Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aranızdan ayrılmama ramak kalmıştı...

sabonis

Öne çıkan mesajlar

said:
karpuz, 20 Nisan 2004 20:18 tarihinde demiş ki:
Dünyadaki diğer tüm ülkelerde elektriğin potansiyeli yani voltajı 110V iken türkiyede 220V olması acaba aptallığıımzdan mıııı çarpılmak için özel neden aradığımızdan mııııı anlamış deilim...

çok voltaj yiyoruz biz
bi fişe çoğaltmalara çoğaltma takarak düğün ışığı, video, tv.. gibi cisimler bağlıyoruz
bize zor yetiyo[signature][hline]haaaaaaaaaaaa?
Sosyal ağlarda paylaş

Onu birakin ben bagdat caddesi carsida yukari cikiodum merdivenin koluna elimi attim ole tutunarak cikim die caat elektrik carpti dedim elektriklenmemi oldu arkadaslar vardi kim dokunduysa carpiodu tabi fazla etkili diildi ama boş bulunmuştum :) sora anladim millet nie deymeden kollara haraket etmeye calisio :D[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 20 Nisan 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
hayır karpuzcum elektrik kaybını en aza indirgemek arzumuzdan cogu avrupa ulkesi gibi 220 V kullanıyoruz yane 110 V kullanınca az carpılmıyosun
en salak sey bi kac ulke war dunyada DC kullanıyo onnarad carpıldın mı elinide asla kurtaramıyosun
mis gibi komu roluyosun

hayır 220 V olunca daha fazla çarpıyosun çünkü voltaj demek 2 nokta arasındaki yük farkı demek yani sen eğer 220 v ile çarpılırsan senin üstünden 110 volttakinin 2 katı yük geçiyo demek... V=I.R senin Rezistansın sabit olduğuna göre V arttığı zaman I yani akım da artacak... yani 220 v ile çarpıldığında ölme ihtimalin çok daha yüksek...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

bizim arkadaşlar paso 220V a maruz kalıyolar elektrik tesisat hede hödö derslerinde 220V ile oynuyoruz kelle koltukta dolaşıyoz ortada allah korusun
Edik:
Ayrıca şöyle diim aynı zamanda çarpılma zamanla ve toprakla temasınla alakalıdır senin ayağında elektriğe karşı direnç gösteren bir hedere olduğu zaman bu etkiyi azaltır ve aynı zamanda doğal olarak bu etki doğrultusunda akım önemlidir

[Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 20 Nisan 2004 23:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benıde asonsor dugmesınden elektrık carpmıstı alalh benıde korudu bır elım merdıven dıreklerını tutuyordu ordakı dıreklerın bırbırıne deydıgını gormustum o an olmedım elektrıkten sanırım olmem bır daha[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun...
Ama bu uyuşmuş hücrelerini harekete geçirmiştir.. Artık daha hareketlisindir sen :D
Bi nevi elektro şok yani bence aldıgın enerjiyi bitmeden güzelce kullanmaya bak :D[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda...
Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler...
Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan...
Ben sizin BaBaNıZıM...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halfmumi, 21 Nisan 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
geçmiş olsun...
bende 5-6 defa çarpıldım...
Elektriğe çarpılacaksan,sağ elle çarpılmak daha geç kalp krizi getiriyor..Bir Kankanın babası elektrikci,o söylemişti..

nasıl söylediğini düşünüyorumda
-bak mumi çarpılmak mı istiyon?çarpılacan mı?
-eve evet istiyorum hiheho
-o zaman sağ elinle çarpıl kii 0.00015423 salise daha geç öl
-haa anladım.okeydir
*mumi sağ elini pirize sokar*

Konyalı değilmi işte herşeyi sağ ayakla sağ elle falan başlıcan geyiğine mantıklı açıklama getiriyo aklınca.lan mumi her yerde yapıyosun dimi propagandanı :P

[Bu mesaj EagleEye tarafından 21 Nisan 2004 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 20 Nisan 2004 15:55 tarihinde demiş ki:
Allah korumuş
git bi abdest al bunun üzerine ... :=)

kötü bi olay ama buna çok güldüm abi elimde değil kızma ya :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

deli misiniz 220v öldürmez miş insanı.. şimdi chemical falan okuycak deniycek; yapmayın etmeyin .. :)

bu arada geçmiş olsun Sabo. Aklına ekzantirik bişiyler geldi mi? Ne bilim ben 2 kez çarpıldım; hiç düşünmediğim fikirlerle doldu aklım :P[signature][hline]sadece ölüm ...

[Bu mesaj odchu tarafından 21 Nisan 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...