Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ama onların hepsi hs de açık olmayacak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 hmm o zaman bekleyelim ce ile giren birisi yazsın serverları seçelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Zinxen said: Ne kadar betayi US de oynasamda, EU. arkadaslarin izlenimleri dogru time zone cok onemli benim sehir yikildi shadowbane'de, esim dogum yapiyordu tam o dakikalarda. gerci o uyuzluk olsun diye gunduzde olsa tam o vakte denk getirirdi ama o ayri konu:) Of çok güldüm hahaha, analı babalı büyüsün. Bir de HS de açık olan serverlardan devam edicez yani, mantıken onlar daha kalabalık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Xaenin said: Zinxen said: Ne kadar betayi US de oynasamda, EU. arkadaslarin izlenimleri dogru time zone cok onemli benim sehir yikildi shadowbane'de, esim dogum yapiyordu tam o dakikalarda. gerci o uyuzluk olsun diye gunduzde olsa tam o vakte denk getirirdi ama o ayri konu:) Of çok güldüm hahaha, analı babalı büyüsün. Bir de HS de açık olan serverlardan devam edicez yani, mantıken onlar daha kalabalık olur. +1 kız mı erkek mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 server belli olmadımı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Benim Turkiye capinda ki bagimsiz Anket'de 4 kisi Axe Bite Pass (Core) secmis simdiden. Orasi olucak galiba. Ben open RvR isterim sahsen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bence olmaz pvp nin bir amacı olacaksa bana öyle geliyor ama topluluk ne derse o olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Zinxen said: Ne kadar betayi US de oynasamda, EU. arkadaslarin izlenimleri dogru time zone cok onemli benim sehir yikildi shadowbane'de, esim dogum yapiyordu tam o dakikalarda. gerci o uyuzluk olsun diye gunduzde olsa tam o vakte denk getirirdi ama o ayri konu:) Allah analı babalı büyütsün :) server seçilmemiş galiba, bence EU Open RVR olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 open rvr tercih edicem bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Edit: Yazılmış, affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Patiwar, diğer başlığa bakınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar