Twisty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 GwindonSurion said: aha açıldı serverlarne açılması be ya kapalı hala giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 kalabalik serverlarda her saat adam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 us'de latency ne durumda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 168 ping alıyorum websitesinden. Fransada daha çok lag oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 websitesiyle serverlar aynı olmaz, nese eu release de bikaç gün bekleyip görmek lazım headstartta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 E iyi de hadi us'de oynayalım dedik pre-order yapanlar ne iş yapacak? Client'ı değiştirdik de keyler vs nasıl değişecek? Çok yaş iş duruyor da GoA ile işimiz var o ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Sparkcaster said: websitesiyle serverlar aynı olmaz, nese eu release de bikaç gün bekleyip görmek lazım headstartta daoc ta websitesiyle oyundan ayni pingi alıyodum +-10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ya ping mesele değil öküz gibi kalabalık olmaz oyun okuldan gelip iki dakka pvp yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Insallah ping böle olmaz,Your freedom sitesine girmeyeli baya olmuştu... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Sparkcaster said: ya ping mesele değil öküz gibi kalabalık olmaz oyun okuldan gelip iki dakka pvp yapcaz Böyle giderse 2 ay sonra goa serverları da kalabalık olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 inş olmaz öyle boş moş olursada çözümler bitmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 US oynayalım abi o zaman hale bak makinayı kafeye goturdum wowcular gorsunde oyuna baslasın diye servera giremiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Daoc u Us oynamıştım.. Amerikanın saatleri türkiyenin tam zıttı, Us oynamak isteyen arkadaşlar tekrar düşünsünler derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Valla sizi bilemem ama US bana uymaz kesinlikle. Akşam 8-12 arası bir de haftasonları oynama planlarındayım, GW'den biliyorum US'de aksiyon basladı dediğimiz vakit gecenin 4ü oluyor. US'de oynayacak arkadaşlar eğer her gün sabahlamayacaklarsa o zaman bütün büyük RvRleri kuşatmaları falan kaçıracaklar zira US prime time'ı sabahın 6sı falan :) Küçük çaplı RvR bana yeter diyorsanız eyvallah da, şimdi kaleye bir 500 rusun dalması var bir de biz uyurken 10 tane amerikalının kaleyi ele geçirmesi var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Saatleri bize uyan serverda oynayalim, ki herkesin US serverinda sabaha kadar oynayabileceğini düşünmüyorum, bizim gibi işi gücü olan "casual" oyuncuları düşünüp US OLMASIN diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Patch'ler geç geliyor diye US mi oynanırmış ya, eski köye yeni adet. Bunun sebebi özensizlik, önemsizlik falan olmadığı gibi, faydaları da var. EU'da İngilizce dışında 4 dil daha var, gecikmenin sebebi bu çeviri ve patch serverlara kurulmadan -doğal olarak- yapılan ekstra testler. Önemsememek değil yani. Yararları da şöyle, mesela yeni patch geldi ama hatalı geldi, hotfix lazım falan, US bu hatalı süreci atlattıktan sonra o patch EU'ya geldiğinde hotfixle beraber geliyor. Bunun dışında, size fayda sağlayan bir yetenek/eksiklik vs. oyundan kaldırılacaksa o arada geçen zaman kadar süre onun cılkını çıkartabiliyorsunuz son demlerinde :p Ben DAoC zamanı memnundum şahsen patch'lerin geç gelmesinden, siz de olun derim. Zaten memnun olmasam bile prime time'ı sabahın 5'i ile 9'u arası olan bir yerde oyun oynayacak kadar işsiz güçsüz değilim, çoğunluk da değildir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 USte oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Aynen oynamam US te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ne kadar betayi US de oynasamda, EU. arkadaslarin izlenimleri dogru time zone cok onemli benim sehir yikildi shadowbane'de, esim dogum yapiyordu tam o dakikalarda. gerci o uyuzluk olsun diye gunduzde olsa tam o vakte denk getirirdi ama o ayri konu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Allah analı babalı büyütsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 EEE son karar hangi server oldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 aslında birazda oyun tarzınıza baglı hangi server istediginiz, prime time da paso train gruplar oluyor kimkime dumduma pek zewk alamyırsun. ama daha az population oldugu zamanlarda hep group combat yapıyosun ki bu daha zewkli bi olay. PVE ye gelince zaten raidler cuma c.tesi oluyo saat gece yarısı 3 4 gibi baslayıp sabaha karsı bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ne oldu sonuç ne şimdi server hangisini seçicez ;? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 CE de açık olacak serverlar belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 geçen birisi yazmıştı bir liste yeni olacak server isimleri falan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar