio ve öldüremiosun uzaklaşıp tekrar geliosun tekrar atiolar. PQ bitti Lootu alıcam chesti , o cheste tıklayınca alta bar dolup açiosun ya açamadım etraftan gelen oklar yüzünden. On saat basiorum basiorum distrupt oluo. Dalsan dalamiosun. Gece gece sövdüm oyuna orda .
Sosyal ağlarda paylaş

ben Ob ile yenı crat gelmesini bekliyodum.

craft olayını tumuyle katakulliye getirdilerGElmiyecek belliki apactechary ve talisman making dısında craft.

cb için yazdığım şeyler ile bir değişiklik yok, CB OB arasında 2 hafta vardı nerdeyse hiç değişiklik olmamış, OB-release arasındaki 1 günde olsun diyorum sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Crafting sonradan gelsede olur bişeycikler olmaz. 10 milyonluk wow'da craft edipte hayrını gördüğümüz pot dışında bir halt varmıydı ? TBC geldi de eh oldu. eq2/swg craft olayında ftw!
OB güzel güzel, eğlenceli, dolu dolu...boşa karalama bunlar :D
O evade olayı sorun sadece. Playerlar evade etmio o da komaz :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...