Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Cuce said: abı, kafasını patlatınca yumruk atmaya devam ediyosa bence hakkıdır. abi insan degiller ki, bole bi hayvanlasmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ssj4songoku said: PC'deki kontrolleri bok gibi diyorlar bu arada. Yani dandik bir konsol-port olarak gelebilir oyun. http://ve3d.ign.com/articles/news/42406/Dead-Space-PC-Has-2nd-Worst-Controls-Ever mümkündür öyle olması , ama IGN gibi para ile haber yapan bi siteden ne yorum çıksa inandırıcı gelmiyor bana. aylar boyunca "age of conan rullz" diye haber yapıp , baya yüksek bi puan vermişlerdi. o zamandan beri açmıyorum IGNyi.. kontroller kötü olsa bile , bu kadar karalamak için rakip bi firmadan para almışlardır , şahsi görüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Tek IGN değil, başka bir yerde de kontroller kötü diyorlardı. Tam ismini hatırlayamıyorum ama. Aslında en iyisi bir Xbox 360 controller alıp PC'ye bağlamak. Fıstık gibi çalışıyor. Yıllarca kullanırsın valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ben halo 2'yi oynadıktan sonra bir daha asla konsollarda shooter (kontroller yüzünden) bir daha shooter oynamama kararına vardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 1 kere oynayip alisamadigin icindir. Ben de yadirgiyordum ilk basta ama artik catir catir COD 4 falan atiyorum konsoldan, alisiyor insan bir yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hani nerde pc si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bugun çıktı galiba. watch?v=LAiHfqnbGYo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Azmodai said: 1 kere oynayip alisamadigin icindir. Ben de yadirgiyordum ilk basta ama artik catir catir COD 4 falan atiyorum konsoldan, alisiyor insan bir yerden sonra. benim konsol kismindaki mouse-keyboard ariyorum ps3 u thread imden 1ay sonra, acaip alismis durumdayim :D o kadar da zor degilmis, rekabet edemez mouse ile ama oynanir. DeadSpace i oynuyorum mesela catir catir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ssj4songoku said: Tek IGN değil, başka bir yerde de kontroller kötü diyorlardı. Tam ismini hatırlayamıyorum ama. Aslında en iyisi bir Xbox 360 controller alıp PC'ye bağlamak. Fıstık gibi çalışıyor. Yıllarca kullanırsın valla. mümkündür elbet kontrollerin kötü olması , ama dediğim gibi , haber ve yorum içinde ign olduğu zaman , inanmam için görmem veya güvendiğim başka sitelerden haber almam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 az once ps3 de bitirdim :D puan versem en az 8 veya 9 /10 olurdu. atmosfer cok iyi, grafikler cok guzel. Moblarin tipi harika. Son 2 bolum ciddi zordu, hissettirdiler az kaldigini. Pc de nasil olur bilmiyorum, ama ps3 de bir guzel fps oynanirmis onu gordum. hergun oynarsaniz, 2 haftada kesin biter. Her oyunu en zorda oynarim, ama bu ilk defa oynayanlar icin en zor olan Hard ( bir kere bitirdikten sonra, herhangi bir zorlukta, impossible zorlugu geliyor, onu dusunemiyorum ) cok agir gelicek, size tavsiyem birkac chapter bitirin, oyuna alisin, mob lari eklemlerinden vurmaya alisin, donun hard a. Ya da benim gibi medium da bitirin, birkac ay-yil sonra en zor olan impossible i deneyin :D beni hicbir zaman yerimden ziplatmadi korku konusunda ( z5500 esliginde buyuk ekran hdtv de oynuyorum ) ama o benim vurdum duymazligim :D ben daha cok psikolojik korkuda tirsiyorum. Ama, eger ki hard da oynasaydim, cok daha stresli ve dikkatli olacagimdan daha da korkardim eminim. ses, muzik saheser. konu ahim sahim degil, ama sadece daha iyilerini bildigimizden, yoksa guzel. alin kesin oynayin sonuna kadar. oynamadan once, 6 comic i de okuyun ya da seyredin. Oyun cok daha anlamli olacaktir size. neyin, kimin ne oldugunu bileceksiniz. fazla spoiler degil aslinda 12 bolumden olusuyor. En son boss dehset buyuk, cikis sahnesini de cok guzel yapmislar, ve savasi min 5dk suruyor medium zorlukta, hard da veya impossible da dusunemiyorum. edit : az once pc grafiklerini gordum, kil oldum :D cok daha iyi gorunuyor ps3 den, ki normal ,cok cok normal. Ama ps3 un, buyuk tv de yattigin yerden controller la oynamasi da farkli guzel. Hangisi daha iyi derseniz, 20 yildir pc de oynuyorum, biraz da konsol tadi almak iyi geliyor diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 pc versionu internete dusmemis beklemeye devam anlasilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Biraz bakınmakta fayda var etrafa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 düştü düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 nihayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Dead Space 2 nin yapımıda başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 PrudenT said: düştü düştü thenk gad for dis bıless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bugun nette animasyon filmide düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 filmi geçenlerde düşmüştü de acaba önce filmi mi izlesek 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ne comic te ne de filmde spoiler var ( film de yuzde yuz emin degilim, az sonra cekmeye baslayacam ) olayinbaslangicini yani kolonide gecen hikayeyi yaziyor ki oyun koloniden bahsi gecen marker in gemiye tasinmasindan sonrasinianlatiyor, ve nedir o marker i gosteriyor. filmi seyrettikten sonra soylerim, spoiler var mi. edit : seyretmeye basladim az once. ilk olarak comic leri okuyun, 6 bolum : marker in bulunmasi, ve kolonide gecen olaylari anlatiyor. ikinci oyunu oynayin, bitirin. ( oyun ishimura gemisinde geciyor ) ucuncu downfall filmini seyredin, oyunun gectigi Ishimura gemisine marker in tasinmasi ve sonrasi anlatiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 sen oyundan sonra izleyin diyosun ama aciklamasinda soyle bisi yaziyo. said: Dead Space: Downfall serves as a prequel to the game and will take adult animated horror to a whole new level. The movie gives the needed back-story to fully appreciate the game and includes storyline embedded game secrets! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ben oyunu oynadim,bitirdim, filmden de bircok spoiler gordum gemi ile ilgili, mekanlar ile ilgili, oyunda gorup de sasirmak, heyecanlanmak isteyenler once oyun oynasin derim. asil backstory comic lerdeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 animasyon film çok dandik olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 evet, rezalet. animated comic ler cok cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Bu film, çizgi roman işi nedir yahu? Oyunla beraber mi geliyorlar yoksa biz mi arayıp bulmalıyız internetten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Oyun beklediğimden de iyi olmuş. 2 saattir tırsmaktan heryerime kramp girdi. Grafikler müzik ses efektleri harika. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar