Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patiwar Guildi, Serverını Seçiyor!

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Valla sizi bilemem ama US bana uymaz kesinlikle. Akşam 8-12 arası bir de haftasonları oynama planlarındayım, GW'den biliyorum US'de aksiyon basladı dediğimiz vakit gecenin 4ü oluyor. US'de oynayacak arkadaşlar eğer her gün sabahlamayacaklarsa o zaman bütün büyük RvRleri kuşatmaları falan kaçıracaklar zira US prime time'ı sabahın 6sı falan :) Küçük çaplı RvR bana yeter diyorsanız eyvallah da, şimdi kaleye bir 500 rusun dalması var bir de biz uyurken 10 tane amerikalının kaleyi ele geçirmesi var :P
Sosyal ağlarda paylaş

Patch'ler geç geliyor diye US mi oynanırmış ya, eski köye yeni adet. Bunun sebebi özensizlik, önemsizlik falan olmadığı gibi, faydaları da var.

EU'da İngilizce dışında 4 dil daha var, gecikmenin sebebi bu çeviri ve patch serverlara kurulmadan -doğal olarak- yapılan ekstra testler. Önemsememek değil yani.

Yararları da şöyle, mesela yeni patch geldi ama hatalı geldi, hotfix lazım falan, US bu hatalı süreci atlattıktan sonra o patch EU'ya geldiğinde hotfixle beraber geliyor. Bunun dışında, size fayda sağlayan bir yetenek/eksiklik vs. oyundan kaldırılacaksa o arada geçen zaman kadar süre onun cılkını çıkartabiliyorsunuz son demlerinde :p

Ben DAoC zamanı memnundum şahsen patch'lerin geç gelmesinden, siz de olun derim. Zaten memnun olmasam bile prime time'ı sabahın 5'i ile 9'u arası olan bir yerde oyun oynayacak kadar işsiz güçsüz değilim, çoğunluk da değildir heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında birazda oyun tarzınıza baglı hangi server istediginiz, prime time da paso train gruplar oluyor kimkime dumduma pek zewk alamyırsun. ama daha az population oldugu zamanlarda hep group combat yapıyosun ki bu daha zewkli bi olay. PVE ye gelince zaten raidler cuma c.tesi oluyo saat gece yarısı 3 4 gibi baslayıp sabaha karsı bitiyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...