Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özkök'ün yalanı

Horizon

Öne çıkan mesajlar

Yahu mesajlarını bana atfen yapıyorsun dediklerinin benimle alakası yok. Benmi sıvazlamışım ertuğrulu hayret birşeysin. Ben konuyu açmışım yazmışım olan birşeyi okadar.

Banane ertuğrulun önceden akp yi destekleyip desteklemediği bunları zaten biliyoruz. Sanki ben burda farklı birşeyler söylemişim de ona cevap veriyormuş gibi alakasız alakasız yazı yazıyorsun bana atfen. Afiyet olsun sana.
Sosyal ağlarda paylaş

ee tamam da ne yalanı
adam bu konusmada pazarlık yapmamış ki ?
benim mi kafam güzel bu habere yorum yazan onca adamın mı annamadım
gercekten
bu bakanla olan konusmada pazarlık nerde ben goremiorum.
ozkok u hiç sevmem gerci ama bir yalan yok ortada.

zaten bu AKP nin klasiği yine ben deil o kaka tuuu diye Kanal 7 samanyolu haber yaptırt 10 numara =)
Sosyal ağlarda paylaş

Birşeyi savunmuyorum haberi dikkatli okursan anlayabilirsin. Daha geçen gün ertuğrul özkök ntv de canlı yayında konuştu. 10 yıl öncesinde biz yapmıyoruz böyle birşey dediğini yapmış, bu da onunla ilgili bir haber.

Pazarlık göremiyorum diyen arkadaş birdaha oku yazıyı ozaman lütfen. Bu kaç para 10 lira abi ben 9 lira veriyim alayim şeklinde olmuyor tabiki pazarlık. Yalakalıkla veya istediği haberi ağzından manşet yapmakla işini görmeye çalışması açık olarak orda belli.
Sosyal ağlarda paylaş

abi pazarlık değilki o ya . adam diyor ki bole bole bir tesvik vardı bizim senin masadaymıs verin şunu tamam bakarız diyor sonra baska konudan konusmaya baslıyorlar
haber sızdırmaya falan calısıyor ..
pazarlık falan yokki ortada .
dur ama bir daha okuyim iftardan sonra kafam basmıyor olabilir suan .
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:

Pazarlık göremiyorum diyen arkadaş birdaha oku yazıyı ozaman lütfen. Bu kaç para 10 lira abi ben 9 lira veriyim alayim şeklinde olmuyor tabiki pazarlık. Yalakalıkla veya istediği haberi ağzından manşet yapmakla işini görmeye çalışması açık olarak orda belli.

okudum yine de abi yok bu pazarlık falan değil cok net bir arkadasıyla dertleşiyormus gibi .
oda ankaraya gel oglum işte konusalım bole telefondan olmuo dio .
ha özkok deseki bak ben manset yapıom agzından oda bana sunu yapsın sende bana sunu söle pazarlık olurdu tamam da ortada bi pazarlık yok yani yalan yok bence .
konusma normal bir konusma değil tabi ama bu da bakanın sucu gazetecinin değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyanh said:
Horizon said:

okudum yine de abi yok bu pazarlık falan değil cok net bir arkadasıyla dertleşiyormus gibi .
oda ankaraya gel oglum işte konusalım bole telefondan olmuo dio .
ha özkok deseki bak ben manset yapıom agzından oda bana sunu yapsın sende bana sunu söle pazarlık olurdu tamam da ortada bi pazarlık yok yani yalan yok bence .
konusma normal bir konusma değil tabi ama bu da bakanın sucu gazetecinin değil.

Buralardan ne anlıyorsun ?

Taner: Sen de telefonla uzaktan idare etmeye çalışıyorsun.
Özkök: Bugün onun ağzından manşet yaptım, daha ne yapayım.
....

Özkök: Yok abicim senin başbakanın bana etmediği hakareti
bırakmadı.
Taner: Benim başbakanım oldu şimdi.
Özkök: Ulan yine ben koruyorum, hâlâ da ben koruyorum.Röportaj gibi gideceksin ana avrat iyice bir kavga edeceksin ondan sonra tekrar iyi adam olacaksın.
Taner: Ankara’da her şey önemli bugünler bu saatlerde.
Özkök: Ben bunu kafaya yedikten sonra hiçbir şeyi yok. İftira atıyor, bana kalleş diyor. Atsın ne yapalım. Biz de öğrendik artık kavga ederiz onunla bir güzelcene ondan sonra barışırız biz de iyi adam oluruz ondan sonra bizi de şey yaparlar.
Sosyal ağlarda paylaş

sende telefonla uzaktan idare etmeye calısıyon kısmından önce
mesut telefonlarıma cıkmıyor diye dert yanıyordu özkok onun üstüne taner dedi öle .. pazarlık bunun neresinde ?

oburunde aynı dert yanma söz konusu abi neyin pazarlıgı varki basbakan a roportaj die gitmiş mesut da kaymış buna ana avrat işte
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
Jadelith said:
tamam işte
al birini vur ötekine.

nedense Tayyip birşeyler yapınca
"ee bak Aydın Doğan da bunu yaptı" deniliyor.
komik bir savunma yöntemi.

Ben de tam buna benzer birşeye değinmek istemiştim. Geçen gün RTE konuşuyordu, "Aydın Doğan eğer sen açıklamazsan yaptıklarını ben açıklayacağım" diye. Bu nasıl bir başbakan yahu? Burdan şunu mu anlamamız gerekiyor, RTE'nin elinde aydın doğan'ın dolandırıcılık yaptığına dair belgeler ve bilgiler var fakat o bu konuda direk bir hukuksal işlem başlatmak yerine onları şantaj aleti olarak kullanıyor. Herifin fiziksel olarak birşey yapmasına gerek yok ki söyledikleri bile yetiyor. Adamın danışmanları olmasa neler diyecek kim bilir de, onlar dizginleyip ne kadar mal biri olduğunu insanların gözü önüne sermesine engel oluyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ben şeyi anlamıyorum; bu aydın doğan hadi abuk subuk işler yapıyor ediyor falan da ortada alman mahkemesine sunulan iddianameler, itiraflar vs. bilmem neler zaten var.

burda niye tepki aydın doğan a veriliyor?? herif yazacak tabi, yazsın da, işi bu. gerçekten var olan belgeleri yayınladığı için mi tepki gösteriliyor bu adama ben anlamıyorum?

sanki o iddianame yok, sanki alman deniz fenerindeki elemanlar zimmetine para geçirmemiş, sanki içinden birisi rte ye para verdiğini iddia etmemiş gibi niye can hıraş aydın doğan'a saldırılıyor burda? bu çok mantıksız.

ben bir şeyi mi kaçırdım? yoksa tayyip ve çapulcuları hakkaten açık ve net almanya'daki resmi belgelerini yayınladığı için bir gazteye mi yükleniyor? ve bunu yaparken aydın doğan'ın ne kadar pis bi adam olduğundan mı dem vuruyor¿
Sosyal ağlarda paylaş

kaçırdığın şu ki, bunları dile getirmek suç.
vatan gibi, hürriyet gibi gazetelerin hükümeti eleştirme haberleri çıkınca kızılıyor.
çünkü herşeyin tereyağından kıl çekermiş gibi halledilmesini istiyorlar. bu tip şeyler gündeme gelirse halk yavaş yavaş uyanır diye korkuyorlar.
korkunca da böyle köpürüyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de bu eleştirmek bile değil ki, almanyada savcı alman deniz fenerinde bi işler dönüyor diye araştırmış, muhasebeci falan itiraf etmiş. açık bir iddianameyi de yayınlamış doğan grubu ya ne yapsın?

üstünü örtmediği için mi tepki gösteriliyor şimdi bu adama?

"hilton u istedi vermedim ondan iddianameyi hasır altı etmiyor" mudur rte nin söylediği? böyle saçma iş olur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...