BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 selamlar, şimdi sponsor tarafından tüm masraflar karşılanan bir olay var ve 2 gece ingiltere'de kalma fırsatım var. yanımda gelen kişi ilk kez yurtdışına çıkıcak ve yeni mezun olduğu içinde işsiz. Sponsor çok büyük global bir marka. Vizede sorun çıkarırlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Yeni mezun ise sorun çıkma olasılığı düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 hoş birde benimde yeni mezun olmam ve askerliğimin sorun çıkarması olur mu diye düşünmüyor değilim. yani vizede çıkmazsa tam havaalanında gümrükte hop dur derlerse 1 ay ağlarım heralde bu fırsatı kaçırdım diye. off stress. birde kaç günde vize verirler ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Şimdi askerliğin resmi olarak tecilli ise hiçbir sorun çıkmaz o konuda. Eğer istanbuldan başvurunu yaptıysan yoğunluk yoksa 1 hafta içinde belli olur. Yoğun ise 2 haftaya kadar uzayabiliyor. Dediğim gibi yeni mezun olduğun için çalışıp çalışmadığın önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 hmm teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 askerliğine 6 aydan az varsa sınırdan vizen bile olsa çıkartmıyorlar diye biliyorum. En azından eskiden öyle idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 İngiltere vizesi alması kolay değil zaman olarak. Bir anönce başvuru yapın geç kalırısnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 fedaykin said: askerliğine 6 aydan az varsa sınırdan vizen bile olsa çıkartmıyorlar diye biliyorum. En azından eskiden öyle idi. şu an beni gerdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Asıl yeni mezun ve işsiz birine vize vermezler kolay kolay. - Yeni Mezun olmuş - İlk defa yurtdışına çıkıyor - İşsiz - Kendi imkalarıyla gitmiyor, sponsorla gidiyor. Adam bakıyor bu adamı Türkiye'ye bağlayacak hiçbirşey şey yok, İngiltereye giderse geri dönmez orda çalışır kesin diyor ve vize vermiyor. Ama bu işler yine de belli olmaz. Ne kadar belge/sponsor sunsan bile işler değişebilir. Yani herşey o günkü vize görüşmesinde belli olur %90 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 BiTcH_oFBaT said: fedaykin said: askerliğine 6 aydan az varsa sınırdan vizen bile olsa çıkartmıyorlar diye biliyorum. En azından eskiden öyle idi. şu an beni gerdin. gerilme cikabiliyorsun, ben ciktim ordan biliyorum ingiltere'den vize almadigim icin giciklik seviyelerini bilmiyorum, ama mesela almanya icin (konsolosluk giciklik seviyesi: tavan) issiz/ogrenci/hede hodo olsan bile seni destekleyecek insanlarin (aile vs.) maddi durumunu iyi belgelemen gerekiyor, arkada sponsor olmasi avantaj olabilir. Ayrica gidis/donus ucak bileti, ingiltere'de kalinacak yerler falan derken gitme niyetinizi/zamaninizi cok iyi belgelemen gerekecektir buyuk ihtimalle. Her halikarda olay gorusmede nispeten belli olur. Mumkun oldugunca erken basvurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 throine said: Asıl yeni mezun ve işsiz birine vize vermezler kolay kolay. - Yeni Mezun olmuş - İlk defa yurtdışına çıkıyor - İşsiz - Kendi imkalarıyla gitmiyor, sponsorla gidiyor. Adam bakıyor bu adamı Türkiye'ye bağlayacak hiçbirşey şey yok, İngiltereye giderse geri dönmez orda çalışır kesin diyor ve vize vermiyor. Ama bu işler yine de belli olmaz. Ne kadar belge/sponsor sunsan bile işler değişebilir. Yani herşey o günkü vize görüşmesinde belli olur %90 :) Korkutma yahu , yeni mezun olmuş olan insanın çalışıp çalışmadığını ön planda tutmuyorlar. Sponsoru sağlamsa vize aşamasında bir eksisi yok anlamına gelir. Ha tabiki şu var en sağlam vize alabilir dediğin adam almayabilip , en almayacak dediğin adam vize alabiliyor. Ama burdaki şartlarda bu arkadaşın vize dosyası düzgün hazırlanması durumunda görünürde bir eksisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 İngiltere vize işleri çok kıl önce onu belirteyim...Hatta bence Amerika'dan bile daha kıl neden,öncelikle ingiliz konsolosluğu diye bir şey yok aslında ortada, Anadalu yakasında garip bi yerde(en son öyleydi) Setur tarafından hallediliyor pasaport işlemleri...Sadece belgelere bakıyor tamam tamam diyor,orada doğru dürüst bir yanıt cevap almanız mümkün değil(amerikada direk söylüyorlar durumunuzu bana öyle oldu en azından)..Sonra bir tarih veriyorlar gidiyosun bakıyosun vize var yok hiç bi açıklama da yok... Ha bunları ne için söyledim moral bozmak gibi olmasın ama dediğim belgeleriniz tam eksiksiz olsun gerekirse bir kağıda gitme nedeninizi vs de yazın ingilizce olarak çünkü ingiliz biriyle muhattap olup ona derdini anlatmanız mümkün değil.. İnşallah alırsınız... Not:Belki şu an topicle alakasız ama vize alacaklara tavsiyem olsun,yurtdışına çıkarken orada bir akrabanız/tanıdığınız varsa kesinlikle onu yazmayın,belirtmeyin..Çünkü en çok korktukları şey sizin gidip oraya yerleşmeniz..Her zaman buraya döneceğinizin garantisini gösterin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ben ayin 10 eylulde randevusuz falan gittim :) saat 15.00 da 15.30 da iceri girdim bugunde saat 15 te tekrar gidip 5 senelik vizemi aldim :) zor olmadi :) Absolut said: İngiltere vizesi alması kolay değil zaman olarak. Bir anönce başvuru yapın geç kalırısnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sponsorum mtv türkiye. mtv markasıan güveniyorum zaten. benle gelicek kişi vekaleten olan tapularını filan göstericek. bende ssk lı çalışıyorum. vizeden pek korkmuyor gibiyimde. ben çıkarken ki polisten geçerken geriliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 paran varsa istediğin yere gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 5 senelik vize yok geçici oturma izni var. o aldığınla vize aynı prosedür değil insanları kandırma. matama said: ben ayin 10 eylulde randevusuz falan gittim :) saat 15.00 da 15.30 da iceri girdim bugunde saat 15 te tekrar gidip 5 senelik vizemi aldim :) zor olmadi :) Absolut said: İngiltere vizesi alması kolay değil zaman olarak. Bir anönce başvuru yapın geç kalırısnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 matama'yı patinajdan tanıyorum valla isterse ingiliz vatandaşı bile olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ya bu çalıştığım şirketin ticari gazateki ilanın ingilizcesini istiyorlarmış. ne alaka nasıl. anlamadım bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar