Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ama onların hepsi hs de açık olmayacak işte.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 hmm o zaman bekleyelim ce ile giren birisi yazsın serverları seçelim :D
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Zinxen said: Ne kadar betayi US de oynasamda, EU. arkadaslarin izlenimleri dogru time zone cok onemli benim sehir yikildi shadowbane'de, esim dogum yapiyordu tam o dakikalarda. gerci o uyuzluk olsun diye gunduzde olsa tam o vakte denk getirirdi ama o ayri konu:) Of çok güldüm hahaha, analı babalı büyüsün. Bir de HS de açık olan serverlardan devam edicez yani, mantıken onlar daha kalabalık olur.
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Xaenin said: Zinxen said: Ne kadar betayi US de oynasamda, EU. arkadaslarin izlenimleri dogru time zone cok onemli benim sehir yikildi shadowbane'de, esim dogum yapiyordu tam o dakikalarda. gerci o uyuzluk olsun diye gunduzde olsa tam o vakte denk getirirdi ama o ayri konu:) Of çok güldüm hahaha, analı babalı büyüsün. Bir de HS de açık olan serverlardan devam edicez yani, mantıken onlar daha kalabalık olur. +1 kız mı erkek mı :D
hunty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Benim Turkiye capinda ki bagimsiz Anket'de 4 kisi Axe Bite Pass (Core) secmis simdiden. Orasi olucak galiba. Ben open RvR isterim sahsen!
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bence olmaz pvp nin bir amacı olacaksa bana öyle geliyor ama topluluk ne derse o olur :D
mardox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Zinxen said: Ne kadar betayi US de oynasamda, EU. arkadaslarin izlenimleri dogru time zone cok onemli benim sehir yikildi shadowbane'de, esim dogum yapiyordu tam o dakikalarda. gerci o uyuzluk olsun diye gunduzde olsa tam o vakte denk getirirdi ama o ayri konu:) Allah analı babalı büyütsün :) server seçilmemiş galiba, bence EU Open RVR olsun
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Patiwar, diğer başlığa bakınız :p
Öne çıkan mesajlar