ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Fifa09'u takip edenler bilirler, 3 Ekim'de Avrupa'da çıkıcak olan oyunda 10v10 Be a Pro özelliği bulunuyor. Yani takımın kalecisi dışında her bir pozisyonunda tek bir kişi oynuyor. New Feature: FIFA "Clubs" Yazıdan da okuduğunuz gibi, 50 kişilik "Club" oluşturup bir nevi guild/clan gibi turnuvalara katılıyor, çeşitli aktiviteler yapılıyor. Sadece "casual" 10v10'dansa, birbirini bilen oyuncularla bu 10v10 maçların çok daha zevkli olacağını düşünüyorum. Paticik ahalisinde Fifa09(PS3) almayı düşünen, böyle bir organizasyonda bir arada bulunmak isteyecek kişileri görmek isterim. Kesinlikle işim dolayısıyla bir oluşum yapma, liderlik etme durumunda değilim. Zaten oyun ne kadar desteklicek bu şekilde bir organizasyonu tam olarak belli değil. Sadece görünce anlayacağız. Ama yeterli sayıyı elde edersek bir topluluk oluşturabiliriz. Kim bilir, belki bi "Paticik United F.C." kurarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 çok sux olur ya. ben açıkçası defanstada olsam defansta durmamki, gider sürekli ceza sahasının oralarda takılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 almıyoruz o zaman seni takıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 this is football vardı yanlıs hatırlamıosam.onun gibi olursa vay halimize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paticik United fos çıktı gibi.. herkez Fifa'dan nefret ediyor zaten nedense :) gevurlara kaldık yine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 faifa sevmem ama deneyeceğim. heryerde oynarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Xbox icin de kurabiliriz. Hatta daha ustun sistem olan xbox icin club kurmak isteyen olursa hadi kuralim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ben oyunu aldıgım zaman böyle bir olusuma katılırım. Hatta pati içi turnuva da organize edebiliriz. Geçen Fifa08 de denemiştim ama pek ilgili olmadı kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 çıkar çıkmaz alıcağımı pek sanmıyorum ama hakkaten süperse ki ps3 demosuna herkes öyle diyo katılabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 xboxunuz olsaydi, boyle kasmayacaktiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar