Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok acil yardım!!

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

geçenlerde aynısı banada oldu bilgisayarda lisanslı kaspersky olduğu halde. bende avast ve adaware indirdim başka bilgisayardan sonra kendime kurdum. önce adaware ile tarattım. çıkanları iyileştirttim. daha sonra avastın şu başlangıçta ki taramasını ayarladım. yani daha windows açılmadan tarma yaptı. 1 gece filan sürdü. (80-90 gb dolu bilgisayar hddsinin ve 320 gb nerdeyse full dolu ext. hdd) sonra açtıktan sonra tekrar bi ad-aware tarattım. gül gibi oldu bilgisayar. inşallah işe yarar sende de.
Sosyal ağlarda paylaş

bi kaç bişi temizledim pc biraz sakinleşti sürekli link çıkmıyo artık ama bi kaç sorunum var hâla
bilgisayarımda C ve D dosyası gözükmüyo yok değil yani herhangi bi klasöre girip c:/ yazınca açabiliyorum
saatin yanında VIRUS ALERT yazıyo
bide başlattan ayarlara girdiğimde sadece menü ayarları diye birşey var
Sosyal ağlarda paylaş

hiç karşılaşmadım, ama geçenlerde gizli dosyaları göstermeyen bir dandik virüs bulaşmıştı, avira ve malwarebyte ikili sayesinde temizleyebilmiştim, avira premium kurmanı tavsiye ederim şiddetle.

Benim durumumda malwarebyte trojanları temizledikten sonra ,trojanlar autostartta yerleşik oldukları için otomatik ortaya çıkıyorlardı , bu nedenle temizleyip birde üstüne avira ile temizledim geriye hiç birşey kalmadı.

Tavsiyem avira premium ve malwarebyte ikilisi ile bir kontrol etmen.

Avira premium kendi 1 aylık deneme veriyor zaten.

nod32 falan temizleyemiyordu oyle lanet saçma birşeydi, birde çalışan prozesslere bak, hijackthis ile garip birşey var mı ona bak, eğer hijackthis le çalışan saçma birşey bulursan google üzerinden çözüme ulaşabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...